פעם ראשונה בפורום

Apotheosis

New member
האם השנמה היא שתופסת אותם? או..

הגוף הפיזי - המולקולות שמר(ק)יבות את הגוף - ולאחר הגוף - נשארת תודעת הנשמה - מה שבעצם גדל ומתפתח - הוא הנשמה וככל שהנשמה גדלה (לומדתצ) יותר (ומפיצה את אור הנשמה - ידע ותודעה) - הגוף "קמל" מהר יותר - מה שמסביר הרבה "מקרי מוות מוקדם" של הרבה נשמות "מיוחדות"..

לדעתי רוחניות זה חיבור של נשמה אחת עם השניה - לווא דווא כמערכת יחסים של בני זוג - אלה גם כבניית חברות והעברת ידע ואהבה אחד לשני - ויש אהבה לחבר כאח ויש אהבה לאישה כנישואין כברית - וגם כברית מדוברתהברית של אלוהים עם משה שהבטיח לו ש"זרעו יופץ כרימון" אני רואה זאת כידע של משה רבינו שעבר מדור לדור ממשכמו שניתן לומר על כל נביא או "שליח" אור - שמתואר בתנ"ך, וגם אלו שנשמטו מהתנ"ך במכוון - שלא יעריצו אותם עד למצב של סגידה - מה שכתוב "לא תעבוד תמונה ופסל" - מהות פיזית של שליח או אדם כלשהוא - לא תקבל על זה עונש - כ העונש הוא ההתעלמות מהרוחניות ומהידע האוהב של האלוהים - אל תוך אובססיית ואהבת המעטפת שלנו - סגידה לשם מטרות רווח.

Apotheosis

New member
ש-נמה=נשמה

Apotheosis

New member
אני מסכם את זה ככה :

מולקולות - מרקיבות את הגוף

מולקולות האור והאותיות - מרכיבות את הנשמה שבתוך הגוף.

לכן יש לאדם שמות - ולחיה "מה שהאדם החליט לקרוא להם" ככתוב.

מה דעתך?

פשקרב

New member
טוב.. נו. מי אני שאתווכח אם טיעון כל כך מלומד

המשווה שמש ירח וכוכבים לחלומות ורגשות.

ממש גאונות

חחח..

ליבי ליבי אליך...בעיה חמורה של הבנת הנקרא תבקש ממבוגר שיסביר לך מה כתבתי...אה כן אתה גאון.

פשקרב

New member
בהשוואה אליך - סופר איינשטיין

ןלך, נסה לתפוס את השמש... חחחחח.

כרגיל ריק

ולא דיברתי על חלל הגולגולת שלך אה רגע בעצם...כן..סופר פרנקשטיין..חחחח

למה אתה מתנצח עם אנשים

ששואבים לך אנרגיה יקרה מפז לחינם?
אתה לא רואה שהוא שוחר לריב וסתם מעיר כדי להדליק לך את הפתיל?
אל תענה לו פשוט הוא לא שווה את זה.
חבל שהפורום יתמלא ריב ומדון זה לא מקדם אף אחד ככה
בטח לא אותך

Adrenaline Rush

א)- תגדירי "אנשים" , ב)- דברים כאלה לא מרוקנים אלא להיפך רק מטעינים אותי, אני לא רואה את אדון פשקרב כאויב (פיסי או מנטלי) אלא כילד בן 4 רגוז וטעון.
בתור עובד אור אינני נלחם בו אלא פשוט מדבר אליו "בשפה" שלו כדי שיבין איך דבריו נשמעים כאשר הם מופנים אליו.

אני "מכירה" את הבחור

והוא לא מבין או שהוא מבין אבל עדיין יעשה את זה.
זה יוצר שרשוריפלצת מיותרים.
לא אוהבים כשאני כותבת את זה אבל לדעתי האישית הוא טרול.
אל תאכיל את הטרול

צודקת אבל...

כולם יצירי האל ואסור לנו (עובדי האור) להפנות גב לאף אחד ושיתנהג איך שירצה, ראיתי באחת ההודעות שרשמת שהנך מעוניינת להתקרב לעבודת האור או משהו כזה, אז הא לך השיעור הראשון לא מפנים גב לאף יציר האל. אגב זה שהוא מבלה את רוב זמנו בפורומי המיסטיקה רק מראה שהוא מתדפק על דלתות האור אך אינו נכנס מטעמי חשיכה זמנית (אגו+אטימה=בורות).

לא מתחברת לביטוי עובדי אור

זה מחייב מידי. גם לא אמרתי לך להפנות את הגב.
אמרתי להתעלם . כי זה הורס ככה פורומים.
וזה לא נעים להכנס ולראות שרשור עם 200 תגובות
רק כאילו כמו שפה.
ולדעתי הוא מתדפק על דלתות פורומי מיסטיקה כי
בא לו להציק ולהתקרצץ. ואני לא בעד שיתוף פעולה
עם קרציות.

לא חייבת להתחבר

"אמרתי"?? אני לא מקבל פקודות מאף אחד יקירתי, דברייך נתקבלו בגדר המלצה ונלקחו לתשומת ליבי, תודה.

Apotheosis

New member
זה גם לא הופך אותו ליותר או פחות מזה.

זה משאיר אותוללא קשר למהות הפנימית שלו - גם אם הוא היה שרוי בחשיכה הרבה זמן - יש לו פתח מילוט - וכמו שכתב אורגדול1 - ברוחניות עובדי האור תמיד מנסים לעורר או ללמד או לעזור - גם אם זה בשפה שנשמעת תקיפה - זה הכל כדרךצ החינוך - כמו שמורה בכיתה לא נחמד כל הזמן - יש זמנים שצריך להיות עיקש - ויש את הזמן לדבר לאדם "בגובה העיניים" מה שנקרא "עמך" - כדי שיבין על מה הוא מדבר - מה שלא ניתן לדעתי לומר על שיטת הענפים בקבלה - או כל הגורואים והספרים שלהם - הסוגדים לעצמם - או לא יודעים להסביר במילים של ימינו מהי רוחניות - ותמיד יוצאתלהם וד סדנה ועוד ספר - וזה תפקידך להבין איזה ספר "נגע לליבך" ואני לא מדבר על 50 גוונים של אפור או האנטמויה של גריי - לכל ספר מקום משלו - רק חבל שיות מידי ספרים לא עושים את מלאכת הסופר שלהם - ללמד אותך משהו בעל ערך.

למעלה