פרדייז - Paradise (דיסני פלוס) עונה 1

Lhuna3

Well-known member
פרק 7
The Day
אוקיי סינטרה לא התחילה את המלחמה הגרעינית אבל היא כן מפלצת והיא היתה עושה את זה.

אז ההוא שראינו בהתחלה מ-1962 שכיבה והדליק את האור זה המהנדס טילים שהמציא את הרעיון של הפעימה האלקטרומגנטית שתכבה את כל החשמל בכדוה"א וגם תהרוס את הטילים, נכון?
אבל אם זה באמת מה שקרה אז איך זה שמכשירי התקשורת בחוץ כן עובדים?

איזה חמוד הנשיא הזה.

הסצינה של הבית הלבן הופך לכאוס ומתחילים לירות באנשים היתה טובה.
במיוחד זה נורא כשרובינזון יורה בראש למאבטח שרוצה לעלות על המסוק עם קולינס.

Lhuna3

Well-known member
ניק, האם יש מצב שתצפה היום גם בפרק 8 (האחרון לעונה) או שנחכה למחר?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי סינטרה לא התחילה את המלחמה הגרעינית אבל היא כן מפלצת והיא היתה עושה את זה.
לא נראה לי הגיוני שהיא הייתה עושה את זה.

אבל זה מעניין באמת שמה שהיה כן באמת היה מה שגרם במקור לסינטרה להחליט על לבנות את הבונקר - העניין עם ההתחממות הגלובלית.
מזל שזה לא משהו שאנחנו צריכים לדאוג לגביו כאן בעולם האמיתי... נכון?

עצוב שסוף העולם האקולוגי הביא גם למלחמה גרעינית.
אז ההוא שראינו בהתחלה מ-1962 שכיבה והדליק את האור זה המהנדס טילים שהמציא את הרעיון של הפעימה האלקטרומגנטית שתכבה את כל החשמל בכדוה"א וגם תהרוס את הטילים, נכון?
כן, גם אני הבנתי שזה הקטע
אבל אם זה באמת מה שקרה אז איך זה שמכשירי התקשורת בחוץ כן עובדים?
כן אני לא ממש מבין.
כאילו הוא אמר שזה יחזיר את כדור הארץ 500 שנה אחורה (שזה נשמע מוגזם לחלוטין) אבל מצד שני לא השפיע על הבונקר ומסתבר שגם לא על הרבה דברים נוספים.
אבל נראה לי שגם חלק מהעניין הוא שלא ידעו מה באמת תהיה ההשפעה הרחבה של זה בוודאות.
איזה חמוד הנשיא הזה.
כאילו כן מהבחינה שהוא כן חזר ואמר לאנשים להפרד מיקיריהם.
מצד שני הוא לא לקח את הבן של העוזרת שלו.
חוץ מזה שאולי בלי כל העיקובים שלו אז פחות מטוסים היו נפגעים מגל הקול
הסצינה של הבית הלבן הופך לכאוס ומתחילים לירות באנשים היתה טובה.
כן, זה היה נוראי אבל טוב
במיוחד זה נורא כשרובינזון יורה בראש למאבטח שרוצה לעלות על המסוק עם קולינס.
כן עצוב.
ונראה לי שזה קצת חלק מהסיבה שיש לו אנטי גדול כלפיה.

באופן כללי כשהבנתי שהפרק הזה יהיה כנראה כולו פלאשבק גדול זה די איכזב אותי,
אבל זה היה פרק מגניב מאוד.
ולמזלנו אנחנו לא צריכים לחכות שבוע.

בחזרה בהווה סינטרה מוכיחה לקסבייר שאשתו בחיים (או שזה שקר מחוכם שאפשר לעשות)
וגם סוג של מוכיחה שהיא מחזיקה בבת שלו (אני לא יודע אם היא בעצם יודעת בשלב הזה שג'יין תפסה אותה)
בכל מקרה אני מקווה שהוא לא באמת יענה לדרישות שלה.
שיט, נראה לי שהוא כן יענה לדרישות שלה. ממש מעצבן.

והיא טוענת שהדגימות DNA מרצח הנשיא לא תואמות לאף אחד בבונקר מה שאומר שזה מישהו מבחוץ.
האם באמת הגיוני שאיזה גראונדר הצליח לחדור פנימה?
או אולי מישהו בבונקר שחי שם במסווה כל ה3 שנים האלו (כמו הכלבה)

Lhuna3

Well-known member
מוסר השכל: אם המתנקשת הפסיכופאטית ששכרתם מבקשת לשחק בווי, תנו לה פאקינג לשחק בווי!!
אני לא מרחמת על סינטרה בכלל. היא כן מפלצת.

היה נחמד הסיפור על ה"ספרן" והמלצרית. אני לא מצדיקה כל מה שהוא עשה, אבל אני לגמרי מבינה את הצד שלו.

האם ג'רמי עכשיו ינהיג מחתרת? יפה לו.

יאללה אני מקווה שבזאת סיימנו עם תעלומות, בא לי לראות את מה שיהיה בחוץ.

כאילו כן מהבחינה שהוא כן חזר ואמר לאנשים להפרד מיקיריהם.
מצד שני הוא לא לקח את הבן של העוזרת שלו.
חוץ מזה שאולי בלי כל העיקובים שלו אז פחות מטוסים היו נפגעים מגל הקול
אני התכוונתי שהוא חמוד במיוחד בזכות זה שהוא סירב להפעיל את הקוד האדום ולירות את הטילים הגרעיניים, ובמקום זה עשה את הדבר האמיץ והנכון וחיסל את כל הפצצות האלו.
אבל הוא חמוד בכלל גם בזה שהוא שידר את האמת וגם בהרבה דברים אחרים, זה חסר משמעות שהוא לא לקח את הבן של העוזרת, הוא לא יכול היה לקחת את מי שהוא רוצה, כולל עוד הרבה אחרים, וגם השלכות אחרות לא רלוונטיות לזה שהוא עשה את הדבר הנכון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לכתוב לפני שהגבת, ואז תוך כדי הופיעה התגובה שלך.

בכל מקרה אני מקווה שהוא לא באמת יענה לדרישות שלה.
שיט, נראה לי שהוא כן יענה לדרישות שלה. ממש מעצבן.
called it

סטטוס קוו חזר באופן חלקי.
רק שפתאום זה חובה לגלות מי הרוצח אז סינטרה נותנת לקסבייר לנהל את החקירה.

זה קצת מצחיק שהחקירה שלו בעצם לא הייתה בכיוון שהיה אמור להוביל אותו לגילוי מי הרוצח, אלא לגילוי מה קאל החביא.
זה פשוט שבאופן מקרי מה שקאל החביא היה בספרייה ושם הרוצח האמיתי נמצא.

החקירה של רובינסון כן הייתה בכיוון של למצוא מי לא שייך והיא וגבריאלה באמת הצליחו.
בהחלט לא הייתי חושד במלצרית ובספרן.
זה מגניב שזה אותו אדם שניסה לרצוח את הנשיא בעבר. זה כאילו התשובה המתבקשת והכי לא צפויה במקביל.
היה נחמד הסיפור על ה"ספרן" והמלצרית. אני לא מצדיקה כל מה שהוא עשה, אבל אני לגמרי מבינה את הצד שלו.
אני מבין את הצד שלו, אבל הוא גם נוראי וגם אדיוט.
מה יעזור למישהו להרוג את קאל?
הוא מיד כשתפסו אוות הוא צועק "העולם צריך לדעת" איך זה שירית על הנשיא יעזור לכך שידעו?
כלומר אני מבין שהוא ניסה כנראה לפרסם מה עושים שם, אבל מה הקטע, מחקו לו את כל סרטוני היו-טיוב?
בכל מקרה לזוג שהוא הרג לא הגיע למות.
אני לא מאשים את המלצרית ואני מקווה שנתנו לה להמשיך לגור שם.

יש שם קטע מוזר שקסבייר אובססיבי לגבי הספר כי הוא מכיל מידע שיכול לעזור לו למצוא את אשתו והוא אפילו לוקח אותו כשהוא יוצא.
אבל קאל פשוט לקח את המידע הזה מהטבלט.
ולג'רמי יש את הטבלט.
האם איכשהו קסבייר לא יודע שלג'רמי יש את הטבלט?
ובכלל מה המצב הפוליטי שם עכשיו שסינטרה בבית חולים? מי שולט בעצם? כלומר נראה שבערך הנשיא הזה שולט, אבל כמה כוחות משטרה יש לו לעומת כמה יש שתומכים בקסבייר?
בכל מקרה אם ג'רמי חשף את האמת על מה שקרה בחוץ אז לא הגיוני שהממשל כבר יודע בזה (יאשים את סינטרה שבכל מקרה בבית חולים) ויתן לקסבייר לקחת את המידע שהוא צריך מהטבלט?

האם ג'רמי עכשיו ינהיג מחתרת? יפה לו.
מה זה בכלל מחתרת בעיר כזאת קטנה של 25 אלף?

אבל לחלוטין מרגיש הגיוני שהם יוכלו להעיף את הבליונרים מהשלטון. הרי מה הבליונים האלו נותנים להם בעצם שם?
מוסר השכל: אם המתנקשת הפסיכופאטית ששכרתם מבקשת לשחק בווי, תנו לה פאקינג לשחק בווי!!
הולי שיט היא פסיכית לחלוטין.
הייתה לי מחשבה שבסוף סינטרה קצת תעשה רדמפשן בכך שהיא תחסל את ג'יין,
די מטורף שזה בערך הפוך.
מאוד מטריד שקסבייר עדיין בוטח בג'יין.
אבל האם הוא לא חושב שזה מוזר שג'יין ירתה בסינטרה בגרון בלי שום סיבה הגיונית?
אני לא מרחמת על סינטרה בכלל. היא כן מפלצת.
היא די מפלצתית במה שהיא עשתה, אבל גם היו לה סיבות שפויות לעשות את מה שהיא עשתה.
יאללה אני מקווה שבזאת סיימנו עם תעלומות, בא לי לראות את מה שיהיה בחוץ.
כן, אני בטוח שלא יהיו עוד תעלומות... :rolleyes:

אני התכוונתי שהוא חמוד במיוחד בזכות זה שהוא סירב להפעיל את הקוד האדום ולירות את הטילים הגרעיניים, ובמקום זה עשה את הדבר האמיץ והנכון וחיסל את כל הפצצות האלו.
אבל הוא חמוד בכלל גם בזה שהוא שידר את האמת וגם בהרבה דברים אחרים, זה חסר משמעות שהוא לא לקח את הבן של העוזרת, הוא לא יכול היה לקחת את מי שהוא רוצה, כולל עוד הרבה אחרים, וגם השלכות אחרות לא רלוונטיות לזה שהוא עשה את הדבר הנכון.
כמו כל בן אדם הוא מורכב. דברים מסויימים הוא עשה טוב יותר ודברים מסויימים פחות.

אגב קסבייר עיצבן אותי קצת בפרק ההוא שהוא כל כך מתרגז על קאל שהוא לא עשה יותר בשביל להציל את אשתו כי הוא לא סיפר לו את האמת. אבל במקביל קסבייר עצמו הסתיר את מה שהוא ידע מהרבה אחרים כולל העוזרת ההיא.

למעלה