פפפששששש...עידן רייכל.כפרה עליו!

willo1

New member
ממש לא..

זה משום מה התבטל למרות שלא עשיתי לו כלום.. ורציתי לשלולח במייל אבל שעה עד שזה יעבור. ככה שכשתהיי במסנג'ר תודיעי לי

betti10

New member
../images/Emo2.gif למה ככה?

אמרתי... ואני מצטטת: " מצטערת אבל אני לא יכולה לקחת ל WILLO את מקומה..." למה לטפל בי? אני לא חולה

Saffron

New member
אני זוכרת ששמעתי אותו אז, ../images/Emo29.gif

לפני שהיא התפרסמה, וחיבבתי אותו (רק לא הבנתי למה המחשוף שלה צריך להיות גדול כל כך
). אגב, זה אמנם לא קשור כל כך לעידן, אבל ידעתם שמאיה בוסקילה הגיעה להקליט את השיר בלי דף המילים, ולכן הוא הוקלט עם כמה טעויות?

betti10

New member
חחחחחחחחחחח

אולי יתנפלו עליי פה כמה... אבל מהכפת לי... אני אגיד בעדינות שמאיה לא הכי חכמה...
אני בכלל לא ידעתי שעידן הלחין את השיר וזה הלחן שאני הכי אוהבת מכל השירים ה... שלה... אין מה לעשות... עידן יוצר מוכשר!!!

willo1

New member
../images/Emo6.gif בדיוק גם אני חשבתי לעצמי

שבטח יקומו פה כמה בגלל שאמרתי עליה פוסטמה.. בואי נקים חומה..

betti10

New member
../images/Emo6.gif את זה את אמרת

אני משתדלת לא להשתמש במילים כאלו... לא מנבלת את פי... אבל... מה שנכון נכון

gever0908

New member
אני היתי בהלם כשגיליתי את זה!

אני לא ראיתי את הקליפ אבל היתי פעם אחת בחנות דיסקים וסתם הסתכלתי על דיסקים ולקחתי את הדיסק של מאיה בוסקילה לא יודע מה משך אותי לראות מי עבדו על האלבום הזה, אז הסתכלתי מילים ולחן של השירים באלבום הראשון שלה (שאגב יש שם מלא אמנים מפורסים שעבדו על חלק מהשירים ביניהם: ארקדי דוכין, פבלו רוזנברג ואפילו שירים שנכתבו והולחנו על ידי מאיה בוסקילה בכבודה ובעצמה) עכשיו אני מגיע לסוף אני רואה "יש בליבי כינור" המילים אני לא זוכר מי פתאום אני קולט "לחן: עידן רייכל" היתי בשוק! איך שהגעתי הביתה הורדתי את השיר וזה השיר היחיד שמאיה בוסקילה שאני יכול לשמוע בלי סוף!

למעלה