פעם ראשונה בפורום

שני1387

New member
פעם ראשונה בפורום

היי רציתי לשתף אני חדשה בעולם התקשור כרגע עוברת מסע ללמוד טיפול בעזרת יישויות . רציתי לשאול האם יש טיפים לתחילת הדרך, ואיך יודעים שמתקדמים בדרך הטובה ביותר?
התחלתי את הלימוד בעקבות צילום של ישויות בחדר, ומאז החלטתי שאני צריכה ללמוד על העולם הרוחני. מרגיש כאילו זה בחר בי, מקווה שאגיע למתנות בדרך. :)
יש לי חששות של מתחילים ורצון לדעת, מקווה שיהיה בסדר!

אשמח לתגובות בנושא

תודה ולילה טוב!
שני

Nachmanides

New member
"צילום של ישויות בחדר"?

האם עצרת לרגע, חשבת, ושאלת עצמך איזו מצלמה היא זו המסוגלת לצלם ישויות ?

Apotheosis

New member
האם באת קנית מצלמה טובה בדרך לרוחניות?

אני בהחלט מקווה שכן ושכיוונת את הפוקוס שלך - לזה שאת לא יכולה לצלם רוחניות וזה גם לא מעניין.

בכל מקרה - מה לעשות ראשונה? להיכנס לשלווה, ולקבל תקשור זה לא "שלום אני רוצה להיכנס לתחום ואני רוצה לדעת איך עושיםן את זה" - את צריכה להבין שתקשור זה לא רק דרך "מדיטציה, או שיטות טרנס-אטלניות בשביל להגיע ל"הארה" - את יכולה להיות מאוד רוחנית גם עם מי שאת - פשוט תחפשי משהו שמעניין אותך - גם אם זה תחת הכותרת "רוחניות": ותתחילי לפתח את עצמך בהתאם לתחום שעניין אותך - ככה אתה מתחילה ללמוד - לחפש חומר - ולהתפתח.

בהצלחה.

שני1387

New member
כן צילום של ישויות בחדר

זה ממש לא רלוונטי איזה מצלמה מסוגלת .. השאלה האמיתית איך לוקחים את הסיטואציה ולומדים ממנה .. לא חושבת שלשאול איזו מצלמה מצלמת ישות היא שאלה נכונה אלה . אומנם אני פעם ראשונה פה אבל אני יודעת לפחות שפה זה לא אמור להיות שאלה בכלל איך...

Nachmanides

New member
אם את סבורה כי אפשרי שמצלמה תצלם ישויות

אזי הגעת למקום הנכון...

Apotheosis

New member
בהחלט.

חני1110

New member
צודקת כדורי אור בצילום אפשרי בהחלט

קבוצה של מטפלים בתדרי התחברות מחדש וילדים שזאת פעם ראשונה שנחשפים לתדרים מופלאים אלו נפגשו לטיפול בחיות. בזמן הטיפול צולמו תמונות שבהם ניתן לראות בבירור כדורי אור – ORBS.

על פי ויקיפידיה – שמם באנגלית "ORBS" נובע מהמילה הלטינית ORBIS אשר משמעה צורה מעוגלת (עיגול או כדור).

כדורי האור יכולים להראות בכל צבע, ולעיתים נדירות "יתפסו" במצלמותינו בזמן תנועה.

ישויות האור הללו, נוהגים לבוא ולהופיע כאשר אנו במצב רגשי חיובי גבוה במיוחד, זה יכול להיות בהיותנו מאושרים מאוד, אוהבים מאוד , שמחים מאוד והם גם מופיעים כאשר אנו במצב של התעלות רוחנית, מדיטציה או בזמן תקשור עמם.
כפי שניתן לראות, גם בעת טיפול בתדרי התחברות מחדש ניתן לתפוס אותם באמצעות מצלמה.

אם נסתכל אל פנים כדור האור, כפי שהוא מופיע בתמונה, נוכל לראות מעין תנועה בפנים, מעין קלידוסקופ של צבעים.

את כדורי האור ניתן ל"תפוס" בצילומים באמצעות מצלמה דיגיטלית בלבד, בזמן הצילום אנו לא רואים אותם בעין או באמצעות עדשת המצלמה והם מתגלים לעיננו רק בשעה שאנו מסתכלים על התמונה, הופעתם בתמונה מתרחשת בגלל רגישותה של עדשת המצלמה אשר גבוהה יותר מהעין האנושית.
בקהילות הרוחניות משערים כי כדורי האור הינם ישויות אנרגטיות גבוהות אשר באות ומעבירות אלינו את אנרגיית המקור.

http://www.youtube.com/watch?v=T9KDu6TGhJM

Nachmanides

New member
לא!

נכון הוא שמצלמה יכולה "להגיב" לאור בארכי גל אשר מחוץ לתחום רגישות העין האנושית, אולם בכל מקרה, גם אור בתחום אינפרא-אדום או אולטרא-סגול הוא קרינה מאד פיסית, בעוד ישויות אינן פיסיות כלל, ולפיכך לא תגרומנה לתגובת נייר צילום, או CCD array (מצלמה דיגיטלית)

כל הטוען כי ניתן לצלם ישויות פשוט הבריז משיעורי פיסיקה בתיכון...

Nachmanides

New member
אינני יכול לשלול אפשרות שקיימות ישויות.

יתכן שקיימות, יתכן שלא, ואינן אלא פרי white noise המתרוצץ רצוא ושוב על ה- buses ב- uncharted territories אשר בין שתי אזניו של הטוען

אני יכול רק לומר כי מכיוון שהטוענים לקיומן גורסים כי הן אימטריאליות - לא תוכלנה לגרום לרישום במכשיר המבוסס על גילוי ורישום של רשמים פיסיים, כגון מצלמות פילם, או מצלמות CCD, מכיוון שפילם ו- CCD array מגיבים לאור מוחזר או בוקע מאוביקט מצולם, ואור כזה הוא מטריאלי/פיסי...

Nachmanides

New member
אור הוא קרינה אלקטרומגנטית הנישאת על ידי

פוטונים.
אמנם לפוטונים יש מאסת מנוחה אפס, אך הם נושאי אנרגיה בשעור של תדירותם מוכפלת בקבוע פלאנק.
אנרגיה זו מפעילה תהליכים כימיים על האמולסיה המרוחה על נייר צילום, ומיצרת מטען ב- CCD הניתן לאיסוף לצורך imaging
תאים פוטואלקטריים מסוגלים להתמיר אור למטען חשמלי הניתן ל"איסוף" ו"לצבירה"

כל אלה הן תופעות פיסיות

תופעות "רוחניות", אמנם יכולות להיות מזוהות עם זרמים חשמליים בתחום האפור אשר בין אזניו של הטוען (היינו, במוחו), ועיקבות הפעילות החשמלית יכולים אפילו להירשם במיכשור EEG, או fMRI, וכמו כן יכול אדם לבצע recall מן הזכרון למשהו שראה קודם לכן, אך אין אלו "ישויות", ובוודאי שאין אלה חברי מועצת התשעה מן הפליאדות...

האור אינו פיסי

כולנו יודעים מהי ההגדרה הפיסיקלית של האור. הוא אולי נמדד בכלים פיסיים או משפיע עליהם אך בהחלט אינו פיסי. ולגבי רוחניות, פליאדים, ומועצת התשעה, הנה מה אתה חושב על כך.(שורה ראשונה).

Nachmanides

New member
קרני אור הם משהו מאד פיסי.

תופעה הניתנת לגילוי ולרישום על ידי מיכשור היא תופעה פיסית, והיא "פומבית", מן הבחינה שכל אחד יכול להצטייד במיכשור מתאים ולהיווכח בקיום התופעה.
מה שאין כן "חזיונות" עליהם מדווחים אנשים. אלה תופעות שמקורן תהליכים נוירופסיכואלקטרוכימיים במוח, ואינן תופעה פיסית "פומבית"

לענין הערתך לגבי דברי "אינני יכול לשלול אפשרות שקיימות ישויות. יתכן שקיימות, יתכן שלא" - אני זהיר מאד בהתנסחותי. ברור שאינני סבור כי קיימות ישויות, אך מכאן ועד הצגת הוכחה לאי-קיומן רחוקה הדרך, מה גם שאינני סבור כי עלי להוכיח אי-קיום. להפך - מי שטוען לקיום ישויות, עליו מוטל עול הוכחת קיומן (מחוץ לתחום אשר בין שתי אזניו)...

Nachmanides

New member
אתה גם יכול, על פי אותו "היגיון", לטעון כי

האויר הוא משהו "רוחני", מכיוון שאין לו טעם, ריח, צבע, או "משקל" (יש לו, אולם אינך "חש" בו).
והנה, הפעלת מטוס שמשקלו הכולל בעת המראה הוא 640 טונות, בכל זאת אפשרית.
כיצד?
פשוט, האויר הוא תווך פיסי מאד, והודות לעובדה שכנפי המטוס "הודפים" כלפי מטה כל שניה כמויות אדירות של אויר - מתקבל עילוי אשר לא רק מחזיק 640 טון באויר, אלא אף מעלה אותם לגובה 11 קילומטרים ומסיע אותם לטווח של 15400 קילומטרים...

בדיוק!

האויר הוא מושג רוחני. מבחינת המדע הוא קיים כמה מאות שנה (כיוון שהמדע מבוסס על ראיות המדידות בכלים) בעוד שלנו אנשי הרוח האויר היה קיים לפני אלפי שנה. לגבי "(יש לו, אולם אינך "חש" בו)." הוא משפט ששייך יותר לתחום הרוחני מאשר המדעי.

Nachmanides

New member
נתחיל מן הסוף.

"אינך חש בו" - לא שייך ל"רוחניות".
חושי האדם מוגבלים, אך ביכלתו לבנות מכשירי מדידה המגלים, מודדים ורושמים תופעות מחוץ לתחום החישה האנושי.
ועדיין כל אלה הם רשמים פיסיים.
אינך חש בקול שתדירותו נמוכה מ- 20Hz, או גבוהה מ- 20000Hz (אולם כלב יחוש בכך בלי בעיה).
אינך רואה אור שאורך הגל שלו ארוך מ- 700 ננומטר או קצר מ- 400 ננומטר (אולם חרקים יחושו בכך)

האויר לא היה אף פעם "רוחני".
כל ימאי בשחר התרבות האנושית ידע מהי תנועת אויר ("רוח"), ואפילו ידע כיצד להתחכם ולשוט נגד כיוון הרוח על ידי "משחק" בזוית המפרש...

"כל ימאי"?

"כל ימאי בשחר התרבות האנושית ידע מהי תנועת אויר "? תוכל לתת לי את שמותיהם של כל הימאים בשחר התרבות האנושית בבקשה? כנראה שלא, מה שאומר שאתה סתם ממציא, המדע מתבסס על הוכחות לא על שמועות אתה אמור לדעת את זה,וחוץ מזה אם ידעו אז מה חידש לנו המדע?

Nachmanides

New member
בחקירה מדעית - אין הוכחות.

יש רק הפרכות.
מושג ה"הוכחה" קים רק בענפי מתמטיקה. הוא אינו קיים במדעי הטבע, מכיוון שהטבע הוא אמפירי

הדרישה שלך שאנקוב בשמות ימאים בימי קדם - מגוחכת...

כמה דברים שקיימים גם מבלי "לתפוס" אותם

שמש, ירח, כוכבים, אויר וגזים אחרים, אור, רגשות, חלומות, והרשימה עוד ארוכה..

למעלה