פרברים במלבורן

pixie66

New member
Ta

אם כי חשוב לציין

שעבור משפחה בת 4 נפשות, הפרברים הללו יהיו יקרים למדי. אני לא יודע מה מצבכם הכלכלי, אבל כידוע לך היטב בוודאי, מחירי הדיור במלבורן יקרים, וכמובן שהפרברים המגניבים נוטים להיות יקרים יותר.
&nbsp
אם זה שיקול, יש עוד כמה אפשרויות, אבל זה כמובן תלוי בסוג הוויתורים שאתם מוכנים לעשות.

pixie66

New member
לכן שאלתי

אין לי שמץ של מושג מה מחירי השכירות
אם אני רוצה להסתכל באתרי שכירות אני צריכה להכניס שם פרבר ואני לא מכירה
אלו ששמעתי עליהם הן סט. קילדה (אבל יש מזרח ויש מערב - מה ההבדל?) (חוצמיזה שהן ממוקמות מזרחית/מערבית למרכז) אחד המטופלים שלי אמר לי שריצ׳מונד (?) הכי דומה לפרימנטל אז עשיתי חיפוש. אבל קיוויתי לקבל מידע ממי שכבר גר שם...

אנחנו אנשים צנועים אנחנו, לא רוצים בית גדול ולא חמש אמבטיות ותשע בתי שימוש - עדיין לא הכנתי תקציב אבל אני מניחה שהרף העליון לשכירות יהיה $550 לשבוע

arieltr

New member
פיקסי. תסתכלי גם על סביבת

הפרברים SOUTH MELBOURNE, ALBERT PARK

ב-550$ אפשרי למצוא 2BEDROOM וזה יהיה לך מאוד קרוב לחוף ים. וגם קרוב ל-SOUTH MELBOURNE MARKET. וגם לאזור סיינט קילדה. וגם גישה קלה עם טרמים לכל העיר.

אגב, בתור אחת שמגיעה מפרת' אני חושב שצריך להמליץ לך לא לשכור בית ללא DUCTED HEATING. לתשומת ליבך.

pixie66

New member
תודה

אבדוק גם אותם.

אני חושבת שננסה לבוא בחופשת בית הספר הבאה לטעום קצת את מלבורן. ברור לי שלהגיע כתיירים זה שונה לחלוטין מאשר לחיות את המקום אבל אם אצליח להנדס לעצמי כמה ימי חופש, ניראה לי שזה ישתלם.

pixie66

New member
אגב

עם האפליקציה למכשיר הסלולרי אני לא מצליחה לעשות חיפוש למה שכתבת בעבר

למעלה