פעם ראשונה שאני מפרסם כאן....

• פותח הנושא ena2
  • פורסם בתאריך

Swanskee

New member
חח אני טוי לעוד הרבה זמן??

על הזין שלי הגישה המזדיינת הזאת אני יודע שאני לא טוי ואני מקבל מספיק פידבקים מאנשים שאשכרה מבינים דבר או שניים וקצת יותר ותיקים ממך לא, לא איכפת לי שחסר לי בסיס, כי זה ה-ד-ב-ר ה-כ-י מ-ש-ע-מ-ם ב-א-ר-ץ לא איכפת לי אם זה יביא אותי לגדולה..! ואולי אתה נהנה מהתחרות הזאת אחי אבל זה ממש לא כיף לחקור ולחפש משמעות של קיקים וכל החרא הזה א-ו-ת-י זה משעמם. אני לא מזלזל בבסיס כי יש אנשים בארץ שאני לגמרי מכבד והם עם בסיס של בלוקים וכדומה. אבל אפילו גדולי הNY אנשים כמו cope או totem, נראה לך שהם אשכרה ישבו בבית ואמרו "מה אני צריך לעשות עכשיו כדי להתקדם? אולי אני יחקור קצת..." חח ממש לא. זה פתטי. הם הלכו הפציצו רכבות והפציצו הרבה .. וככה הם למדו. ואתה יכול להגיד שלא הייתה אז מודעות או שהם המציאו את זה, אני יודע. אבל הם בטח לא ישבו ועשו בלוקים קיצור אחי אני מקווה שאתה נהנה כי בגלל זה כולנו פה וואלה אתה באמת משתפר עם הסקיצות שלך, סחטיין. פשוט נמאס לי שכל פעם שאני מעיר למישהו, איזה ניו יורקר בא ומחזיר לי את זה כמו בומרנג. כאילו עשיתי לכם משהו. אני נגד ריבים אולי אתה כן אולי אתה לא אני לא יודע, פשוט יצא לי מהתחת כבר הבסיס הזה. תן לאנשים לאבד את עצמם, אם זה מה שעושה להם טוב. ואל תשכח לצייר קצת מידי פעם שבוע קסום

minyman

New member
יאלה עזוב'תי ילד!

אתה מדבר שטויות... כאילו אני בא ואומר פה לכלום .... "לא לא לא תעשה בלוק עכשיו!!" אני מציאה להם לנסות לעשות בלוקים כי לדעתי זה יכול לעזור למתחילים להבין איך אותיות בנויות... לא רוצים.. לא צריך.. זאת היית התגבוה האחרונה שלי בנושא...

Swanskee

New member
אחי אני ממש מתרגש שזאת התגובה האחרונה שלך

מה אתה עושה לי טובה?? חח ואני ילד? מה אתה חש בוגר? אני אולי בגיל שלך הכי הרבה קטן בשנה אז תנוח סע לשלום

Basic3

New member
שמע אני אגיד את זה ככה יענו

בין אם לעשות מה שאתם קוראים לו "בסיס" או לא, זה לא משנה, גם אתה עושה ניו יורק, וגם השיט שלך לא שופע בסטייל אישי ברמות מטורפות. כמו שהאותיות שלי לא, כמו שהאותיות של DONE לא וכמו שהאותיות של אף אחד כאן בארץ. לאף אחד כאן אין סטייל משלו, כולם פה מושפעים מאותו השיט לרוב, חבל סתם לבוא ולפשוט על שיט שלא אתה ולא אני יכולים לשפוט. עזבו ביפים, צאו צבעו תעשו ת'שיט שלכם וזה הכל יענו.

Swanskee

New member
אני מסכים איתך לגמרי

ודווקא אתה דוגמא למישהו שכן יש לו סטייל. אולי לא ברמות מטורפות אבל בהחלט סטייל וסטייל מגניב..! נכון שאני עושה ניו יורק, אבל ההבדל ביני לבינך או done הוא שאני לא ממש מחפש משמעות של הקיקים וטוחן סימפלים או דברים בסגנון... אני פשוט דוחף קיקים וחיצים איפה שבא לי.. לאט לאט אני מתחיל להבין איך זה עובד אני עושה דברים כי אני חושב שהם מגניבים ולא מתיימר לשום סטייל אישי שופע, בטח שלא בזמן הקרוב. עושה מה שאני אוהב ואוהב מה שאני עושה .. חח בקיצור רק חיוכים כולם.. המריבה הזאת באמת טיפשית, לא יודע למה נכנסתי לזה בחפירות עמוקות שבוע רגוע

Basic3

New member
חח קודם כל תודה

דבר שני , אם אתה מנסה להבין איך מוציאים קיקים וחיצים זה בן זונה, וזה משהו שלומדים רק מעבודה ולא מסימפלים. אבל בכל זאת, כשאתה רק מתחיל ואין לך מושג מה זה זרימה ושיט אני חושב שבלוקים ובעיקר סימפלים כן יכולים לעזור. בכל מקרה, שבוע טוב.

ena2

New member
תשמעו...אני מסכים עם שתייכם...

נכון...ברור שצריך לעבוד על בסיס כדי להיתקדם טוב...אבל עדיין...זה עיניין אישי..זה לא כמו בצפר שכולם חייבים ללמוד אותו הדבר תמיד ולכולם צריך להיות אותו הדבר הטוב כדי לקבל ציון טוב...כל אחד מיתפתח בדרך שלו...לחלק הבלוקים והסימפלים ממש ממש עוזרים....ולחלק פחות והם מיתקדבמים ומיתפתחים בדרך שלהם...אני גם עשיתי בלוקים..לא ממש הרבה אבל עשיתי...ואני עדיין עושה סימפלים..אבל בעיקר עובד על מה שהעלתי ומנסה לפתח ולהיתפתח עם זה...ובסוף מתישהו אולי אני באמת אפילו יגיע לסטייל משלי עם זה...הרי סטייל לא מפתחים מבלוקים וסימפלים....את הכל לומדים בעיקר עם הזמן והניסיון...ולא משנה עם עשיתי או לא עשית בלוקים.... ואני אישית מעדיף ללכת לפי הדרך שלי ולא לפי הדרך שיגידו לי...אני כן מקשיב למה שאומרים לי ונסה לקחת את זה לצומת ליבי...אבל עדיין בכל מיקרה מנסה ללכת עם הדרך שלי...תוך כדי ניסיון שיפור הדברים שהציעו לי...ולא אכפת לי עם מישו חושב שזה לא טוב...כי הרי את לא כותב כדי שיגיו לך "יפה,זה טוב יש לך סטייל"....אתה כותב בשביל עצמך,בשביל לבטאות את עצמך בדרך שלך ולקבל כיף מזה.... לילה טוב...

ena2

New member
ועוד משו....

בתאכלס....עם אתה נהנה ואוהב את מה שאתה כותב ואיך שאתה כותב....אז מה אכפת לך עם זה באמת טוב לפי דעת אחרים...העיקר שאתה אוהב את זה...כי אתה עושה את זה בישבילך ולא בישביל מישו אחר.... ואותו הדבר לגביי...אני נהנה ואוהב את מה שאני כותב ואיך שאני כותב...אז מה אכפת לי עם 420 או מישו אחר יגיד שזה לא טוב ושהוא לא אוהב את זה...בסופו של דבר זה בישבילי ולא בישביל מישו אחר.... והמישפט הבא הוא לא לגביי מישו מסויים או שמו כזה...פשוט לפי דעתי... "לא אוהב,אל תיסתכל..זה גם ככה לא מיועד בשבילך"

Swanskee

New member
כשאתה מפרסם סקיצות בפורום

אתה באמת מצפה שאנשים לא יגידו את דעתם?? קצת פרופורציות יעני אתה תמיד צריך לדעת לספוג קטילות, ולא חסר תלמד להתמודד עם ביקורת אם זה לא מיועד בשבילנו אז תשאיר את זה במגירה ועוד משהו, אני גם חושב שכל אחד צריך ללכת בדרך שלו, אבל כל אחד חושב שהדברים שלו נראים טוב, גם אני כשממש התחלתי עשיתי דברים שנראים כמו שתן מרוכז ואשפה אורגנית זה היה נראה לי סבבה.. כשפרסמתי את זה פה אמרו שזה נראה ילדותי ושאני צריך בלוקים ... ואשכרה לא הבנתי למה עכשיו במבט לאחור, אני יודע עד כמה זה מכוער....... ועדיין אני ממשיך לקבל קטילות שרק מדרבנות אותי להשתפר.. קיצור זה שאתה אוהב את הדברים שלך זה חשוב, אבל תמיד תהיה פתוח לדעות של אחרים, גם אם הן שליליות

למעלה