פעם ראשונה אחרי 3 חודשים או 8 שנים תלוי...

purplegiraff

New member
פעם ראשונה אחרי 3 חודשים או 8 שנים תלוי...

היום בערב, דייט ראשון אחרי מלאן זמן....
בחור שהכרתי דרך חברים, חמוד, אבל אני לא נמשכת אליו, אפילו לא מעט.... אבל צריך להתחיל איפשהו, לא? ואני כבר לא זוכרת איך זה... לא יודעת מה עושים, כלום... האם זה ממש לא מוסרי לצאת עם מישהו שאני לא ממש מעונינת בו רק בשביל להתאמן?

hi07

New member
היי מותק..

לא דיברנו לפני יומיים על תקופת ידידים משהו...?
ושאת צריכה זמן לנוח אחרי 8 שנות ספגטי...? מה השתנה ביומיים?

purplegiraff

New member
אני נשמעת ממש מבובלת כנראה...

ככה, רוצה להכיר אנשים- חברים וחברות ועובדת על זה... לא מחפשת קשר רומנטי רציני- בכלל! לפחות שנה, אני מקווה. כאלו שממש מוצאים חן בעיני- כמו ההוא, הנעלם מהידידות- אם הייתי נותנת לעצמי לחשוב בכיוון שאינו ידידותי, בטח הייתי מתאהבת מיד. אבל דייטים, כי כבר כמעט 4 חודשים אני נזירה...אז כאלו שסתם מצחיק אתם, או משיכה, בסדר, לא? ה"סיכון" להתאהבות קיים תמיד, אני יודעת, גם עם ידידים וגם עם כאלו שרק רציתי קצת פאן אתם... אבל מה אני אעשה? שנה לא אכיר ידידים חדשים, לא אהיה בקשר עם גברים וגם לא אצא לדייטים? הדייט לא חייב להיות למטרות "רציניות". אז לא השתנה...

hi07

New member
בגלל זה אמרתי לך -

לא להגדיר לך תבניות מראש.. פשוט לעשות מה שאת מרגישה לנכון ומה שצריך לקרות יקרה...
אבל בלי שום קשר- את בתקופה קצת מבלבלבת ומבולבלת.. וזה יעבור

purplegiraff

New member
ואחרי כל כך הרבה שנים של סדר זה גם כיף

להיות קצת מבובלת... תודה המון על התמיכה, ובכלל- כיף לי לקבל ממך תגובות.

hi07

New member
אצטט משפט מבריק שכתב מישהו בנושא בילבול:

"בלבלי אותו.. אל תעשי לו חשבון , בלבלי אותו עד שלא יוכל לישון, בלבלי אותו כמו שבילבלת אותי ..בלבלי ילדה בלבלי"... חחחחחחחחחחחחחחחחחח
סורי.. יצא ממני איזה עארס קטן והתחיל לשיר לי על השולחן במשרד.. אני אמשיך להגיב אם תרצי או לא..
או לפחות עד שישפיעו הכדורים..על אי שפיותי הזמנית..

תשאלי את עצמך את השאלה הבאה...

אם הייתי יוצאת לדייט הזה עם מישהו שבדעיבד התברר לי שמראש הוא הגיע לדייט מחוסר חשק, רק "כדי להתאמן" וממילא מעולם לא מצאתי חן בעיניו, לא היה מראש שום סיכוי לזה, הוא שם "בשביל הקטע"... האם לאחר הגילוי לא הייתי מחפשת כל דרך בעולם לפגוע בו, להכאיב לו, להוציא דיבתו רעה ובאופן כללי למרר את חייו עלי אדמות? ויותר מזה, תשאלי את עצמך את השאלה מסעיף א' ואז תוסיפי... "ואלוהים יעזור לי, מה אם אני, שכן הגעתי לדייט הזה במטרה אמיתית אולי למצוא זוגיות חדשה בחיים שלי דווקא כן התלהבתי ממנו?! אללי!" ואחרי שתעני לעצמך על שתי השאלות האלו ותדאגי היטב היטב שהמר-בחור לעולם לא יגלה את האמת על היום בערב (כלומר שאף חברה לא תפתח את הפה, אפילו בטעות, ליד חבר שלה שבמקרה מכיר חבר של חבר של...) לפחות תהיי הוגנת עם הבחורצ'יק ובסוף הדייט אל תאמרי לו ש"וואלה, נדבר שוב" אלא בו במקום "תשמע, לא נראה לי. שיהיה לך יום טוב, להתראות".

magenta73

New member
אני לא חושבת שיש כאן שאלה של מוסרי או לא

ואני לא חושבת שיש כאן הרבה "התאמנות"... הרי מדובר באינטראקציה בין שני אנשים, ומכיוון שכך - כל פעם האינטראקציה שונה, מכיוון שהאדם שמולך שונה. זה דבר ראשון. דבר שני, חלילה וחס שלא תהפכי לי לכל אלא שמדקלמות בפגישות ראשונות שאלות/תשובות מספר שמקרה הן הכינו-הוא מראש... מה שכן, אם את לא מעוניינת בכלל בקשר, והוא דווקא כן - וספציפית בך - לא כזה פייר. כי זה שם אותו במצב של ציפיות מסויימות, שאת ממש אבל ממש לא מתכננת אפילו ליישם ולו ציפית בגודל של כרית לברבי.

אישון36

New member
מוסרי..מוסרי...

בתנאי שאם פתאום יקרה משהו ויתעורר בך ניצוץ - לא תספרי לו את זה. אישון. שיעורים בשתיקה.

היי ג'ירפה

אני חושבת שאם הוא נחמד.. אז למה לא להכיר עוד בן אדם? תצאי לדייט מיתוך מחשבה למשהו חביב ולא מחייב. תכירי עוד בן אדם. תתחילי . את לא חייבת להמשך אליו כדי לצאת איתו. חוץ מיזה אולי במהלך השיחה הוא כלכך ייסחוף אותך.. שפתאום המראה שלו .. כבר לא יהיה כזה " נושא" עבורך. :) זאת דעתי.

purplegiraff

New member
אני אתך בענין

למרות מה שלמ"ם כתב, והוא גם צודק,כי זה אכן פוגע מנ. המבט שהוא הציג הרי אחוז ענקי מהדייטים שמתרחשים בעולמנו מתחילים מ- סתם בדיקה, סתם בילוי. אז אני יודעת שאני לא נמשכת אליו, אז את צודקת שגם זה עשוי להשתנות. ולפי למ"ם אני אמורה לצאת רק עם כאלו שאני עם כוונות מאד רציניות לגביהם... קצת מוגזם, כי איך אדע את לא אנסה? ושנית, אני לא רוצה שומדבר רציני כרגע בכלל, אז שאשב בבית? דבר אחרון- כל מי שמסתובב בסביבתי כרגע- יודע על זה,(לא רציני) ואני בטוחה שגם הוא שמע אותי אומרת את זה לפחות פעם אחת. אז הוא אמור לדעת למה הוא נכנס. אז אולי גם אני עניתי לעצמי- מוסרי מוסרי... תודה!

ג'ירפה..

צאי ותהני אין מחוייבות רק כבוד לבן אדם שיגיע לפגוש אותך. לא מתחתנים אחרי פגישה אחת.. חייכי תהני אולי תדלקי. GO GO GO GO GO GO GO ובקשר למוסר..גם האדם שיגיע לא חושב להתחייב אחרי פגישה אחת.. גם הוא יבא לרחרח.. זה ניראה לי בסדר. צאי כבר!!!:)

purplegiraff

New member
תודה מתוקה אני בדרך...

going going going.... וד"א, בעיה, בדיוק הכנתי לי סלט ובגללך היה לי ממש אבל ממש קשה עם האבוקדו....לחתוך וכל זה.... יכול להיות שאופניק צודק?! ואז מה נשאר לנו?

whasuuuuuup

New member
../images/Emo6.gif

את כמוני? צמחוניה? גם לך החתימה של אופניק עושה ייסורי מצפון קשים?

purplegiraff

New member
לא צמחונית אבל...

הייתי 8 שנים, הפסקתי מטעמי הדרדרות רפואית, ובתכל'ס- אף פעם לא הגעיל אותי הבשר שבצלחת (בכלל אני לא נגעלת כמעט מכלום וזה מסביר את ההמשך) אלא רק המחשבה והרעיון שמאחורי גידול והרג יצור חי להמך קיומי שלי... לאחרונה, אני מתחילה להמעיט בבשר בצורה מושכלת ומחושבת עם המון השלמות תזונתיות נכונות, מקווה שזה יהיה טוב הפעם. בעניין הסלט... ובכן, אחרי שקטפו את האבוקדו העץ עוד חי? אז הכל בסדר... ובטח לא כזה כאב לו כי ממילא זה דינו גורלו וזו מטרתו של הפרי, ליפול, להאכל ושהגלעין ישתל לו מחדש. רוצה להרגיש ממש טוב? (זה לאופניק) תשתלי את הגלעין כל פעם..

אבוקדו זה מעולה!@!!!

ואולי תוסיפי לסלט גם ביצה? וחוץ מיזה אני לא צמחונית.. אז מבחינתי אני רוצחת גם ירקות ועם תרנגולות

זה מה שאמרתי?

(אני מניח שאנחנו כולנו קוראים את התגובה הזו כלאחר מעשה והדייט כבר "דויט". מה נעשה, לא הייתי בבית היום). אין ספק שלך יש מה שידוע בתור "קריאה ביקורתית"... מה שאמרתי, ואני עומד מאחורי הדברים שלי, הוא שלצאת לדייט עם מישהו שמראש את מגדירה את זה לעצמך כ"ניסוי" כ"חזרה לעניינים" הוא מעשה מאד לא מכובד ומאד לא יפה. אני גם לא מאמין בהסחפות טוטלית במהלך הדייט כשמראש מגיעים אליו בגישה של "יאללה, צריך לחזור לרכב על ה... טוב במקור אומרים סוס, אבל אתה נבחרת להיות החמור", וזה בדיוק הגישה שאת הצגת בהודעה שלך: "...חמוד, אבל אני לא נמשכת אליו, אפילו לא מעט....". אני גם לא טוען שאת צריכה לשבת בבית ולא לזוז מילימטר, כי אחרת באמת איך, וליבי ממש יוצא מקרבי עכשיו, תכירי אנשים חדשים?! אני אומר שלצאת לדייט, ממש דייט, כזה שקובעים אליו ומחליטים על בית-קפה וכו' וכו' סוג של דייט כשמראש ברור לך שהדייטר שמולך הוא לא הטעם שלך זה צעד מאד, מאד מאד לא נחמד. (נדמה לי שכבר אמרתי לך את זה גם בנושא אחר. האזהרה שלי בעינה עומדת... את אומרת שאחרי 8 שנים של לחיות לפי הספר מגיע לך להשתחרר? שיהיה. אני אומר לך... תזהרי במינונים, מהר מאד מאבדים על זה שליטה ואז נופלים. חזק. ובצדק). ואגב, לטעון שלא הולכים לחתונה אחרי דייט ראשון זה ממש לא טיעון נגד למה שאני אמרתי. ההנחה שלי היא שהדייטר שמולך בא לדייט מתוך כוונה שאולי מפה תצמח לא זוגיות חדשה. אני מרשה לעצמי להניח את זה כי בניגוד אלייך, ולהצהרה המאד ישירה שלך בנוגע לכוונות שלך, אותו אני לא מכיר. גם הוא לא מתנייד עם רב מתנפח וחופה אינסטנט, אבל אם נניח שהוא מגיע מתוך כוונה לפחות לתת צ'אנס לפגישה ואולי... אולי... אולי למצוא לו חברה חדשה ואת מראש מגיעה כדי... מה, בתכלס? לקבל חיזוק לאגו? לגלות שגם אחרי שמונה שנים מונוגמיות עדיין "יש לך את זה"? לשחק על האכפתיות והכוונות הטובות של אחרים כדי לחזק את עצמך בעיני זה.... כן, ניחשת, לא יפה. אבל בפעם המיליון אני אומר, שיבושם לך.

purplegiraff

New member
תמיד אני מוצאת עצמי מסבירה לך המון הסברים....

אתה מסיק המון מעבר למה שכבר כתוב, וזה בסדר, ככה זה פורום, והמילה הכתובה פרשנויות רבות לה ואנחנו לא מכירים ממש, ואני גם יודעת איזה רושם אני עושה על אנשים שפוגשים אותי פעם אחת וגם לא ממש דברתי אתם... אז אם אני מחברת את כל זה אני בהחלט מבינה. א. לא קריאה ביקורתית וגם לא סלקטיבית, סה"כ כתבתי כאן שאתה צודק וזה פוגע, ואח"כ כתבתי: "ולפי למ"ם אני אמורה לצאת רק עם כאלו שאני עם כוונות מאד רציניות לגביהם..." לא כ ז א ת סתירה למה שכתבת.... ובסוף כתבתי שמזה משתמע שעלי לשבת בבית עד שיתחשק לי להיות רצינית או שאמצא מישהו שאני ממש רצינית לגביו. לא רואה איפה פה סילפתי את דבריך יותר ממה שאתה סילפת את שלי.... ב. כתבתי כבר לפני תגובתך הנוכחית שהוא בטוח יודע כמה אני לא רצינית כי כולם בסביבתי שמעו אותי מדברת על זה המון לאחרונה, וגם הוא. אז מי פה קורא קריאה ביקורתית? זה לא שה תמים שבא לפגישה ללא ידיעה וכולו מרומה. ג. לעניות דעתי וגם על סמך הסעיף הנ"ל (אכוון אותך למען לא תפספסו- ראה הסעיף הקודם), הבחור בעצמו רק רוצה קצת פאן, הבעיה המוסרית שלי נבעה מכך שאם אלו ציפיותיו אז לי לא כ"כ בא... סתם בא לי לצאת אם מישהו, להכיר בן אדם, והוא סה"כ איש חמוד, וגם בחבר'ה אז מה רע?פחדתי שזה לא מוסרי כי זה הפך לדייט מכל הבחינות וידעתי שרוב הסיכויים שלא אעמוד בציפיות האלו...(ואל תדאג, זה נפתר יפה ועם המון כיף וכבוד הדדי) ד. איך אתה מיד מניח הנחות שאתה יודע! איזה מינונים? תגיד לי? לא יצאתי עם אף אחד כבר מליון שנה...אגו? איזה אגו?חיזוק? אז תתפלא- אני לא איזה כוסית עם תפיסה עצמית בשמיים שצריכה להרגיש שהיא בשוק או שעדיין יש לה את זה, כי אף פעם לא הייתי מהסוג שבכלל בשוק!!! אני אפילו לא יודעת לעשות עיניים למי שאני רוצה, פשוט אחרי 3 חודשי כרכור מבויש סביבם הייתי בסוף נותנת את הטלפון אומרת איזו מחמאה ברורה ואז או שהם היו נעלמים או שהיינו נהיים חברים. בחיים לא יצאתי לדייט של ממש- כל מה שהגדרתי קודם כ"דייט" אז זה לא היה משום סוג נורמלי שמישהו מכיר, אני לא חיה בארץ הסליז, מעולם לא הייתי ב"סצינה", אולי עשיתי רושם של איזו כוסית סנובית וקלילה בפגישה (אם כי לבושה ממש ממש משונה לשכזאת, לא?) אבל אני החננה הביישנית, הפחדנית, חסרת הבטחון שאף פעם לא תצליח להרגיש שהיא יפה או ממש שווה... מעולם לא שיחקתי בגבר וזאת גם לא היתה כוונתי הערב, וזו הפעם הראשונה בחיי שיצאתי לדייט של ממש. ה. עוד כמה פרטים- מדובר בבחור נאה ואפילו חתיך בעיני רוב העולם הנשי, עם אגו גדול, שמאז שאני מכירה הספיק להחליף איזה 5 חברות לפחות (בשנה??) כל הזמן יוצא לדייטים, בטוחה שעם כל המידע הקודם כבר ברור לך שלא איזה אומלל מכוער ולא מושך שהחלטתי לנצל כדי לטפח את האגו שלי ולהשתולל לי על חשבונו. (אני מעולם לא נמשכתי ל"חתיכים" אלא בעיקר לממש מוזרים) ו. אז למה כ"כ פחדתי שזה לא מוסרי? חוסר בטחון ענק שמצפים ממני למשהו ואני לא כ"כ יודעת מה לעשות עם זה, אבל צא מנק' הנחה שגם אם מישהו פונה לפורום בבקשה עצה יש לו כבר איזה פתרון משלו או שהוא יגבשו והוא רק רוצה לשמוע עוד דעות (לפחות ככהזה אצלי.) ז. למה כ"כ אכפת לי מה אתה חושב? לא יודעת....אולי כי אתה עושה רושם די אינטליגנטי בסופו של דבר ואני, לי חשוב לדעת שאנשים שאני מעריכה לא חושבים עלי דברים רעים, מין חוסר בטחון שכזה שאנחנו רוצים שיאהבו אותנוף טוב יאללה מרוב עייפות התחלתי ממש לקשקש מחר אתחרט לפחות על חצי מההודעה הזא...

magenta73

New member
אני אגיד לך את האמת,

לא קראתי, דברים אחרים שלך כן קראתי, זה פשוט ארוך קצת למצבי כרגע, ובכל מקרה, רק ראיתי את האורך וחייכתי. אין לי שאלות בכלל על למה את חברה של חולמת...
איזה כיף... הייתי מתה שגם החברה הכי טובה שלי תכתוב פה לפעמים...

למעלה