פעם ראשונה כאן בפורום + שאלה במטלב

deathcaster

New member
תגובה

ראשית, תודה רבה על העזרה, מעריך את זה מאוד... שנית... סליחה אם השאלות תשמענה דביליות... אבל מה בדיוק זה אומר ? הפקודה מציגה ישירות את האלכסון המשני ? ולפי מה שאני רואה מדובר במטריצה ריבועית של 4X4 בלבד.. לא ? זה לא קשור לכפל המטריצות שהוצע קודם ... נכון ? ושוב תודה

tapuzuser10

New member
תגובה לתגובה..

אתה יכול להחליף את המטריצה A בכל מטריצה ריבועית מכל סדר גודל כלשהו וזה עדיין יעבוד לך. בנוסף היה אפשר לכתוב את אותו קוד רק בתור פונקציה שמקבלת מטריצה,פשוט התעצלתי. לא השתמשתי בכפל המטריצות,אלא פשוט הוצאת האיברים של האלכסון המשני באמצעות לולאת FOR. השאלה הראשונה היא בחינם,מעבר לכך אם תרצה אני מוכן לתת שיעורים פרטיים בנושא

deathcaster

New member
תגובה

אני מודה לך על נכונותך לתת שיעורים פרטיים, אבל לשמחתי, אין לי כל כוונה לשלב את מטלב בעתידי מעבר לסמסטר הנוכחי
... בכל מקרה, אני מודה לך מאוד !!!!! ואפילו הבנתי מה עשית, שזה כבר הישג עבורי
אגב.. שאלה ראשונה בחינם ? והשאר בכסף ? אני ממש לא דוגל בשיטה הזו.... אם כבר אז תדגול בשיטה של עידוד למידה עצמית... אני לא לוקח כסף שמבקשים ממני עזרה בלימודים (כמובן לא במטלב, בתחומים אחרים שאותם אני מבין "קצת" יותר)

tapuzuser10

New member
תגובה

לבקש מאנשים אחרים שיכתבו לך קוד,ויפתרו לך תש"ב, זה ממש לא למידה עצמית... אנשים נתנו לך כיוונים למחשבה,כל מה שהיית צריך זה ללכת לHELP של מטלב ולנסות לממש את מה שכבר רשמו לך אבל אתה המשכת לנסות "לסחוט" עוד ועוד תשובות בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

deathcaster

New member
אל תערבב שמחה בששון ../images/Emo13.gif

בראש השרשור כבר הצהרתי שאין לי כל יומרה לנסות ולהשקיע במטלב, זה לפחות במקצוע שלי קורס מסוג הקורסים ש"לא קשורים לכלום, אבל כדי להיות מהנדס צריך אותו" . כך שזה די פוטר אותי מהצביעות שמצטיירת כאן מצידי...
לאורך השרשור, שים לב שאני הצעתי פתרון הגיוני וישים, רק שלא ידעתי איך לכתוב את זה במטלב, זה הכל, כך שאם מדובר על למידה עצמית, אני חושב שהייתי בסדר. שוב , אני מאוד בעד למידה עצמית, כאשר זה רלוונטי... שמדובר בשאלת בונוס בקורס שלא מעניין אותי, ולא תורם ולא יתרום לי, אני מניח לעצמי לחרוג ממנהגי
אתה מוזמן לפורומי ביולוגיה וכימיה לראות את המשטר של הלמידה עצמית שמשתדלים להנהיג שם
בכל מקרה- תודה לך. ותודה להוריי שהביאוני עד הלום !

deathcaster

New member
עדכון

ראשית : תודה רבה למי שעזר, קיבלתי את הבונוס.... המרצה אהב את הדרך שפתרתי את התרגיל ( כלומר פתרנו - אני ואלה כאן שעזרו לי ) אבל מסתבר שקיימת פקודה במטלב שעושה "שיקוף ראי" למטריצה והיא נקראת fliplr אז תודה רבה לכולם ובהצלחה לכולם !

למעלה