פעם ראשונה כאן

פעם ראשונה כאן

אני בת 26, ביום שבת יצאתי לדייט ראשון עם בחור שמבוגר ממני ב11.5 שנים.הבחור קצת ביישן, בקושי מדבר, עדין, נאה, עובד בעבודה מסודרת ויש לו בית. אתמול נפגשנו לדייט 2 וקשה לי להיפתח אליו, אני מתנהגת כמו שאני ולא יודעת מה אני מרגישה קצת חסימה. אני מרגישה שהוא מצפה ממני יותר. להיות יותר פתוחה, לדבר יותר, ליזום ולהשקיע וקשה לי בזמן שהבנאדם נראה סגור. אני בחורה קצת מיושנת ושמרנית. שייכת לדור הישן, אני לא מאלה שזורמות מהר ומאוד חשוב לי בקשר חום ואהבה כדי להרגיש טוב. קשה לי לבקש את זה מבן זוג, אני חושבת שזה צריך לבוא ממנו. אני לא יודעת אם קשה לי איתו רק בגלל אישיותו או בגלל שאיבדתי את אבא שלי לפני שנה וחצי במפתיע. אני מרגישה שהוא מצפה ממני ליותר וקשה לי ואני לא יודעת מה לעשות. אני באמת שבקשר הזה אני כל כך מבולבלת. הסברתי לו אתמול שכדי לקבלצריך גם לתת והחום והאהבה צריך לבוא גם ממנו ולא רק מצד הבחורה. אני זקוקה לעצה.

לפני שאני מתייחסת לשאלתך

ברצוני לייצור בהירות אצלי. במעגלי החיים הנוספים: משפחה מורחבת, חברים, עבודה, לימודים. מהי מידת שביעות הרצון שלך? ברוכה הבאה לפורום

הממ

אני לא חושבת שאצא עוד לדייט עם הבחור במיוחד שלא התקשר ולא הראה שום יחס. אני בחורה מאוד ביתית ומשפחה מאוד חשובה בעיניי. אני בקשר מאוד טוב עם אמא שלי, אנחנו כמו חברות. אין לי הרבה חברים, כי אני פחות בוטחת באנשים ונותנת אמון, מאוד נהניתי מהלימודים שלי. למדתי לתואר ראשון ואני שוקלת להמשיך הלאה. כרגע אני נמצאת בעבודה זמנית ולא ממש טוב לי בה.

פיה בלבן יקרה ../images/Emo140.gif

כתבת "כי אני פחות בוטחת באנשים ונותנת אמון" האם האמונה הזאת משרתת אותך, או חוסמת אותך?

בוקר טוב פיה ../images/Emo140.gif

ענית.. " "היא עוזרת לי לא להיפגע" המילה להיפגע...מה היא מכילה עבורך? בתחושה? מנסיון חייך? מהידע? קחי אותה לעוד כיוונים שתבחרי. בדקי עם עצמך, ואם מתאים לך שתפי.

ציינת פגיעה כאב והתמודדות

האם ההתנהלות שלך משרתת אותך בהשגת מטרות בחיים ובמציאת זוגיות? תחום האימון בא לתת מענה לאנשים שמבקשים לבצע שינוי וליצור מציאות חדשה עבורם. המסגרת הוירטואלית מאפשרת התחלה של תהליך אימוני, היא איננה מאפשרת תהליך אימון מלא. ההחלטה בידך האם להיעזר באימון או בכל דרך שתבחרי בהתאם לתשובות שתעני לעצמך. חשוב לי ציין שאימון הוא דרך אחת לסייע לעצמך ישנן גם דרכים אחרות. חשוב שתבחרי את הדרך שהכי מתאימה לך. בהצלחה.

שזמ

New member
נו, באמת

קחי אותו ותשתמשי בכספו כדי למצוא את הריגושים שלך...

שזמ

New member
טפשה

תזכורת: מטרתה היחידית של הזוגיות למצוא את הזכר אשר יטפל ב DNA שלך כאשר הוא ארוז בגופם של צאצאייך כל השאר טפל

כאן המורה שפרה....

עצוב לקרוא תגובה שכזו לא רוצה להכנס לפרושים מרחיקי לכת אני מקווה שנכתבה בהומור דרך אגב למה להעביר מסר ממקום של שיפוטיות והעלבה ראה ערך "טפשה"

../images/Emo25.gif נראה לי מסטלבט כאן

שתינו באנו לבקר באותו זמן
שוקו,קחי מקל קסמים
ותזרקי אותו מכאן

חחחחחחח עידית יש לך טרול../images/Emo6.gif

יקירתי ואתה, לא יפה לכתוב טפשה,לך תעמוד בפינה מיד

שזמ

New member
תגובה לשתיכן

זה היה "טפשה" ידידותי (אלק "טפשונת") ולא משהו שיפוטי מי שלא הבינה זאת ברוח הנכונה- אנו מצטערים אבל לא מתנצלים (א. אולמרט לפני כשנה וחצי) לגבי התוכן עצמו, הוא תקף

"לגבי התוכן"....פחחחחחחחחחחחח

אתה בעלה של אריסון? או שמא רעייתו של הטראמפ? הצעת סוג של זוגיות הבנויה על אינטרס אם כך הדבר, זה עסק , תכליתי, עקר מרגשות קישתא לגברים או נשים המיישמים אותו !

"קישתא לגברים או נשים המיישמים אותו "חחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק....כל הכבוד על האסרטיביות...את
שוקו ספרי לפיה שיש לי שידוך בשבילה....מה את אומרת? אולי הפעם יצליח לך
בן 27 חם ואוהב שרק מתחיל ללמוד...שווה ביותר
סתיפתח של הפורום

למעלה