פעם ראשונה פה בפורום. האם יש לכם?

BooXa

New member
פעם ראשונה פה בפורום. האם יש לכם?

האם יש לכם פה פוסטים שנוגעים בהשוואה בין נגני MP3? ובלי קשר, מה אתם ממליצים ל5GB? תודה

נדב8

New member
אני ממליץ על...

אייריבר h10 creative zen micro ההבדל הוא שלאייריבר מסך צבעוני הקריאטיב קצת יותר קטן... האייריבר נותן את האופציה של לראות עברית אבל בהפוך...

BooXa

New member
השוויתי בין הדגמים האלה

וגם בין הZEN NEEON שהוא פחות מוכר כי הוא חדש. IRIVER אני לא רוצה... ממש לא רואה צורך במסך, והוא סתם גדול ולטעמי גם מכוער. אני משווה בין ZEN MICRO לZEN NEEON. לא יודע מה להחליט.... למישהו פה יש את אחד הדגמים האלה?

פגית

New member
לי יש מיקרו..אני מרוצה מאוד מאוד...

השני גדול יותר לא?

BooXa

New member
האמת שהNEEON החדש הוא קטן יותר

אבל אני עדיין לא משוכנע שטוב יותר. (מה שבטוח, בעיניי לפחות, הNEEON יפה יותר, הרבה יותר) יש עוד אנשים שמוכנים לכתוב על החוויות שלהם מהמכשירים? בעיקר מישהו עם NEEON שייתן קצת ביקורת

נדב8

New member
תגובה

הניאון הוא בעל מסף עם שלוש שורות בלבד... ויחסית למכשיר עם נפח של 5 ג'יגה זה מעט מאוד. הקטע של הניאון זה המדבקות...אבל חוץ מזה אין בו משהו מיוחד.. אני ממליץ על המיקרו...

BooXa

New member
סבבה! עוד תגובות?

למה מספר השורות חשוב כ"כ?!

gt-master

New member
H10 יותר טוב

גם אני לא מתלהב ממסך צבעוני אבל הסאונד של איריבר עולה על קריאטיב. אופציות הקלטה יותר מגוונות.בקיצר לטעמי עדיף למרות שיש לי זן מיקרו (אבל גם H320).

BooXa

New member
קשה לי עם IRIVER

הוא גדול מדיי והאיכות של CREATIVE לא רעה, אני יודע את זה מZEN TOUCH

OniOn Of a dOwn

New member
לאן כבר תצטרך להכניס אותו? ../images/Emo4.gif

זה לא שההבדל הוא כזה גדול... הוא יותר גבוה, כן. והזן מיקרו יותר קטן, כן. אבל אני חושב, ואולי זו דעתי האישית, שההבדל פה לא כזה משמעותי. אני הייתי הולך על הזן מיקרו הצבעוני בגלל שיש לו 8 ג'יגה... יש אותו בארץ בכלל?

BooXa

New member
5GB מספיק לי

אבל הגודל הפיזי חשוב לי מאוד מה גם שהמסך סתם בולע בטריה

OniOn Of a dOwn

New member
אם ההבדל בגודל

בין שניהם נראה לך ככ משמעותי אז לך על הזן מיקרו המסך של הנאון לא נראה לי מספיק גדול... מבחינת מידע שהוא יכול להכיל. חוצמזה אם הבטריה הנשלפת לא חשובה לך אז מה עם האייפוד החדש? אמנם 4 ג'יגה אבל הוא ממש ממש קטן.

BooXa

New member
ipod לא משמש ככונן נייד

ויכול להכיל רק מוזיקה וגם הבנתי שבפורמט מאוד מסויים ולא MP3

gt-master

New member
ipod ו WMA??

ממתי? ה H10 קצת יותר גבוה אבל גם חצי בעובי מהמיקרו ואגב גם הנאנו יותר גבוה מהמיקרו. אפרופו מיקרו פוטו,המסך שלא עלוב ביחס לנאנו ולא ניתן לצפות בתמונות בזמן שמיעה מה שכן ניתן בנאנו. ודבר נוסף זה ענין איכות סאונד, שבנאנו עולה על המיקרו פוטו. אבל בכל זאת 8 גיגה לא הולך ברגל. עניין נוסף בקשר למיקרו זה המשטח מגע שמציק לאנשים,אני רוצה לציין שלי זה מאוד נוח לאחר התרגלות קצרה,הכל נעשה מהר וחכם ואולי יותר נוח מהאיפוד שהיה לי. H10 לא ניסיתי אבל שם זה שונה. עצה ממני:למרות שאני מאוד אוהב את המיקרו,לך ותנסה להרגיש את שניהם ותשמע בהם עם אוזניות שלך.

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי (ומנסיוני) משטח המגע של הזן מיקרו יותר נוח ממשטח המגע של ה-H10. אבל אני יודע שהרוב מעדיפים את המשטח של ה-H10.

matke

New member
אה?

מאיפה הבאת את זה? כמו ש"רק עכשיו נכנסתי" אמר האיפוד משמש כדיסק קשיח. ומנגן עוד פורמטים כולל MP3

meidos

New member
תאמין לי ההבדל לא משמעותי.

וזה חלא משנה, אפחד מהם לא ממוטה.

למעלה