Lhuna3
Well-known member
כן. שניהםאנחנו מדברים עכשיו על פרדייז או על ניתוק?
כן. שניהםאנחנו מדברים עכשיו על פרדייז או על ניתוק?
אין לי הרבה זמן, אבל לא נראה לי שיש לי יכולת דחיית סיפוקים מספיק כדי לא לראות את הפרק הבא גם היוםניק, האם יש מצב שתצפה היום גם בפרק 8 (האחרון לעונה) או שנחכה למחר?
I'll take that as a YESאין לי הרבה זמן, אבל לא נראה לי שיש לי יכולת דחיית סיפוקים מספיק כדי לא לראות את הפרק הבא גם היום
לא נראה לי הגיוני שהיא הייתה עושה את זה.אוקיי סינטרה לא התחילה את המלחמה הגרעינית אבל היא כן מפלצת והיא היתה עושה את זה.
כן, גם אני הבנתי שזה הקטעאז ההוא שראינו בהתחלה מ-1962 שכיבה והדליק את האור זה המהנדס טילים שהמציא את הרעיון של הפעימה האלקטרומגנטית שתכבה את כל החשמל בכדוה"א וגם תהרוס את הטילים, נכון?
כן אני לא ממש מבין.אבל אם זה באמת מה שקרה אז איך זה שמכשירי התקשורת בחוץ כן עובדים?
כאילו כן מהבחינה שהוא כן חזר ואמר לאנשים להפרד מיקיריהם.איזה חמוד הנשיא הזה.
כן, זה היה נוראי אבל טובהסצינה של הבית הלבן הופך לכאוס ומתחילים לירות באנשים היתה טובה.
כן עצוב.במיוחד זה נורא כשרובינזון יורה בראש למאבטח שרוצה לעלות על המסוק עם קולינס.
למה כמו? הכלבה עשתה את זה!או אולי מישהו בבונקר שחי שם במסווה כל ה3 שנים האלו (כמו הכלבה)
אני התכוונתי שהוא חמוד במיוחד בזכות זה שהוא סירב להפעיל את הקוד האדום ולירות את הטילים הגרעיניים, ובמקום זה עשה את הדבר האמיץ והנכון וחיסל את כל הפצצות האלו.כאילו כן מהבחינה שהוא כן חזר ואמר לאנשים להפרד מיקיריהם.
מצד שני הוא לא לקח את הבן של העוזרת שלו.
חוץ מזה שאולי בלי כל העיקובים שלו אז פחות מטוסים היו נפגעים מגל הקול
called itבכל מקרה אני מקווה שהוא לא באמת יענה לדרישות שלה.
שיט, נראה לי שהוא כן יענה לדרישות שלה. ממש מעצבן.
אני מבין את הצד שלו, אבל הוא גם נוראי וגם אדיוט.היה נחמד הסיפור על ה"ספרן" והמלצרית. אני לא מצדיקה כל מה שהוא עשה, אבל אני לגמרי מבינה את הצד שלו.
מה זה בכלל מחתרת בעיר כזאת קטנה של 25 אלף?האם ג'רמי עכשיו ינהיג מחתרת? יפה לו.
הולי שיט היא פסיכית לחלוטין.מוסר השכל: אם המתנקשת הפסיכופאטית ששכרתם מבקשת לשחק בווי, תנו לה פאקינג לשחק בווי!!
היא די מפלצתית במה שהיא עשתה, אבל גם היו לה סיבות שפויות לעשות את מה שהיא עשתה.אני לא מרחמת על סינטרה בכלל. היא כן מפלצת.
כן, אני בטוח שלא יהיו עוד תעלומות...יאללה אני מקווה שבזאת סיימנו עם תעלומות, בא לי לראות את מה שיהיה בחוץ.
כמו כל בן אדם הוא מורכב. דברים מסויימים הוא עשה טוב יותר ודברים מסויימים פחות.אני התכוונתי שהוא חמוד במיוחד בזכות זה שהוא סירב להפעיל את הקוד האדום ולירות את הטילים הגרעיניים, ובמקום זה עשה את הדבר האמיץ והנכון וחיסל את כל הפצצות האלו.
אבל הוא חמוד בכלל גם בזה שהוא שידר את האמת וגם בהרבה דברים אחרים, זה חסר משמעות שהוא לא לקח את הבן של העוזרת, הוא לא יכול היה לקחת את מי שהוא רוצה, כולל עוד הרבה אחרים, וגם השלכות אחרות לא רלוונטיות לזה שהוא עשה את הדבר הנכון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.