פרגיות

והנה המתכון שלי טעם מתקתק פרגיות

עם שמן זית פלפל שחור גרוס+תבלין עוף+מלח יוצא טעים מאוד במחבת
 
והנה המתכון שלי פרגיות

עם שמן זית פלפל שחור גרוס+תבלין עוף+מלח יוצא טעים מאוד במחבת
 

genik

New member
פרגיות

מוקפצות עם סויה וזרעי שוםשום . אני אוהבת טעמים קצת " שרופים " אז אני משעירה את הסויה על המחבת עד שהיא מתחילה לבעבע ולהתחיל להפוך לקרמל ,
 
אצלי זה האוכל העיקרי של הבן שלי

לכן אני עושה כמות ומקפיאה מנה מנה פרגיות או שניצל עוף..חותכת לאורך שמה בהוק מעט מאד שמן זית ומקפיצה... לפעמים מוסיפה לזה רק רוטב טריאקי..וזהו ולפעמים מוסיפה רכז רימונים ( שאת זה אני הכי אוהבת) כמובן גם מלח ופלפל שחור...... או כל תבלין שרוצים....אפשר גם סומסום..ומקפיצה כמה דקות...
 

genik

New member
איך זה עמוד בהקפאה ?

והעם יש אופציות להפשרה לנטולי המיקרו שבינינו ?
 

דורי 7

New member
פשוט וטעים

1. יוצקים שמן זית אל סיר כבד ומטגנים סטייקים של ירכיים פרגית [לא זול, אבל שווה]. מטגנים לא יותר מדקה כל צד, רק בשביל הסגירה והצריבה. מטגנים בשכבה אחת בלבד ולא בכמויות. אם יש הרבה, אז בנגלות. מסננים מהשמן [לא שופכים את השמן, אלא שומרים] מוציאים ומניחים בצד. 2. מחזירים את השמן אל הסיר ומטגנים בצל קצוץ. 3. כשהבצל מזהיב מחזירים את הירכיים, יוצקים מעל כמות נדיבה של רוטב טריאקי + קורט מלח + פלפל שחור גרוס +קופסת שימורים או אפילו שתיים [עם הנוזל] של אפונה וגזר . 4. מרתיחים בעדינות ועל אש קטנה איזה 20 דקות.
 
למעלה