פרדי זצ"ל

queen man

New member
כאילו..

מה הייתה חבר שלו שאתה יודע שהוא קמצן מתלהב שקרן??. לא אתה לא.. הוא היה בנאדם נדיר.. בכל ביוגרפיה שקראתי תיארו איזה בנאדם טוב הוא היה... ואני מעריץ אותו מבחינת מוזיקלית... לא בתור בנאדם

Teo Toriatt

New member
אנא ממך

שמור על כללי דיבור. "איזה שטויות" זה משהו לא ראוי אם אתה רוצה שיתיחסו אליך ברצינות. תודה

Oukami Kun

New member
נראה לי שמפגש יהיה אחלה.

כל עוד נוי תבוא

פפף ניצייי(כן,ותגובה להודעת האם)

היום ראיתי שוב את ההופעה מוומבלי. זו הפעם הראשונה שראיתי את ההופעה לאחר הדברים שנאמרו פה על פרדי-ואני חייבת להגיד שאני בכלל ,אבל בכלל לא מסכימה. פרדי נראה כל כך נרגש לעלות על הבמה,וכשהוא הופיע הוא ממש נתן את הנשמה.הוא צחק עם הקהל,חייך כל הזמן והיה פשוט נפלא.הוא היה מאוד חם ולבבי.אח"כ במאחוריי הקלעים רואים אותו עם הילדים של שאר חבריי הלהקה והוא נראה משפחתי כל כך ומאוד מאוד נחמד. גם בחזרות הם נראים פשוט בני אדם טובים.פשוט טובים.איך אפשר להגיד את כל זה על פרדי מרקורי?

רעיון טוב[ועוד תגובה לשרשור הפנימי]

לדעתי אתם שופטים את פרדי לפי המראה החיצוני שלו ומה שהוא מקרין בהופעות\קליפים בלבד. כל מה שקורה שם, זה הצגה. זה לא אמיתי. פרדי לא הלך עם הבגדים הצמודים האלה כשהוא הלך למכולת. וחוץ מזה, מה זה משנה איך הוא מתלבש? זה מראה איזה בן אדם הוא? זה מראה אם הוא היה בנותן תרומות לנזקקים או יורק עליהם? זה מראה אם הוא היה בוגדני או נאמן? זה בכלל אומר משהו? תחשבו על זה.

למעלה