פעם שעוד בתפוז היה חור....

אני לא חושבת שאני טועה אבל יש מצב

הטעם של הדם הוא בגלל שיש מעט יוני ברזל בדם אבל זה לא בטוח צריך לבדוק את זה זה הפיתרון הכי מתאים תאמת שאני דיי מפקפקת בתיאוריה הזו לא נשמע הגיוני כי יש ממש אחוזון קטן של יוני ברזל אבל נו טוב
 

BLecker

New member
די להתלהב../images/Emo4.gif

לדם יש טעם של ברזל. זו עובדה. ואפ'חד פה לא יודע כימיה(חוץ ממני קצת
) אז די לדבר במושגים גבוהים
 

BLecker

New member
ולמה יש לדעת טעם של ברזל../images/Emo26.gif

אחד המרכיבים העיקריים בדם הוא כדוריות הדם האדומות שמעבירות את החמצן ממע' הנשימה שלנו אל כלל רקמות הגוף כדי שתאי הדם יוכלו לקלוט את החמצן המועבר מהריאות הן זקוקות לחומר מקשר; ההמוגלובין. כדי שגוף בעלי החיים יוכל ליצר את ההמוגלובין הוא זקוק לברזל. זה ההסבר בקיצור
 

kitten5

New member
הדם הוא טעים!! ../images/Emo4.gif

יש לו טעם מיוחד משלו ואין טעם שיקביל לו!!!
 

BLecker

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

בהצלחה במבחן(אם הוא לא היה עדיין
)
 

Taste of a Kiss

New member
זה נכון ../images/Emo13.gif

כי יש בכדוריות הדם האדומות (שבדם כמובן...) את מולקולות ההמוגלובין. וידוע שההמוגלובין בנוי ממולקלה אחת של ברזל שקשורות אליה ארבעה מולקולות חמצן.
מכאן כנראה הטעם של הברזל (?)
 
למעלה