פשוט וטעים
1. יוצקים שמן זית אל סיר כבד ומטגנים סטייקים של ירכיים פרגית [לא זול, אבל שווה]. מטגנים לא יותר מדקה כל צד, רק בשביל הסגירה והצריבה. מטגנים בשכבה אחת בלבד ולא בכמויות. אם יש הרבה, אז בנגלות. מסננים מהשמן [לא שופכים את השמן, אלא שומרים] מוציאים ומניחים בצד. 2. מחזירים את השמן אל הסיר ומטגנים בצל קצוץ. 3. כשהבצל מזהיב מחזירים את הירכיים, יוצקים מעל כמות נדיבה של רוטב טריאקי + קורט מלח + פלפל שחור גרוס +קופסת שימורים או אפילו שתיים [עם הנוזל] של אפונה וגזר . 4. מרתיחים בעדינות ועל אש קטנה איזה 20 דקות.