פעם ראשונה שאני מפרסם כאן....

• פותח הנושא ena2
  • פורסם בתאריך

ena2

New member
פעם ראשונה שאני מפרסם כאן....

אני קורא פה בפורום כבר בערך 9 חודשים ועכשיו החלטתי לפרסם פה כמה סקיצות שלי ולישמוע את דעתכם.... מה לפי דעתכם לא טוב ועל מה צריך יותר לעבוד כדי לשפר...? לפי דעתי האחרון יצא הכי טוב מבין השלושה....

ena2

New member
.....

וואלה...סבבה....יש דברים שכן אהבת לפחות טיפה....?

ena2

New member
תאמת...זה לא מעניין אותי בגרוש...

מה את או 420 חושבים על העבודות שלי...אנשים שיותר טובים מ420 ובטח שממך אמרו לי דברים שונים לגמרי...אז על הזיין שלי מה לפי דעתך כדאי לי לעשות או מה לפי דעת 420...אני עושה איך שבא לי...פירסמתי סתם לישמוע תגובות וליראות מה דעתכם....וראיתי סבבה...אבל לא ביקשתי שתתחילו לתת לי פה עצות... יום נעים...

Swanskee

New member
לא רוצה עצות - אל תפרסם

ועוד אתה שואל אם יש לאנשים מה להגיב? מה הקטע?

Sorry420

New member
אני רק שואל את עצמי דבר אחד.....

האם אתה מודע לזה שאתה טוי ושהסקיצות שלך הן בעצם זבל כימי או שאתה באמת מאמין בכך שאתה קצת יותר מילדון שמנסה להעתיק סטייל מועתק? נ.ב, הסתכלתי על הסקיצה האחרונה שוב פעם רק בשביל הפאן.... ואחי, ווואו, זה איך אומרים ביידיש: "...שלייחע דהפצקע שנייני סוּמסוּם..." - כלמור, כזה חרא לא ראיתי מעודי!

DoubleD

New member
לא

יש לך כיוון טוב תמשיך להתאמן וליצור עוד ועוד רק הניסיון והזמן יתן לך את התשובות צריך סבלנות והתמדה... ביום שתצליח אתה לא תצטרך אפילו שמישהו יגיד לך את זה :) זה נשמע כמו משו שמאסטר ספלינטר יגיד. קיצר בהצלחה

ena2

New member
תודה מאסטר.....חחח

חחחח.....תודה לא ממש קשור אבל השיר של צבי הנינג'ה זה הצילצול שלי...חחח.......

minyman

New member
9 חודשים אתה קורא פה בפורום

ולא למדת כלום??... עוד מקרה עצוב...

Swanskee

New member
עדיף ש"לא ילמד כלום"

וייקח את עצמו ואת הסגנון שלו לדרך שהיא שגויה לדעתך, אבל ימשיך עם זה מאשר שיתבאס על עצמו עכשיו בגללך על זה שהוא לא עשה מספיק בלוקים מזדיינים ויפסיק

Swanskee

New member
כי אתה ממש מלך......

כל הניו יורק שלך הוא בייט ואתה יכול להירגע. ואתה יכול לטעון שגם אני מעתיק אבל אני יודע שאני לא וכל השאר על הזין שלי מה קרה למדת משהו חדש? לקטול אנשים? 420 עושה את זה פה מספיק טוב ואתה לא חייב ללקק לו צא מזה אחי כי זה שטויות בסיס שווה לתחת כשהוא נשאר במחברת ועדיף שלא תגיב כי זה ייגרר לסתם קשקושים והיה פה מספיק מזה שבוע טוב

minyman

New member
אתה מדבר שטויות!!!..

ממש טויי מצידך!!... 1) כל מה שראיתך\ אעלתי עד היום לפורום או לנט... הוא חומר כל כך בסיסי שהוא לא יכול להיות בייט... כי אם כן רב הרייטרים בעולם סתם בייטרים... זה שאני לא מעלה דברים עתקניים זה כי על הזיין שלי מה אנשים יגידו. [הנה סתם שתי סקצ'ים 2 מתוך עשרות שאני עושה זורק למגירה.. וכשיש זמן וכסף מעביר לקיר.. ואם זה בייט אתה מוזמן להראות לי את המקור!] 2) כל אחד והדרך שלו.... אני דוגל בבסיס..... ולדעתי זאת דרך מצויינת להתחיל ואם זה לא מתאים לך אתה יכול למצוץ לי 3) בחיים שלי לא אמרתי שאני מלך ההפך.. מי שמדבר איתי אני מסביר לו שיש לי עוד ים מה ללמוד.... אבל אתה היית טויי ותשאר טויי עוד הרבה הרבה זמן

למעלה