פראצ'ט (טוב על מה כבר יכול להיות??)

ויימס

New member
אין מקבץ.

אפשר להשיג את הספרים באנגלית בסטימצקי. והחתימה שלך מאוד רינסווינד.. הממ.

The Mad Hatter

New member
דווקא יש מקבצים..

לפי תת-סדרות. ועם עטיפות חביבות במיוחד, עד כמה שאני זוכרת, למרות שאני שונאת מקבצים. אי אפשר לסחוב אותם איתך בתיק ולפתוח אותם מתי שמתחשק ודי מעצבן לקרא בהם. בכל מקרה, ראיתי רק אחד באנגליה (של המכשפות) ואני די בטוחה שאין אותם בארץ, וגם אם כן-הם כנראה די נדירים, אבל קיים כזה דבר, מסתבר..P:

Athaclena

New member
יש גם אחרים

של מוות, של המשמר ושל סתמרוח. לא יודעת אם נמכרים "לציבור הרחב" בכלל. אבל לי יש מקבצים של סדרה אחרת (2 ספרים למקבץ), והם בגודל של ספר רגיל!

ויימס

New member
להזכירך, צבע הכשף ואור מופלא

הם הספרים הראשונים של סתמרוח. זה למה אני לא אוהבת מקבצים. ו"האלים" זה קריטריון כל כך מאולץ. ו... אוף.

ויימס

New member
נכון, והאור זורם לא כמו זהב מותך,

אלא כמו סירופ זהוב.

סטימצקי, מבצע, וזה

אז כמו שקראתם, אם קראתם, כשקראתם, יש עכשיו מבצע אוקטובר בסטימצקי (מסתיים ב 28.10) ובו כל הספרים בלעז (דהיינו - אלו שאינם מודפסים בשפת הקודש) נמכרים ב 30% הנחה, שזו הנחה משמעותית, יותר מהנחת שבוע הספר. אם אתם מצליחים להשיג ויימס או דבירינסווינד, תקבלו אפילו 41% הנחה, אבל קשה להשיג אותם. בכל מקרה, הענין גרם לי לסבב סטימצקים. עד עתה ביקרתי בסטימצקים הבאים: קניון ארנה הרצליה, קניון 7 הכוכבים הרצליה, סטימצקי בית מרכזים הרצליה, קניון רמת אביב, סטימצקי כורזין גבעתיים, סטימצקי גבעתיים, סטימצקי מרום נווה ר"ג, וסטימצקי שפיים. כמו כן ביקרתי ב'צומת ספרים' געש. והנה קצת מידע רלוונטי. רשת "צומת ספרים" שייכת ל... הוצאת כנרת. לכן, ספרי פראצ'ט בעברית נפוצים יותר בסניפי "צומת ספרים". את הספרים באנגלית רוכשת רשת "צומת ספרים" מרשת "סטימצקי", שהם היבואנים של ספרי פראצ'ט באנגלית. סטימצקי מיבאת את הספרים משתי ההוצאות - הבריטית (קורגי) והאמריקאית (להלן - מצרית - הארפר-קולינס). הספרים הבריטים מעוטרים בציוריו של ג'וש קירבי (ובהמשך של פול קידבי) ואילו האמריקאים/מצרים מעוטרים בסתם ציור מעפן. SO FAR, הניב מסע הקניות שלי את שבעת הספרים הבאים, כולם בהוצאת קורגי: Monsterous Regiment, The amazing maurice, Carpe Jugulum, The Wee Free Men, Soul Music, Men at Arms, Lords and Ladies. כמו כן, צינתי לפני את הספרים הבאים: Maskerade, Men At Arms - נמצאים למכירה בהוצאת הארפר-קולינס בשפיים The Last Continent - למכירה בהוצאת הארפר-קולינס בקניון 7 הכוכבים Maskerade, The Last Continent, Monsterous Regiment - למכירה בהוצאת הארפר-קולינס בקניון רמת אביב וזהו. סוף דיווח.

ויימס

New member
התרשמתי עד מאוד...

תגידו, אתם רוצים לעשות מפגש פורום בקרוב ובאותה הזדמנות לצבוא על סטימצקי כולנו ביחד?

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!

הממ אם יהי לי מקום בין כל התלמידים... אל תדאגו אני אפנה ... אני בעד יום שישי כמו פעם שעברה רק ב11 אחרת אני לא אספיק

אני? חסר חיי חברה? מממפתאום

יש לי המון חברים המורים למתמטיקה המורים לאנגלית, כל חברי למקצוע. כל סופשבוע אנחנו עושים מסיבת פיג'מות וצוחקים על התלמידים. *רועד*

Maladict

New member
הסנפתי בוטאן עם עמבה

נכנסתי עצמי לפיתה ושתיתי את זה עם הרבה קפה.

Athaclena

New member
עוד סטימצקים מומלצים:

יש איזה מסחן מרכזי מול קניון איילון, נאמר ששמה טוב... זה שבקניון איילון הוא נחמד אבל דוקא פראצ'ט אין כ"כ הרבה ברחוב אלנבי בת"א יש אחד גדול, ואולי גם בדיזנגוף. יש עוד שאולי אם את באזור שווה לקפוץ: מרכז אלרם, ז'בוטינסקי פינת ביאליק בר"ג בקניון רננים ברעננה וזה בעזריאלי היה לא רע כשהיינו שם...

SO FAR

בקניון רמת אביב, מצאתי שותף - הבחור המוכר שם, צביקה, מעריץ פראצ'ט מושבע. כל מה שביקשתי ולא היה הוא הזמין עבורי (וכך השגתי למשל את lords and ladies) והוא כל כך הבין שרציתי את הכל בהוצאת קורגי, שאת "מסקרייד" ואת "לסט קונטיננט" שהביא לי בהוצ' הרפר-קולינס הוא ינסה להשיג בהוצ' קורגי. למחסן הראשי אני אמורה להגיע מתישהו, הבעיה היא שזה רק א'-ה' בין 16-20, וזה בעייתי. אני בעבודה.

ק קנ קני קנית קניתי

אז תודה לאת'קלנה. שמתי לב, שבמחסן סטימצקי יש מבצע.... כניסה למחסן שלהם, בין 16 ל 20 בכל יום. אז עזבתי את העבודה מוקדם, ושמתי פעמי לבני ברק. ושם, בין מדפים עמוסי ספרים, מצאתי כמעט את כל הספרים של פראצ'ט באנגלית... באמת - כמעט כולם. ואלו שלא היו בהוצאת קורגי, היו בהוצאת הארפר-קולינס !!! להוציא בודדים. את The Last Hero לא היה, וגם את Small Gods ואת Only you can save man kind לא היה כלל. אבל את Maskerade, Eric, Jingo ו Feet of clay שלא היה בהוצ' קורגי, היה ב"הרפר קולינס". ומעבר לזה? הכל!!! לא יאמן!!! אפילו Dark Side of the sun של קורגי... אז קניתי חמישה נוספים, ואם עד עכשיו היו לי 7 ספרים שרכשתי במסגרת המבצע, עכשיו יש לי 12... (קניתי היום את: Hogfather, The fifth elephant, Interesting Times, The last continent ואת Truth). שאלה לי לותיקי הפורום - מהו "A Hat full of sky"? כי סטימצקי לא שמעו עליו....

מ א ג ר ט

New member
לעזאזל איתכם!

מתי יש לכם זמן לקרוא הכל? ככה זה שאין לכם בוק ריפורטים שמוצאים את המצברוח... לקח לי שבוע וחצי להגיע עד כמעט הסוף של בשורותטובות, ואז עשיתי הפסקה של חודש וחצי. והעיקר שסיימתי (בשיעור התימטיקה להנאתי אני קוראת). בכל אופן, לי יש ספים מהבת מצווה, ויותר גרוע, מיומולדת 9 ו10 שלא הספקתי לקרוא. נורא. ואני קונה הרבה ויש לי גם ספריה בבית וספריה עירונית וספריה בבצפר ו... אוף. אני על סף קריסת מערכת. אוף. אני לא הייתי פה שבועיים ואני מוציאה את הכל עכשיו. קרני, כמובן שאין לי שופ דבר נגדך. פשוט התרגלתי להיות פה ואני לא מסוגלת יותר להשיג חמש דקות בשביל לקרוא אי מיילים של סבא שלי. אני כמעט לא רואה טלביזיה וכמעט לא נכנסת למחשב ולא קוראת ולא אוף!!!. די, זהו, אני מקווה שעכשיו נרגעתי. סליחה על ההודעה הזו.

למעלה