פעם כבר כתבתי על התופעה......

ברק 188

New member
ישרון, יש פה הודעה מפורטת לכנס .+

טיול מהנה לך שם בצפון, תהנה מגיע לך,לכבוד יום הולדתך. וגם מפה אני שולח לך ידידי,
עד מאה ועשרים+עשרת הלילות הקסומים.

שלום טומי

אני מצטערת, אבל אני חייבת להגיב, למרות שהגבתי בהודעה נפרדת לORLU. האנשים שנכנסים לפורומים באינטרנט נחלקים ל2: אלה העוברים ועוצרים רק כדי לשאול, ואלה המוצאים בפורום את מבוקשם ונשארים.לו לדעתי שאלת, הייתי אומרת שאני הייתי נפגעת אם אחד מבאי הפורום הקבועים היה נעזר בי ולא מודה לי. לגבי עוברי האורח,אני לא הייתי נעלבת. הם שואלים, אבל הרי ברור לך ולי שהם פה רק לצורך השאלה האחת הזו. וטומי, אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שאולי אין מחר, לא חבל לבזבז זמן על ביקורת?

טומי*

New member
לפי מה שאת אומרת....

כאילו תשאלי ברחוב עובר אורח...איפו רחוב XY ותמשיכי בדרכך מבלי לומר תודה. אני רואה במשך חודשים את התופעה הזו, ולא מדובר במשהו זמני.נראה לי שכל זה שאלה של חינוך או חוסר חינוך. האמת שלפעמים בשביל תשובה...אני מקדיש זמן יקר בלחפש את האתר המתאים או כל תשובה אחרת...לא משנה מה.

לא טומי ../images/Emo52.gif

את זה לא אמרתי. אבל, יש מנומסים יותר ויש מנומסים פחות. לי פשוט ברור שאם אני עונה על שאלה לעובר אורח יתכן שהוא לא יודה לי.אני גם לא בטוחה שזה בגלל חינוך,חשוב שלפעמים אדם טרוד, עסוק או סתם מבולבל. אני מאוד מבינה את מה שאתה מרגיש, אבל אני עדיין חושבת שזו לא סיבה להרגיש פגוע. פשוט כאלה אנחנו.

למעלה