פעם ראשונה פה בפורום. האם יש לכם?

נדב8

New member
זה מאוד...

מאוד חשוב...כל אחד אוה תצוגה גדולה ורחבה יותר של תפריטים ושירים... ולא אוהב לראות כמות מוגבלת של נתונים...

matke

New member
סתם שתדע.

במציאות הH10 הרבה הרבה יותר קטן מבתמונות. לך לבאג ותבקש לראות נגנים..

BooXa

New member
זה בדיוק מה שעשיתי היום

אכן האיכות מעולה אבל העיצוב והגודל לא לטעמי. הם ניסו לדחוף לי בכוח את הH10... לא יודע למה... אולי יש להם יותר מדי במלאי :) אז רגע, הIPOD הוא כונן לכל דבר?

matke

New member
ידוע שבאג אוהבים את הH10

ולמה אתה מתכוון בכונן ניד? שתוכל להעביר שירים בלי תוכנה טלשמוע אותם במכשיר.? או שתוכל להעביר קבצים אחרים.? (תוכנות משחקים...)

gt-master

New member
"באג אוהבים"??

באג זה אחד? באג זה רשת עם סניפים רבים ועם מוכרים רבים. לכל אחד העדפתו שלו וסביר להניח שכל מוכר ימליץ על מה שנראה לו. לא נראה לי שבאג כרשת מעדיפה H10 כי היא גם מוכרת איפוד וגם איריבר ואיאודיו ועוד חברות. אם נוצר הרושם שהרבה מוכרים ממליצים על H10 כנראה שהוא באמת טוב ועדיף על נגנים אחרים. אם הייתי עובד בבאג,סביר להניח שהייתי ממליץ גם על איריבר.

matke

New member
........................

קודם כל אמרתי שהמכשיר לא טוב? ודבר שני בפעם אחרונה שהייתי בבאג ראיתי שמישהו מתעניין באיפוד והמוכר אמר לו שכשאתה מנסה לשים עליו שירים שהורדת הוא כותב לך הודעה בסגנון של "די להוריד שירים" או משהו כזה. ושאתה יכול לשים עליו רק שירים שאתה קונה מהחנות של האיטיונס.

gt-master

New member
>>

אמרתי שאמרת שהמכשיר לא טוב?
יש בבאג מוכרים שלמכור מלפפונים(סליחה מכל הירקנים) לא הייתי נותן להם. זה נכון אבל יש שם גם מוכרים שמבינים עניין ויש להם בידיים את כל המכשירים. אני לא אמרתי שבבאג אוהבים H10,אתה אמרת. לכן אני פירשתי מה זה אומר ושזה לא מדיניות ואולי באמת כי זה מכשיר עדיף. בכל מקרה יש לי זן מיקרו ואני מאוד מרוצה.

BooXa

New member
אחרי השוואות והתייעצויות החלטתי

החלטתי ללכת על ZEN MICRO תודה על העזרה. איזה צבע אתם חושבים שיפה? איפה כדאי לקנות? מישהו פה מוכר יד שנייה? כדאי לקנות יד שנייה?

meidos

New member
שחור או כחול כהה

אל תקח משו בהיר, אל תהייה הומו.

נדב8

New member
אני מנסה...

לא ליהיות...ובינתיים נראה לי שאני מצליח....לעומת זאת נראה לי שמישהו אחר לא...

לי יש פוסטים בבלוג, אבל לא השוואה..

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=guy13 הנה הבלוג שלי.. בפוסט האחרון הוא על נגני MP3 אבל זה מצחיק כזה..לא השוואה רצינית..

למעלה