פעם חשבתם

punk223

New member
פעם חשבתם

מה יש אחרי המוות? אולי החיים זה סתם מציאות מדומה ואחרי שמתנתקים מהחיים מגיעים אכן לעולם האמיתי שהוא בעצם המאטריקס?

IC4

New member
אה כן ../images/Emo13.gif התאוריות הנחמדות ל"מוות"

אם לענות לשאלתך - כן חשבנו
פעם הייתי סבור as so many like me שאחרי שאתה מת, אתה מת. שום דבר לא קורה "לא הוכח ששום דבר קורה אחרי שאתה מת" אז למה שיקרה משהו? בין אם המשפט הזה נכון או לא, יש לו גם צד שני - אם לא הוכח שום דבר שקורא אחרי שאתה מת - אז הכל יכול לקרות
אי פעם מתת שאתה יודע ששום דבר לא קורה אחרי המוות?

בוף!

היה עכשיו ..אוקי אולי לא עכשיו אבל לא מיזמן מאמר בסופשבוע של איזה זוג חוקרים אנגלים שהוכיחו שיש חיים אחרי המוות ...הם אמורים להיות מבוססים בצורה מדעית... אני חושבת שיש משו אחרי המוות.. מהסיבה שאני מאמינה שיש נשמה בכל בן אדם שלא יכולה למות עם הגוף הפיזי..

IC4

New member
אז במילים אחרות

את כן מאמינה שיש משהו אחרי המוות, מהסיבה שיש נשמה בכל בן דם שלא יכולה למות עם הגוף הפיזי יש מוות לגוף פיזי מה לעשות, מדי פעם קורה... הגוף נרקב וחוזר לאדמה ששימשה אותו במשך חייו

כדי לדעת באמת והכי טוב

מה מסתתר מאחורי המוות- צריך לחוות אותו! בנתיים אני מאחלת שהייה נעימה וארוכה בכד"א.

קרואלה

New member
יש עולם הבא- גן עדן או גיהנום.

לפי הדת היהודית יש חיים אחרי המוות ועוד יותר, החיים אחרי המוות משמעותיים יותר. בעולם הזה צוברים את הזכויות והחובות ובעולם הבא נושאים בתוצאות, החיוביות או השליליות, בגן עדן או בגיהנום.

IC4

New member
גהנום = גן עדן לאוכלי חזיר

לפי הדת היהודית צריך לשמור על כשרות , whats ur point
סתם לא באתי כדי להפחית מחשיבות הדת (רק כדי לצחוק איתה) אחרי שמתים פוגשים את אלביס, לא ?

IC4

New member
סולח...

כן יש בעיות עם ההשקפה של להתקע לנצח נצחים במקום מסוים בלי יכולת להשתחרר זה פוביה שלי
זה יותר מדי קיצוני כל הקטע הזה של גן עדן מול גהנום אני מרגיש שאני נקרע לשני צדדים אחד שאני מפחד להגיע אליו ואחד שאני מפחד לא להגיע אליו הקריעה הזאת גורמת לי לאי-נוחות בקשר להשקפה הדתית הזאת do u believe in heaven? no why not cause i dont like the idea of having sex with 70 virgins all my life instead of seeking the one i would truly love

punk223

New member
אני רואה את עצמי

בגן עדן, עושה אורגיות עם בנות חלומותיי, אוכל והכל כטעמי חינם, בידור- מוסיקה, סרטים,חיי אלמוות, החמצתי משהו?

פאק אנשים, אין לכם מוח משלכם?!?!

צר לי...יש המון תהיות בנושא של גן עדן וגיהנום. ולהאמין בזה רק בגלל שזה מה שהחברה תקעה לכם במוח זו בורות. לפי האמונה שלי...סורי לכל הצדיקים כאן, אתם לא באמת תקבלו גן עדן..אולי מקסימום תהיו בריאים בגלגול הבא או משהו כזה. ולחוטאים - מזל טוב, גבירותיי ורבותיי!! אתם משוחררים מלהבת הגיהנום או ´ווט אבר´... (תודו, תודו שאתם אוהבים אותי
)

Larik

New member
כל דת רואה את החיים אחרי המוות

איך שהיא רואה לנכון. אני אישיתלא יודע מה יש אחרי המוות, אבל אני יותר שלם עם ההשערה שאין דבר כזה שנקרא חיים אחרי המוות יותר מכל השערה של גן עדן או גהנום.

RedStorm

New member
(IC4:)

[וויייייייייי אני אצל הג´ינג´י
] -------------- החברה תקעה לנו רעיונות של גן עדן וגהנום? גם אם כן זה היה תקף לתושבי הפורום הזה, אז מה גורם לך לחשוב שהחברה בצורה כזאת או אחרת לא העבירה לך את הרעיון של גלגול חיים הבא? את זוכרת משהו מהגלגול הקודם? אם כן אז שתפי אותנו , אם לא, אז את גם אוכלת חרא דומה לחרא שאנחנו אוכלים כמו שאני נהנה להגיד, כל אחד אוכל את החרא שטעים לו. בואו נסכם שאנשים שמאמינים שיגיעו לגן עדן - יגיעו לגן עדן
אני אוהב את החרא של גלגולי נשמות אני אוהב את ההגיון שבזה ונמשך לרעיון האימורטאלי הזה

KEiN

New member
המוות....

יש רבים המאמינים כי כאשר אתה מת את חווה את כל חייך, לנצח- כן השניה הזאת בסוף כשהכל חוזר בפלאש בק- כן זה נראה בעיניי המתים כנצח, משמע: אם עשית רע כל החיים תחווה נצח רע (יענו גהינום), ואם רדפת צדק- תחווה טוב ושמחה לנצח (משמע גן עדן) יש המאמינים כי לא תרגיש כלום... (לא נראה לי...)... בקשר לחיים שאחריי המוות- בעולם אחר או איפהשהו, האפשריות הן אין-סופיות- למה שתלכו דווקא למקום הנקרא "X"??? באותה סבירות, סביר להניח שאחריי המוות תהפכו לקוביית קרח- או לדינוזאור מחלל החיצון שרוקד קפוארה ולפעמים מעדיף להיכנס לטבילה קטנה באוקיינוס ואוהב אוכל סיני או שתהפכו לנוצה של שחף שכל הזמן נתקעת לאנשים בתחת או.. אני חושב שהבהרתי את עצמי...

למעלה