פצצת תאורההה (קאבווווווום).סיקור ההופעה הערב.

• פותח הנושא bib2
  • פורסם בתאריך

bib2

New member
פצצת תאורההה (קאבווווווום).סיקור ההופעה הערב.

ברגע שדרכה כף רגלי בהכנסי למועדון הבארבי,ניגשה אליי מלצרית חיננית ובחצי חיוך הודיעה כי אם בידינו מספר הזמנה של שולחן,יש להעביר לה אותו,אם לא-האופציות היחידות הן או על הבר,או לעמוד. כל זה קרה כשעוד שליש מההמון לא הגיע. אט אט פסעתי לי אל הבר,כשהמוני האנשים הציפו את המקום,חבר'ה המקום היה מפוצץ.המון אנשים באו. עשיתי הזמנה קלה,וחיכיתי. בזמן שאני מסתכלת על האנשים שועטים על המקום וממשיכים לזרום אל המקום בהמוניהם,נתקלתי ביובל,החברה של.. מה,שלא תבוא לפרגן?! בקיצור,ההופעה החלה באיחור די גדול,אולי בגלל התור שהשתרך בכניסה. אבל אז... זה קרה ... אחרי שעה של ציפייה והמתנה. הכל חשוך.שקט. מן החושך בוקע תו ואור עמום מאיר את אותו שלומי שבן. שלומי מתחיל עם פעם שירים. הסאונד היה אדיר,הביצוע מרטיט.כל מטר בגוף שלי קיבל צמרמורת,פעם שירים,פשוט חלחל לי לעצמות והצליח לכווץ אותי.יריית הפתיחה של הערב השאירה אותי פעורת פה. בסיום השיר,קטע מעבר מגניב במיחוד,ומשם דרכנו לNEW AGE WOMANקצרה. ביצוע אדיר,מדהים,שהצליח להשכיח ממני את ה"עצב" שהתעורר בי עקב "פעם שירים". עברנו להומור,ביצוע בלתי נשכח,ביצוע של אלופים.צריך להיות שם כדי להבין איזה ביצועים הוא נתן לאזרח ה1 ולהומור. המשכנו הלאה ל"גור חתולים",שלומי פשוט עשה את זה על הצד הטוב ביותר,במיוחד בסוף,כשאמר "תודה רבה" עשה זאת בקול שהוא שר את גור חתולים.גדול. תחילה שלומי נתן הסבר קצר על דוד אבידן,ועל זה שמי שאין לו אהבה,שלא יבוא לעיר.ושר את |בעיות אישיות|. משם הגענו ל אזרח ה-1......................אין לי מילים לתאר,אין לי פשוט מילים לתאר את הביצוע.חלקכם וודאי יודעים על "פצצת תאורה",שבסוף המשפט נשמע בום אדיר שפשוט מחדיר צמרמורת. אחר קם שלומי מהפסנתר,והחל מנענע את גופו לצלילי קטע קישור,ובהתחיל אני מצטער לראות שגם אתה נפלת ל...התחיל טופח לעצמו על הישבן (כפי שכבר סופר כאן מהופעות קודמות).פשוט מעולה!. חזר שלומי אל עמדת הפסנתר,ונתן הרצאה על המחזה הכי טוב שהוא ראה אי פעם.ששמו מורכב מ- תשע,אפס,שתיים,אפס,אפס,אחד,אפס.ומיד החל לנגן את ויז'נס אוף קלי דילן יעלה. בסיום השר דיבר קצת על איזה זמר שהופיע איתו,שהעיר לו על ה-"קליינשטיין",ואמר לו שגם מוזיקאי כלשהו מנגן עליו. (צר לי,אני לא זוכרת את שם הזמר ששלומי הזכיר)שלומי מיהר להזכיר את העובדה שהוא חיפש באינטרנט על אותו מוזיקאי,וגילה כי הוא אחד היוצרים הכי מדהימים שידע.,מכאן כשדבריו הוא לקח שיר שלו ותירגם אותו,בתירגום חופשי.מה שהניב את שרמוטה פוריטנית.. תעלה ותבוא הגברת אפרת גוש,לאחר נאומו של שלומי על הפיכתם של הלהקה והקהל לאחד,שבזאת אנו שותפים,כמובן,ל-"שה לה לה לה לה".אז אפרת נתנה ביצוע לאני שוקעת,תפוס אותי.,עם שילוב "אואו הווווו אואואואואואואוו" שלה ושל שלומי,בקטע שבו אמורים לעשות את זה,כמו שיש בשיר הרגיל(
). מכאן,שלומי הציג את שירה של אפרת,כשיר הראשון שהוא שמע אותה שרה אי פעם.|ג'ורג'יה| יוצא לדרך. למי שלא יודע,בדיסק של אפרת גוש-הסליחה ואני,ישנו השיר שיהיה לך טוב ,שבדיסק,מלווה אותה שלומי שבן,זהו שיר בליווי פסנתר בלבד.שיהיה לך טוב מתנגן. את מודה אני לא צריך להציג,בכל זאת,ביצוע ממש יפה,של שלומי ואפרת. אפרת עוזבת,מה שמותיר אותנו עם מותק,את אצלי בראש"בסגנון שונה לחלוטין,טיפה מהיר יותר,בהחלט נעים לאוזן. בהציגו את השיר הכריז כי "בוב דילן תירגם את השיר ממני(שלומי שבן)",והוא נקרא מותק את אצלי בראש.קלאסי. אחר כך כדבריו עברנו לתפילה חילונית,עמוק,שהסתיימה במילה "אמן". כולם אומרים,הבא בתור, היה מעולה כתמיד. זהו,שלומי אומר לילה טוב ועוזב את הבמה. 3 דקות וחזרנו להדרן.- עברנו לצפוןמתחיל. אחר כך מגיחים אלינו ניו יורק וס. יחזקאל.,שהותירו על פני חיוך ענקי :)!. והבא מיד הוא יחזקאל ממשיל. בסיום יחזקאל,קרא שלומי פניה נרגשת אל הקהל,ושאל "מה בא לכל אחד לשמוע עכשיו?" מהקהל נזרקו "עם טליה","סיגריות","ערב לזכרי",והרבה הרבה אריק.שלומי שם קץ לצעקות והודיע -"אני לא ממהר לשום מקום,אני באתי לכאן לנגן!"מחיאות כפיים בוקעות מן הבארבי. שלומי מביא אותה בסיגריותכשהיית איתי (את לא אהבה לרקוד) המדהים,שהפציץ במיוחד! אפרת עושה גיחה קצרה שוב,הפעם ההחלטה שלה(!) לשיר,הייתה מחר-(ב"ה),הבעיה היא,שלקחו לאפרתוש שלנו את המעמד עם מילות השיר.עם עלייתה לבמה הודיעה אל המיקרופון "שלומי,קצת לא נעים לי להגיד,אבל לקחו לי את ה.."-ומיד שלומי השיב,"היא בחרה שיר,והיא לא מכירה אותו,המעמד עם המילים",האבידה נמצאה וכשלמולה מונחות מילות השיר,התחילה מזמרת את מחר. אפרת עוזבת,והפעם לתמיד. אינטואיציהבסגנון קאנטרי סופר מגניב מרקיד את כולם. ולבסוף בסוף,אריק|סדגש,אשר התחיל בקצב מהיר ממש כמו שיר סמבה או משהו והפך מהר מאוד לרוק עצבני שגרם לכל המוזרים בשורה שלי לסתום את אוזניהם.זה נמשך שלוש,ארבע דקות. זהו,שלומי מודה לכולם ויורד מהבמה. מחיאות כפיים סוערות,האורות נדלקים,הדלתות נפתחות,תודה רבה לכם.היה פשוט מדהים,הופעה שתזכר לימים. אני פעורת פה ונסערת עדיין מההופעה המדהימה שלו.הוא יכול ללמד אמנים איך נותנים הופעות.משהו מיוחד במינו. שלומי שבן-אני סוגדת לך.

bib2

New member
אוף,כמה תיקונים

אני פשוט עייפה מאוד ושכחתי שכמובן שדניאלה הראתה נוכחות,שיר מדהים,ביצוע מעולה,היא הייתה איפהשהוא בין אני מצטערל ראות לבין ויז'נס. מי שיש לו תיקונים אתם מוזמנים לתקן אותי ברצון אני פשוט עייפה ונתתי סיקור לבינתיים. יש תמונות וקטעי ווידאו,אעלה בקרוב. סליחה ולילה טוב :)

Rotem Ami

New member
הוא גם שכח בית באינטואיציה

הבית עם- " היא אמרה לי אתה מהמם כשאתה רציני/ וכשהייתי מהמם לא חשבתי להרצין..."

uk14

New member
וגם אני הייתי שם.

תפסתי מקום במדרגות בין השולחנות למטה לאלו שלמטה וחיכיתי להופעה בקוצר רוח. קיבלתי את כל מה שציפיתי לו. אני לא אתחיל להסביר מה היה כי עשו את זה מצוין מעליי כבר אבל אני קיבלתי תזכורת למה אני כל כך אוהב את האיש הזה. קטע מצחיק בהופעה היה באינטוציה כמו שאמרו ששלומי אמר בזמן שהוא שר שהוא שכח בית. או בשורה "אולי בעצם אני סתם עצלן" אז אחריה הוא אמר "בטוח".וכל מיני שגעונות שרובכם מכירים אצלו. אפשרת גוש שרה יפה, וניראתה אנורקסית בצורה מחרידה. היא עשתה את אני שוקעת תפוס אותי ממש טוב וגנחה כמו סירנה של אמבולנס. הייתי מעדיף עוד טיפה שלומי ופחות אפרת אבל מי אני שאתלונן. אז לסיכום, מי שלא ראה עדיין, חייב חייב חייב חיייב חייייייייייב.

ivis

New member
ושוב סיגריות :| רק בירושלים הוא לא

מנגן אותו :(

Shir FGS

New member
אוו אהבתי את הסיקור.

בהחלט 'האזח ה-1' זו בין הגרסות הכי יפות של שלומי בהופעה. השיר מקבל הרבה יותר עניין ויופי ועצמה לפי דעתי. בכ"מ, אני הייתי בשורה ראשונה [באמצע] ולכן יש לי תמונות :) חייבת לציין- התאורה על שלומי מבחינת צילום הייתה על הפנים, ולכן לא יהיו הרבה תמונות מוצלות במיוחד, והיה המון עשן מלאכותי ודוחה כזה, ובלכן לא יכולתי להשתמש בפלאש. אתכם הסליחה :)

Shir FGS

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סתם כי אהבתי.

למעלה