פעם ראשונה אחרי 3 חודשים או 8 שנים תלוי...

אני קראתי...

ואכן יש שם לא מעט מוטיבים חולמניים מהתקופה המוקדמת של יצירתה... בראיין אמרתי פורומיסטית איכותית או אמרתי?!?!

תודה, אבל חברים, אני מבקשת...

להרגע, אמנם חברתי הטובה ביותר (אחותי, אפשר לומר), אבל בבקשה לא לנסות להעביר אליה תארים שלי... רבע שעה פנויה, ואני ממלאת לכם את הפורום בהרי הררים של תכנים מתוכננים וכאלו שלא, דברים שמרימים פה את כל הפורום על הרגליים, ומביאים אותי ישירות לעמוד הראשי של תפוז, רוצה או לא רוצה... אז בבקשה. התגובה של הג'ירף פה לא מתקרבת בכלל לאורכים של דברים שאני פולטת בלי להתכוון ביושבי במקרה ולרגעים ספורים בלבד מול הודעה שמגרדת לי בקצה הלב. חולמת.
מלכה לנצח, וגם לא אחותה תגנוב לה את הבכורה.
"מביטה לשמים ויורדים לי המים..." (נראה אתכם מזהים).

purplegiraff

New member
למה אין אייקון של כלבלב

כזה חמוד שמכשכש בזנב וטופחים לו בחיבה על הראש? כי ככה אני מרגישה עכשיו... תודה, ובעניין החברה הטובה? תמיד יש תקווה. לי זה לקח איזה 100 שנה...

אולי טיפה לא מוסרי אבל אנחנו

לא נספר לו... חוץ מזה, ייתכן ופתאום תדלקי עליו, כבר היו מקרים מעולם.

dudusch

New member
הכי טוב ככה

במידה ו... את שומרת על ראש פתוח מצד אחד - לפעמים דווקא הדייטים שמגיעים אליהם ללא שמץ ציפייה שיהיה משהו הם המוצלחים, ופתאום יוצאים דברים שהיו מוסתרים. את שומרת על שקיפות - לא משדרת כאילו זה הדייט של חייך כשבפועל הוא נועד לטפח לך את הביטחון העצמי / לתת לך תחושה שאת מתקדמת ומחפשת קשר חדש וכו'. מחכים לעדכון!!!!!!

aaa123

Member
אם תגידי לו שאת רוצה לצאת איתו רק בשביל

להתאמן אז אין בעיה מוסרית. אולי הוא אפילו יסכים כי גם הוא ירצה להתאמן.

aaa123

Member
חוץ מזה יכול להיות

שהוא יקווה שדברים ישתנו וזה לגיטימי. זה שאת מסכימה לצאת עם מישהוא זה לא התחייבות ולא הצהרה שאת אוהבת אותו,ורגשות זה דבר שיכול להשתנות אחרי שמכירים כך שזה לא שאין סיכוי שדברים ישתנו. אם את לא משקרת לו בקשר לרגשותייך אז אני לא רואה בעיה כלומר מבחינה מוסרית את יכולה לא לומר כלום בנושא אבל אם הוא ישאל אותך להגיד לו את האמת.

למעלה