פעם לא היתה טלויזיה..

עמיקם10

New member
ההלכה של יהודי לפי האם היא בגלל האימות.

אז לא ידעו על בדיקת רקמות. אז לא ידעו הרבה דברים..וזו הסיבה שהתרבות החילונית החליפה את מנהגי הדת. הזלזול או הדרת האשה-מקורה בימי קדם. אם אתה רשאי לשאת הרבה נשים ממילא המקום שלה ירוד.מה עוד שפעם היו קונים[משפחת הבעל] ומוכרים [משפחת האשה] אותה. ואז היא נחשבת לסחורה.
אגב ראיתי אתמול את הסרט דיאנה- שהיתה בזמנו האשה הכי מפורסמת בעולם-ובסרט מספרים על מנתח מפקיסטן שמשפחתו דחתה אותה.
לפני שחיה עם דודי אל פאיד המצרי מבעלי 'הרודס'. מתברר שהנסיך יורש העצר-שחי איתה 15 שנה- ולהם שני ילדים..חבל"ז.
חי איתה בשלישייה לדבריה. וגם המלכה תרמה לא מעט לחיי המשפחה הלא מאושרת. דיאנה עצמה היתה ממשפת אצולה-והיתה אישיות גדולה מהחיים בשביל החצר מספר אחת באנגליה. קצב וחבריו למעשים..לא היו לבד.
 

עמיקם10

New member
אגב דיאנה-אתמול הופיעה המלכה ג'ודי..אצל שטרן

במקום להצניע קצת לאחר שנמנעה מאיתנו פרשת קצב 2 שיש לשער שהיא ידעה מה קורה. ברוב טיפשותה ותאוות הפרסום נמנעה מלייעץ לבעלה שיימנע לרוץ.
האנשים האלה לא ראויים לכהן בהנהגת המדינה. שיקראו קצת בתנ"ך מה קרה ומה עלול לקרות.
אבל אולי בגלל זה ככה אנחנו נראים. 'שודדים' בכחש קרקעות מבעלי הקרקע בתקוע א' ב' ג' ד'..וחושבים שלעולם חוסן.
עושים מהצבא דמיקולו מול טרוריסטים [כאילו שלא זוכרים מה הבריטים עשו כאן נגדנו.]
 

מינהר

New member
עמיקם, איפה הטרוריסטים שעשו צחוק מהצבא?

בעניין ג'ודי- היא רצתה מאוד להיות בבית הנשיא כנראה. לפחות אנו יודעים כעת עם מי יש לנו עסק.
בתנך- אתה מתכוון לדוד ובת שבע?
דווקא הצליח לה.
או פילגש בגבעה?
 

עמיקם10

New member
כשמולך ארגון שמנהיג המון מתלהם ממוות

ואין לך דרך פעולה.אולי צריך משאל עם. לגבי ג'ודי..הכסף מסנוור אותה. והופעה בטלויזיה היא בשבילה פסגת השאיפות בחיים. כשלא סידרו לה פגישה..בניו יורק- עם מישהו היא יצאה למלחמת עולם.
 

עמיקם10

New member
ההמון הוא 1.8 מליון עזתים. המנהיג הוא החמאס

שהורס את עזה מאז שנבחר.וכל יעדו הוא צבירת רקטות. העבר מת מה שלא עשו בהתחלת הצבירה כבר מאוחר.רקטות שנאספות תמיד נורות בסוף. האיסטרטגיה של לחכות שאולי לא ולחטוף כשכוח מתפרץ מוכחת כטעות כבר 30 שנה.בלבנון ה-1.בלבנון ה-2 ובכל המבצעים בעזה.
אני לא מומחה לאיסטרטגיה אבל תולדות הטרור מוכיחים שתנועה כזו או שמשיגה את מטרתה כמו שהיה אצלנו או שמכריעים אותה בכוח.
כרגע מה שעושים זה מחכים שאולי הפגיעות בעזה יביאו לאיזה סוף בלתי ידוע. כניסה קרקעית הביאה להרוגים ישראלים. להפגנות וחרם באירופה. ולנזקים כלכליים. לממשלה אין פתרון וגם לא היו לה תכניות למצב שממול לא איכפת להם משום דבר. אז הם מתכסים ב-1.8 מליון אזרחים. האו"ם כמו בכל העולם אין לו שיניים. וישראל במילכוד..מתגוננת בלבד ותוקפת מהאויר ומהקרקע. מה שאני בטוח זה ש-7 מליון אזרחים בישראל מחפשים מה ניתן לעשות. ומאשימים את הממשלה שבהרבה תחומים מוכיחה שהיא לא מתפקדת. כעת גם שם.
אני משער שאחרי המלחמה הזו יהיו בחירות.
 
למעלה