פעם חשבתם

kein...תפסיק להפליץ

(שטויות...) האמונה בחיים שאחרי המוות נחלקת להמון אפשרויות. האמונה שלי היא בגלגולי נשמות. כאשר נשמה נוצרת מהתפוצצות אנרגיות או משהו דומה (אני עוד לא סגורה על זה) היא חווה את חייה עלי אדמות בגלגול ראשון והיא מאוד פרמיטיבית בחשיבתה ולעיתים אף במעשיה ובמראה. בכל מוות שהנשמה עוברת היא לומדת את חייה וסופגת ידע. בתחילת דרכה היא עוד תהיה פרמיטיבית אך לאחר מספר מסויים של גלגולים, כאשר היא תתפתח ותלמד יהיה לה ידע רב והיא תהפוך לנשמה חכמה. יש נשמות שלהן לוקח יותר זמן ללמוד ויש כאלה שפחות. יש שמאמינים בשלושה גלגולים או בתשעה גלגולים, אני מאמינה שיש עשרות ואף מאות גלגולים לכל נשמה. לאחר שהנשמה מפותחת ברמות גבוהות ביותר והיא משלימה עם העובדה שהיא צריכה לפנות את מקומה בעולם לנשמות אחרות שילמדו ויעברו את הדרך שהיא עברה היא תמות מוות מדהים והאנרגיות שלה יעלו ויתחברו לכוח עליון מסויים. אל תשאלו אותי מאיפה אני יודעת את כל זה..כי זה לא עניין של ידע, זה עניין של אמונה.

זינקו!!

תיראו אני מאמינה במשו אחרי המוות לא ממש בכל הגן עדן גהנום וידה ידה...אבל אני לא חושבת שזה יהיה הסוף אז זה לא כל כך מטריד אותי...מה שכין מטריד אותי זה הכאב שצריך להרגיש שמתים... תחשבו אפילו אם זה רק לכמה שניות לפני שהגוף שלכם מסמם את עצמו לגמרי..מדובר בכמה שניות מאודדדדדד כואבות!!! אאא!!!!

KEiN

New member
../images/Emo9.gif אוי מסכנה שלי....

עד ההזכרה זה יעבור
אגב- לא ציפיתם שאני ירשום את כל האמונות לגביי החיים שאחריי נכון?? ועוד אגב- אני באמת מפליץ שטויות- אבל לא הפעם...

Gevakumon

New member
תפסיקי את להפליץ

לפי דעתי הפלוצים של קיין הרבה פחות מסריחים משלך... (נו, זה מטאפורה...)

זה פתגם

במילים אחרות, אם לתרגם אותה, היא כאילו אמרה לך "גם אתה"... קרא את הפתגם כך- "הפוסל- במומו פוסל!"

Bassman

New member
אני מאמין בAFTER LIfe מסיבה מדעית

איינשטיין אמר שהכל קורה בו זמנית אנחנו פשוט "מעבדים" הכל לאט. לכן אם אין כלום אחרי המוות איך זה שאנחנו חווים את העכשיו...? כי אנחנו אמורים למות ולחיות בו זמנית. אז אין סיכוי שנזכור את העכשיו (לא הווה, עכשיו) אם אין כלום אחר כך מבינים?

offspringer

New member
זה לא יכול להיות

חשבתי על זה והסתכלתי בשעון של המערכת סטריאו שלי, ראיתי שכתוב שם:9:53 ואז חשבתי:"אני צריך לכוון אותו" ואז ראיתי שהוא מהבהב אז איך הוא יכול גם להכבות וגם להדלק באותו זמן? נ.ב עכשיו חזרתי מהמקלחת, ולפני זה אכלתי ו עשיתי עוד כמה דברים, אז השעון לא כל-כך לא מכוון

Bassman

New member
להכבות ולהדלק הוא יכול בו זמנית

אתה לא יכול לקלוט את זה

KEiN

New member
היא כלכך צודקת

למה להשתמש במילים כמו זיון?? ילד רע! פושטק!!! פגע רע!!! תקרא קצת ספרים של איינשטיין וכשיהיה לך מושג תחזור לפה...

למעלה