חח אני טוי לעוד הרבה זמן??
על הזין שלי הגישה המזדיינת הזאת אני יודע שאני לא טוי ואני מקבל מספיק פידבקים מאנשים שאשכרה מבינים דבר או שניים וקצת יותר ותיקים ממך לא, לא איכפת לי שחסר לי בסיס, כי זה ה-ד-ב-ר ה-כ-י מ-ש-ע-מ-ם ב-א-ר-ץ לא איכפת לי אם זה יביא אותי לגדולה..! ואולי אתה נהנה מהתחרות הזאת אחי אבל זה ממש לא כיף לחקור ולחפש משמעות של קיקים וכל החרא הזה א-ו-ת-י זה משעמם. אני לא מזלזל בבסיס כי יש אנשים בארץ שאני לגמרי מכבד והם עם בסיס של בלוקים וכדומה. אבל אפילו גדולי הNY אנשים כמו cope או totem, נראה לך שהם אשכרה ישבו בבית ואמרו "מה אני צריך לעשות עכשיו כדי להתקדם? אולי אני יחקור קצת..." חח ממש לא. זה פתטי. הם הלכו הפציצו רכבות והפציצו הרבה .. וככה הם למדו. ואתה יכול להגיד שלא הייתה אז מודעות או שהם המציאו את זה, אני יודע. אבל הם בטח לא ישבו ועשו בלוקים קיצור אחי אני מקווה שאתה נהנה כי בגלל זה כולנו פה וואלה אתה באמת משתפר עם הסקיצות שלך, סחטיין. פשוט נמאס לי שכל פעם שאני מעיר למישהו, איזה ניו יורקר בא ומחזיר לי את זה כמו בומרנג. כאילו עשיתי לכם משהו. אני נגד ריבים אולי אתה כן אולי אתה לא אני לא יודע, פשוט יצא לי מהתחת כבר הבסיס הזה. תן לאנשים לאבד את עצמם, אם זה מה שעושה להם טוב. ואל תשכח לצייר קצת מידי פעם שבוע קסום