../images/Emo80.gif סטייק פרגית באחת מהמרינדות המצורפות
צלוי על המנגל או מחבת פסים מרינדה 1: שמן זית, שום כתוש, רוזמרין, אורגנו וטימין טריים קצוצים דק. מרינדה 2: רוטב סויה, שום כתוש, ודבש. מרינדה 3: צ'ילי מתוק, קארי, כורכום ופפריקה מתוקה. מרינדה 4: רוטב טריאקי (להיזהר כי הוא דומיננטי), בצל קצוץ, שום כתוש ושבבי צ'ילי. מרינדה 5: שמן זית, פפריקה מתוקה, חוואייג' למרק וכורכום. מרינדה 6: יין אדום, שום כתוש ועשבי תיבול קצוצים דק. מרינדה 7: פשוט הרבה מיץ לימון סחוט טרי ולהשרות לפחות שעתיים את חלקי העוף. (פטנט שלמדתי מארגנטינאים) יש במרכולים גם רטבי ברביקיו מוכנים ברמה טובה מאד ובטעמים שונים, ואפשר להבריש אותם על הבשר בזמן הצלייה על המנגל....הם מתאימים גם לצלעות וספריבס. לכל המרינדות להוסיף מלח ופלפל לפני הבישול, אפשר להוסיף או להוריד ואפילו לערבב בין המרינדות.