Lhuna3
Well-known member
כן. שניהםאנחנו מדברים עכשיו על פרדייז או על ניתוק?
כן. שניהםאנחנו מדברים עכשיו על פרדייז או על ניתוק?
אין לי הרבה זמן, אבל לא נראה לי שיש לי יכולת דחיית סיפוקים מספיק כדי לא לראות את הפרק הבא גם היוםניק, האם יש מצב שתצפה היום גם בפרק 8 (האחרון לעונה) או שנחכה למחר?
I'll take that as a YESאין לי הרבה זמן, אבל לא נראה לי שיש לי יכולת דחיית סיפוקים מספיק כדי לא לראות את הפרק הבא גם היום
לא נראה לי הגיוני שהיא הייתה עושה את זה.אוקיי סינטרה לא התחילה את המלחמה הגרעינית אבל היא כן מפלצת והיא היתה עושה את זה.
כן, גם אני הבנתי שזה הקטעאז ההוא שראינו בהתחלה מ-1962 שכיבה והדליק את האור זה המהנדס טילים שהמציא את הרעיון של הפעימה האלקטרומגנטית שתכבה את כל החשמל בכדוה"א וגם תהרוס את הטילים, נכון?
כן אני לא ממש מבין.אבל אם זה באמת מה שקרה אז איך זה שמכשירי התקשורת בחוץ כן עובדים?
כאילו כן מהבחינה שהוא כן חזר ואמר לאנשים להפרד מיקיריהם.איזה חמוד הנשיא הזה.
כן, זה היה נוראי אבל טובהסצינה של הבית הלבן הופך לכאוס ומתחילים לירות באנשים היתה טובה.
כן עצוב.במיוחד זה נורא כשרובינזון יורה בראש למאבטח שרוצה לעלות על המסוק עם קולינס.
למה כמו? הכלבה עשתה את זה!או אולי מישהו בבונקר שחי שם במסווה כל ה3 שנים האלו (כמו הכלבה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.