פצוי כספי בגין נזקין

moo009

New member
פצוי כספי בגין נזקין

שלום. אשמח לקבל עזרה . בדרכי לחו"ל נכנסתי למסעדה והמלצר שפך עלי מרק חם שגם לי לכאבים , להתנפחות האזור וכוויה גדולה וכמובן סבל . מעבר לכך בגדיי התלכלכו ועקב הכוויה לא יכולתי להנות מהטיול עם ילדיי בחו"ל כגון לא יכולתי להיות בשמש בגלל הכוויה וכן לא יכולתי להכנס במהלך כל החופשה לים ואו לברכה כי האזור היה עם בועות ועם תחשבושת . כיום האזור התרפה אבל נשארה לי צלקת קטנה באזור . אני במשא ומתן עם חברת הביטוח של המסכדה וברצוני לדעת מהו הפיצוי הכספי שאני יכולה במקרה שלי לדרוש מהם ?. תודה נילי

לשאלתך...

נילי שלום, קשה לקבוע מהו סכום הפיצוי לו הינך זכאית מבלי לעיין בחומר הרפואי אשר ברשותך ובקבלות שברשותך בגין הוצאות והפסדים אשר נגרמו לך. כמו כן, כדאי לך להתייעץ עם רופא מומחה בתחום הפלסטיקה, על מנת שייקבע האם הצלקת עשויה להותיר לך נכות אסתטית לצמיתות, שכן במקרה כזה סכום הפיצויים הינו גובה משמעותית. על פי הנתונים שישנם בידי כעת ובהנחה ומדובר בתיק ללא נכות רפואית, סכום הפיצוי מורכב מראשי הנזק הבאים: - הוצאות והפסדים בפועל שנגרמו לך (על סמך קבלות). - כאב וסבל (על סמך חומר רפואי) - עגמת נפש. אמור לעיל אינו בבחינת ייעוץ משפטי. בכל מקרה מומלץ לקבל ייעוץ אישי מעו"ד המתמחה בתחום הספציפי הדרוש. אריק ארביב, עו"ד 077-5130090 www.anp-law.com

למעלה