פציעת ספורטאים

• פותח הנושא d58
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

d58

New member
פציעת ספורטאים

פציעת ספורטאים
שלום. אני ספורטאית מקצוענית. לפני כשנה נפצעתי ביד כתוצאה מהספורט ואני עדיין מחלימה מאותה פציעה ולא מתחרה כרגע, הייתי חיילת באותה התקופה אך לא הייתי מבוטחת באגודה שלי (טעות אנוש גרמה לי לא לקבל ביטוח). הבנתי שייתכן ואני זכאית לקבל כסף בעקבות אובדן יכולת להתפרנס האם זה נכון? האם העובדה שלא היה לי ביטוח יכולה להפריע או שזה קשור לביטוח לאומי בכלל. אשמח לקבל קצת פרטים על הנושא הזה או הפנייה למקום שאני אוכל לקרוא על הנושא. אשמח לתת גם עוד פרטים על המקרה אם תצטרך. תודה על כל עזרה!

שיר ורד

New member
את יכולה לתבוע את קבוצת הספורט

פציעת ספורטאים
שלום. אני ספורטאית מקצוענית. לפני כשנה נפצעתי ביד כתוצאה מהספורט ואני עדיין מחלימה מאותה פציעה ולא מתחרה כרגע, הייתי חיילת באותה התקופה אך לא הייתי מבוטחת באגודה שלי (טעות אנוש גרמה לי לא לקבל ביטוח). הבנתי שייתכן ואני זכאית לקבל כסף בעקבות אובדן יכולת להתפרנס האם זה נכון? האם העובדה שלא היה לי ביטוח יכולה להפריע או שזה קשור לביטוח לאומי בכלל. אשמח לקבל קצת פרטים על הנושא הזה או הפנייה למקום שאני אוכל לקרוא על הנושא. אשמח לתת גם עוד פרטים על המקרה אם תצטרך. תודה על כל עזרה!
את יכולה לתבוע את קבוצת הספורט
העדר הביטוח לא פוגע בזכותך לפיצוי, אלא גורם לכך שהפיצוי יגיע מאגודת הספורט עצמה ולא מחברת הביטוח. גם אם הפציעה לא נגרמה בגלל רשלנות של האגודה, הרי מאחר ואי הביטוח נגרם בגלל רשלנות האגודה והיא מחויבת לבטח אותך , היא אמורה לפצות אותך. גם אם אינך זכאית לקבל דמי אבטלה , את יכולה להתיצב בלשכה כמובטלת. אם מצבך הרפואי (כולל אישורים רפואיים) לא מאפשר לשבץ אותך בעבודה כלשהי, ואין לך הכנסות אחרות ואין לך רכב, את זכאית להבטחת הכנסה. מן הסתם הביטוח הלאומי ידרשו ממך התחיבות להגיש תביעה כנגד אגודת הספורט ולהחזיר את דמי אבטחת ההכנסה אחרי שתזכי בתביעה. להערכתי אינך זכאית לתשלום בגין אובדן כושר עבודה, מאחר ולא עבדת לפני כן ולא בוטחת בסעיף זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה