פעם ראשונה שאני פה ואני די מבולבל!!

AsiKi

New member
פעם ראשונה שאני פה ואני די מבולבל!!

האם הפורום הזה מייצג באופן נכון את הלך הרוח של תנועת שינוי ? שלום, אני אסף, אני יכול להציג את עצמי כאדם מעורב מאוד וביקורתי לגבי כל צורות הניהול והארגון של רוב הגופים הממשלתיים\בטחוניים\מפלגתיים שקיימים בארץ. אפשר לומר שעד היום הזדהתי עם מפלגת העבודה שכאמור לאחרונה פשטה את הרגל בכל ההיבטים, וכך מצאתי את עצמי ללא כל ענף להיאחז בו במפה הפוליטית. לאחרונה האמנתי שיש לי כיוון והיא "שינוי", התחלתי לאסוף פה ושם רשמים שיעזרו לי לגבש עמדה יציבה על המפלגה ע"מ שאוכל לעמוד ללא היסוס ולומר שאני תומך. אומנם בדפדוף קל בפורום, שנראה לי בצורה מסויימת כמייצג את תומכי המפלגה, לא יכולתי לעמוד במה שעומד לעיני...פשוט כ-ל-ו-ם. האם מפלגת שינוי מכוונת לציבור הרחב בישראל (מעמד הבינים - כך בפלאירים), ובכוונתה להיות גורם משפיעה בישראל, שכאמור לא חסרות בעיות וקרעים שצריכים לעבוד עליהם ומהר ?? או שאולי טעיתי שמדובר בקומץ אנשים שממצא את קיומו הפוליטי ע"י שלילה עקבית והשמצה בלתי פוסקת של ציבור אחר. צורת התיחסות כזאת נראת לי הרסנית ובטח שאינה בעלת אופק פוליטי כל שהוא. אני מבקש לאנשים כאן להוכיח לי שאני טועה ...

ולדי

New member
אעמיד אותך על טעותך...

תראה, די ברור שדעות קיצוניות תופסות חלק די ניכר מהפורום הזה, וזאת משום שלפעמים נכנסים לפה אנשים שמטרתם להשמיץ את "שינוי" - ואז נאלצים אנשים שכמותי ואחרים לפתוח עליהם פה גדול מאוד, כמו שרק אנחנו יודעים. המפלגה אכן פונה למעמד הביניים, ושמה לעצמה למטרה להגן עליו מפני ניצול יתר על ידי השלטונות והטפילים למיניהם שנמצאים בעמנו. טפילים, לצורך העניין, הם לאו דווקא החרדים, אלא כל מי שחי בבזבוז על המיסים שמשלם האזרח הקטן, וכאן מדובר בהמון גופים ממשלתיים ועובדים שמבזבזים תקציבים בלי חשבון. לבד מכך, שינוי מתנגדת לכפייה ואפליה מכל סוג שהוא - דתית, חילונית, כנגד נשים, גברים, הומוסקסואלים - מה שתבחר! עם זאת, נוצר מצב ש"שינוי" נתפסת בקרב הציבור הרחב כמפלגה ששונאת את המגזר החרדי. זאת, הן משום שכשטומי לפיד מתראיין, אז רק בנושא הזה ולא בנושאים אחרים, משום שהתקשורת, כפי שכולנו יודעים, אוהבת לחרחר ריבים ומהומות מהסוג של "פופוליטיקה". אז אנחנו לא שונאים אף אחד. אנחנו רק לא אוהבים שציבור שלם משתמש כרצונו בכספי משלם המיסים, ועוד מעז לדרוש תוספות כי הם עדיין מסכנים. מסכנים - שילכו לעבוד, קיבינימט! שילכו לצבא, וישרתו את המדינה, וישלמו מיסים! בקיצור, אנחנו לא שוללים אף אחד, ופניותינו אינן כנגד החרדים. אם כבר, הממשלה ומדיניות התקציב והמיסוי שלה (הלא נכונות בעליל) הן על הכוונת. והחרדים - ברגע שיסכימו לתת לי לחיות בכבוד בארץ הזו בדרכי החילונית, אשמח לתת להם להתפלל בכל שעה פנויה ביום.

AsiKi

New member
תודה על התשובה

משום מה למרות הכל שמתי לב בדבריך שנושא החרדים מאוד מכעיס ומקפיץ אותך בפרט, כמו שאני רואה את זה, אם "שינוי" מעוניינת להתחבר לציבור רחב יותר עליה לכוון את המעשים יותר למחדלי גופים ציבוריים לדוגמא, שמעיקים בצורה ישירה ומורגשת על לב האזרח. הסחטנות החרדית היא עם כן רק תוצאה לבעיה ולא הבעיה עצמה. ולא מספיק רק להסכים, יש לצאת ולצעוק...כי זה ה-ה-ה-זמן לשינוי.

Truth

New member
משהו שאני רוצה להגיד

אני מבין על מה אתה מדבר AsiKi, נראה כאילו ל"שינוי" אין עמדות ברורות לגבי נושאים די דחופים על סדר היום הישראלי. לדעתי, כל מפלגה גדולה שתהיה בשלטון כרגע לא תשנה הרבה, וההחלטות יהיו אותן החלטות. אבל יש דבר אחד שלדעתי צריך להוביל אדם בהחלטה שלו במי לבחור, וזה כמה המועמד חכם, כי יש הרבה דעות בעולם, אבל החכם תמיד יבחר בתשובה הגיונית במקרה הרע ביותר ובתשובה הנכונה במקרה הטוב.

אנדרי ז

New member
זה מה שאנחנו עושים פה, צועקים../images/Emo124.gif

ובנוסף צועקים בפעילויות שטח, במפגשים למיניהם ובשכנוע אחד על אחד כלפי משפחה וחברים/מכרים. אתה מוזמן להצטרף. גם למפלגה וגם לצעקות.

למעלה