פעם 3 חטף ממני

פעם 3 חטף ממני

נהג חוצפן.

קבלן שנוסע בג'יפ טחון חטף ממני היום פעם שלישית בתוך חודשיים באותו מקום
בו אני נוהגת לעמוד בכל משמרת.

טלפון

1000 ₪ + 4 נקודות.

לא עזרו כל נאומי הציונות שנתתי לו בפעמים הקודמות

לא הפנים

גם 3000 ₪ + 12 נקודות לא מעיקות עליו.

ראבאק ....

נפרדנו כידידים בלחיצת יד עד הפעם הבאה.

מעולם לא קרה לי 3 דוחות לאותו אחד....

2 דוחות כן קרה.

עבריינים לא חסרים במדינה ולו שופטות ושופטי התעבורה היו מחמירים -

מצבנו היה שונה.

בשבוע הבא מוזמנת לעדות בגיןן טלפון.

עבר לפני תוך כדי שימוש מול העיניים.

טען שקרא מסרון

עכשו טוען בכתב בבגנה שהשתמש ברמזור הקרוב (250 מטר ממקום ביצוע העברה )

עבריינים שקרנים יש להעניש בחומרה ייתרה. אכן

חבל ששופטי ישראל לא חושבים כך.

זה מסכן את כולנו.

ענישה

היא חליפה על פי מידה. ויש להעניש כל אחד על פי נתוני העבירה והעבר
ומה עם שוטרים שאינם מדייקים וזו לשון המעטה

מה היה כבוד השופט מוצא לנכון כעונש ראוי להעני

ש עבריין מועד השב ועובר את אותה עבירה קשה בפעם השלישית?

כפי

שכתבתי בפוסט קודם. הרי בעבירה של ברירת משפט הבחור משלם ולא מגיע כלל. למשפט
בעת כהונתי נחשבתי כשופט מחמיר אשר אנשי מאסר. שונים היו התחמושתמ הטובה ביותר. כך למשל מקפח זכות שעקף טור ענק בערב הסדר. בילה את חג השבועות. בשרות בתי הסוהר. אך הפסילה היתה קצרה. אני מאמין בענישה תפורה על פי מידה. ולא כאבה לי היד כצריך לזכות ולאלה שאינם יודעים פסק הדין הראשון בארץ בעניין שכרות היה שלי והנג הורשע רק על פי מאפיינים. אושר בעליון. 666 86

wil

New member
מצויין. צריך שירבו אידיוטים כאלו, שיכניסו כסף

למדינה...

חיי אדם אינם נמדים בכסף. נהג פושע ומועד כזה

מסכן את חיי הנוהגים בכביש, לכן, מששב העבריין לסורו פעם אחר פעם, יש להורידו מהכביש ולשולחו ללמוד לקח היכן שבקושי מטיילים שעה בחצר...

החמור

שכח דבר אחד והוא שיטת הניקוד. והדבר מחכה לו בסיבוב. היות ומדובר בברירת משפט הבחור ישלם ולא יגיע לבית משפט

אלון ל 2

New member
איך עבירה כזאת

מסתכמת בברירת קנס ?
היא מחלת מדינה !!!!

בוא נגיד שבתי המשפט לא יוכלו להכיל כמות כה גדולה של עברייני סלולארי.

לא ניתן לבצע שינוי בחוק (כמו בעבירת רמזור אדום) שהשוטר יבדוק במסוף אם קיימת לו הרשעה דומה ב 3 השנים האחורנות ואז ישלח אותו בפני שופט ?

נ.ב. זה מדהים ששוטרים זוכרים עבריינים שפגשו בעבר...

עוד

לפני כשלושים שנה באתי בטרוניה אל המחוקק על כי עבירות חמורות הפכו לעבירות של ברירת משפט. קרי. שלם ושכח. בעצם לא כל כך שכח כי שיטת הניקוד. מחכה בסוף בסיבוב. מבחינתי מוצע כי יוחזר המצב לקדמותו

wil

New member
קנס של אלפיה הוא נאה ביותר, רק חבל שהניקוד

על העבירה הזו כל כך נמוך. 4 נקודות בלבד, שלא שוות הרבה בשיטה הנוכחית (כדי להגיע לשלילה צריך להיתפס 9 פעמים...)

אלון ל 2

New member
פרופורציה....

נסיעה בכביש פתוח במהירות של 131 קמ"ש בכביש 7 או בכביש 3 בין צומת נחשון לצומת חטיבה 7
או נסיעה במהירות של 151 קמ"ש בכביש 431 שאיכות בנייתו אינה נופלת משל אוטובהן בגרמניה גוררת אחריה העמדה לדין ואפשרות לפסילה מנהלית וכאן מדובר בנהג שלא בהכרח מסכן אף אחד (גם לא את עצמו) אולם נהג שמדבר בנייד משלם אלפייה ????

מסכים לגבי שיטת הניקוד וניתן להחמיר לכדי 10 נקודות.

לדעתי צריך להזמין לדין ופסילה מנהלית ואף לשקול החרמת הרכב מכיוון שזה נופל ברמת החומרה של נהיגה בשכרות / אי ציות לרמזור אדום.

wil

New member
אז יש לי חדשות מרעישות בשבילך

אי ציות לרמזור אדום (אני מניח שיש קונצנזוס שמדובר בעבירה חמורה מאוד) היא ברירת קנס של 1000 שקל בדיוק.

אם את כל קשקשני הפלאפונים ישלחו לבית המשפט זה רק יסתום את בית המשפט, זה הכל.
עדיף שפשוט יאכפו את זה יותר. זה מכניס רווח נאה מאוד למדינה.

אני גם מסכים איתך לחלוטין שפלאפון זו מכת מדינה ומדובר בעבירה מסכנת חיים, הרבה הרבה יותר מעבירות מהירות בכבישים מהירים ביום אביב נאה.

אלון ל 2

New member
ומשטרת התנועה עובדת בשירות משרד האוצר?!

כי זה מה שנראה בנוגע לאכיפת מהירות בסיטונאות.

כל אחד מאיתנו עלול למצוא את עצמו נפרד מ 750 ש"ח וכל זה רק משום שבמשרדי הממשלה "שכחו" לעדכן את המהירות המותרת באותו כביש ולצערי יש דוגמאות כאלו רבות _יותר מהכבישים שבהם השר כץ העלה את המהירות).

לגבי רמזור אדום, נכון שהקנס הינו 1000 שח אולם ראיתי שהשוטר אמור לבדוק במסוף אם קיימת הרשעה זהה בזמן כלשהו לאחור.
במידה וכן הוא שולח אותו למשפט.

נ.ב. אתן לך מס' דוגמאות של כבישים שראויים תוספת קמ"שים של 50 אחוזים ואף למעלה מכך:

נתיבי איילון ממחלף חולות ועד מחלף יוספטל - מהירות מותרת 70 קמ"ש!!!!!
כביש 90 מצומת עמיעד ועד ראש פינה -90 קמ"ש וכן מפאתי אילת ועד יוטבתה.
כביש 431 - 110 קמש עלובים בכביש שאיכותו אינה מביישת אוטובהן בגרמניה.
כביש 7
כביש 3- מצומת נחשון ועד צ חטיבה שבע - ממוחלף.
כביש 443 ממחנה עופר ועד ירושלים.
שדרות מנחם בגין בירושלים - עירוני 80 - (שם ב 111 קמ"ש ישלחו אותך בפני שופט ויפסלו אותך ל 30 יום - וראיתי שוטרי מתנ,א עומדים ממש היכן שמתחלף ל 80).

בדרכים העירוניות הרשימה ארוכה כל כך:

לדוגמא : בגדרה הרחוב הראשי (פרט למקטע שליד תחנה מרכזית) - 50 קמ"ש.
שדרות הרצל באשדוד במקטע הצפוני - 50 קמ"ש
ירוחם - הרחוב הראשי - היה צריך להיות שם כמעט 100 ובפועל 50.
אשקלון- שדרות רבין מקטע דרומי - המהירות נשארת 70 קמ"ש.

אלו רק דוגמאות אבל לצערי רבים חושבים שטוב להעשיר את קופת המדינה ומפכ"ל המשטרה נתון ללחצים של משרד האוצר (במיוחד כאשר הוא מבקש תקציב שנתי- ראה ראיון בגלובס עם רנ"צ בדימוס קראדי), ואז הלחץ יורד למטה לשוטרים שמאלצים אותם לרשום דוחות על מהירות שהם בעצמם נוהגים (ללא צל של ספק).

wil

New member
אתה משכנע את המשוכנעים

אם זה לא היה ברור אז אני מסכים איתך שבכביש 431 ודומיו אפשר לנהוג בבטחה בכל מהירות שהיא פחות או יותר (בתנאי ראות הגיוניים).

למעלה