זה ממש פשוט להכין טוסט
ואני אפילו טובה במלטי טסקינג. אבל יש גבול למספר הדברים שאני יכולה לעשות בו זמנית. אני גרה בבית גדול עם כמה מפלסים. לשים טוסט בתוך טוסטר שאין לו טיימר - הוא פשוט ממשיך לעבוד עד שמשהו מכבה אותו - ואז לרוץ שתי קומות למעלה כי התינוקת התעוררה וצריך להניק אותה, ואז הילד מתעורר וצריך לדאוג שיעשה פיפי ולהלביש וכו', ולהגיע חצי שעה אחרי זה ולמצא את הטוסטר עולה באש - סורי, לא בשבילי.... וכן, זה כבר קרה לבעלי (ההבדל הוא שמאז הוא לא רץ למעלה אלא נשאר שם ליד הטוסטר ואני רצה לקטנים) והאופציה האחרת היא שאני אקום חצי שעה יותר מוקדם - מה שיכול להיות שיקרה כי אם התינוקת תעיר אותי ב-4 בבוקר ולא תחזור לישון אולי ממילא אהיה ערה....
השיחה התחילה נעימה. הבן הגדול הציע מיוזמתו לעזור. שאלתי מה הם אוכלים בסנדוויצים. היא לא הסכימה להתפשר לשום כוון... לא מבינה למה ילדה בת 12.5 לא יכולה לעזור קצת יותר בכמה ימים שבהם קשה....
האם אני חסרת סבלנות לילדים הגדולים יותר מאשר לקטנים? לא, ממש לא. היום למשל בעלי חזר מאוחר והייתי לבד - התינוקת ישבה וצרחה 15 דקות בלול לבד בסלון בזמן שעשיתי מקלחת בזק לגדול - לא היחס שאני רוצה לתת לאף אחד מהם, אבל לא היתה ברירה... אבל אני כן מצפה מכל ילד לעזור כפי גילו ויכולתו. אני לא יכולה לצפות מהתינוקת לא לינוק או מהילד להלביש את עצמו ולהתארגן בבוקר. אני כן יכולה לצפות הילדה להתגמש על אוכל לבית ספר או לעזור בזה. לא מבינה למה זה נשמע לכם דרישה כל-כך גדולה...