פעם ראשונה כאן

אם לא שמת לב זו הצעה מבריקה למנהלת

כדאי לפתוח במאמרים או בקישורים לוח מודעות של משודכות ומשודכים פוטנציאליים ואפשריים עם נתונים מרשימים לפני שיחלו המגעים הרשמיים ולפני קשירת החוטים לעידין רון יגיעו המועמדים לקבל ממנה הכוונה ואישורים.
אשה אורחת פורחת.......
געגענו מאד חזרי לבסיס האם אחרת אני שוללת לך כרטיס מועדון

הצעה מבריקה ביותר../images/Emo106.gif

זה יהיה רעיון מקורי לפורום הזה
שוקו כאן חדש רענן שם,תקחי אותי לטיול
שמעת על אתר "פייסבוק"? זה חדש חדש

Musi© Gi®l

New member
להסביר בדייט שני שבשביל לקבל צריך לתת

וחום ואהבה צריכים לבוא ממנו ??? זה דייט שני!!! אם אין לכם כימיה ואת לא מרגישה מספיק בנוח להיות איתו ולהיפתח אליו ולדבר, אז אני לא מבינה מה הטעם בכלל להמשיך את זה, ומה פשר העומק הזה בפגישה השניה?!?!? הוא הגבר היחיד בעולם ?!

ברוך בואך Musi© Gi®l ../images/Emo140.gif

הנחת היסוד העיקרית באימון היא - כי המתאמן מלא משאבים ויכולות. על כן לא נדרש לרפא אותו, לייעץ לו או לתקן אותו. מטרת הקמת ההפורום הספציפי הזה, להיות ממוקדים לסייע ולאתר את היכולות והכישורים הסמויים ולהפכם לגלויים וזמינים עבור האנשים שיפנו לפורום. בוא נעשה יחד מאמצים לא לתת עצות. תודה מראש

מתנצלת פעמיים ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

על שהחשבתי בטעות שאת גבר
נוסף על שורה מיותרת בהודעה. מצ"ב עבורך קישור מהו אימון. המידע יאפשר לך, להבין את יחודו של האימון והאפקטיביות שלו. תהני

יNOT

New member
../images/Emo9.gif

אוקיי , נתחיל בהתחלה , למה בחורה בת 26 תצא עם בחור שמבוגר ממנה ב 11.5 שנה ?! האם זה תמיד היה כך עבורך ? האם זו שאלה של בגרות ומקום בחיים ,או אולי משהוא אחר?! בתור אחד שלא מכיר אותך ורק על סמך הכתוב הייתי אומר שיצאת עם גבר שפער שנים ביניכם כזה רב רק בגלל האובדן של האב, מעבר לכך אומר שפער הגילים עבור גבר משמעותו היא לא בהכרח כפער הגילים עבור אשה , זה נשמע סקסיסטי אך זו דעתי , את חיפשת אהבה, חום (ואוליי תחליף אב) הוא מצידו חיפש מישהיא שאיתה הוא ירגיש ב 11.5 שנים צעיר יותר . לפי דעתי את הרגשת מלכתחילה שפוטנציאל רומנטי אין לקשר הזה , ולכן המילים לא באו בקלות בדייט. אני הייתי מציע לך לסדר את רגשותייך לא רק בלב אלא גם בראש, ולהשאיר את רגשי האהבה לאלו שנותנים אהבה חזרה , ובכלל לא לפסול את בני גילך. נראה לי שיש לך עניינים לא פתורים עם אובדן אביך , האם הלכת לטיפול מקצועי כדי להתמודד , האם נתת לעצמך זמן לאבל? ולסיום אומר שהאהבה תבוא עם הזמן (כשאת תהיי מוכנה לקבלה) ולא עם הזמן תבוא האהבה (מספיק להציק לשומר של המכון הגריאטרי
)

ענין של גיאוגרפיה

כמו הרבה דברים אחרים גם הפרש גילאים הוא ענין של גיאוגרפיה אצל אחינו בני-ישראל שעלו לארץ מברית-המועצות, הפרש גילאים גדול הוא ענין רגיל שלא גורם להרמת גבה אני מכיר מישהי שעלתה לארץ מאוקריינה. בן-זוגה מבוגר ממנה בהרבה. הוא מבוגר מאביה בשנה. אותנו זה מצחיק או גורם לנו לגחך, אבל שם זה כנראה מקובל מאד ולא נראה מוזר.

למען האמת

אני לא יוצאת עם גברים בגילו. זה נראה לי תמיד כזה אבהי. זאת פעם ראשונה שיצאתי עם גבר כזה ואחרונה!!! יצאתי בגלל לחצים מצד אימי, שאמרה לי שכדאי לי לבחון את הבחור לאחר שדיברה עמו בטלפון. הסקרנות גברה עליי והחלטתי נלהתקשר לראות מי הבנאדם וקבענו להיפגש. הפגישה הראשונה לא היתה מוצלחת, אבל חשבתי שאולי הוא ביישן ולכן הוא מתנהג ככה. במהלך הדייט חשבתי לעצמי שאין סיכוי שאצא איתו לדייט שני. אבל כשהוא החזיר אותי הביתה הוא הפציר בי לצאת לדייט שני לתת לזה צ'אנס ואמרתי לעצמי שננסה. ולאחר הדייט השני כתבתי את הודעתי כאן,יום למחרת לא הרגשתי טוב וראיתי איך הוא מתנהג בקשר אליי, הבנתי שזה לא זה. שלחתי לו SMS שחשבתי על זה הרבה ואנחנו לא מתאימים ושיהיה בהצלחה. בתגובה הוא ענה לי "גם אני לא טעיתי". שלא הבנתי בדיוק את הקשר אבל הראה כמה חכם הוא. אני מחפשת בחורים בגילי עד גיל 33 גג, כי בכל מקרה חשובה לי ההבנה השפה המשותפת, שנהייה באותו ראש. אני יכולה להעיד על עצמי וכמו שאמרו אחרים עליי שאני בוגרת לגילי, אבל לא בגלל זה אצא יותר עם בחור שמבוגר ממני ב11.5 שנה. הסיבה שיצאתי איתו מעבר ללחצים של אימי היא שרוב הבחורים בגילי לא מחפשים קשר רציני שיוביל למיסוד (ואני אישית מרגישה שאני מוכנה לזה) וראיתי כבר את קרובת משפחתי שהתחתנה עם גבר בן 42 והיא בת 24 ויש להם זוגיות נפלאה. אני במפורש לא מחפשת אבא. היה לי אבא אחד ויקר וזהו. אני מחפשת בן זוג לחיים. לגבי האובדן של אבי. עברה שנה ושבעה חודשים מאז שהלך לעולמו. הלכתי לטיפול פסיכולוגי אחרי זה אבל זה לא עזר. הבנתי שאת זה אצטרך להתמודד לבד. זה לא קל ולא פשוט להתמודד עם החיים לאחר שמישהו יקר וחשוב לליבך נלקח ממך בפתאומיות. אני חושבת שאולי קשה לי להכניס מישהו לליבי כי אני לא יודעת איך יתמודד עם זה ואיך יקבל אותי כפי שאני. נ.ב. גיל 27 לא מעיד עלייך כשומר של מכון הגריאטרי.

rafagav

New member
גיל זה הכל?

יש נבי 40 שמתנהגים כילדים (למעשה - בכל אחד, גם אם יהפוך עולמות, נשאר ילד קטנטן). אם נפגשתם ואף פעם שניה - אולי תחפשי ותלמדי, כיצד להבהיר (ללא מילים) מה שאת רוצה (חום וכיו"ב)? חייתי 6.5 שנים, רובן נפלאות, עם עלמה, שהיתה 8 שנים מעלי ו - זה כלל לא הפריע לי.

למעלה