פרובו אהוב ויקר- יום הולדת שמח!

AnnabeI Lee

New member
פרובו אהוב ויקר- יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך, אתה יקר לי מכל. שלא נתפרק לעולם.
|גשש-בלש| טרין.

MetalSinagouge

New member
You are so kind lovely max

Ya know what? We need more folks like you here, in order to revive the forum for what it's used to be when I first started it LOL! אני בד"כ לא עושה עניין מדברים כאלה, כי בסה"כ גם לקופים יש ימי הולדת, אבל אם כבר היה שירשור, אז למה לא.

0Pandemonium0

New member
כשלי היה שמונה-עשרה חשבתי על זה והגעתי למסקנה

שאין מה לחגוג, כי בעצם הגיל לא קיים. הסיבה היחידה שאני בן שמונה-עשרה היא שעברו 18X365 ימים מאז שנולדתי, מפני שבני-האדם החליטו ש-365 ימים הם שנה אחת. אם בעוד מאתיים שנה, שנה אחת תהיה שווה לשישה חודשים במקום לשניים-עשר, הצאצאים שלי יוכלו לטעון שאבות אבותיהם סיימו את בית-הספר בגיל תשע. לעומת זאת, אם השנה הייתה שווה עשרים וארבעה חודשים, אזי סיימתי בית-ספר בגיל שלושים ושש. בכל מקרה, זו סתם מקריות שכדור-הארץ סובב סביב השמש במשך 365 ימים, ובאותה מידה זה היה יכול לארוך כל מספר אחר של ימים. כמובן שבאותה מידה, בני-האדם היו יכולים לקבוע את השנה על-פי כל גורם אחר בטבע: שנה אחת היא מרגע הזריחה עד רגע השקיעה, מרגע הלידה עד ברית המילה, מרגע הופעת הירח עד היעלמו או מרגע לידת האדם עד רגע מותו.

MetalSinagouge

New member
זה נכון, אבל באופן רשמי 18 מאפשר לך

הרבה דברים, כמו למשל ללחוץ בגאווה על הכפתור "אני מאשר שאני בן 18 ומעלה" בכניסה לאתרי Pr0n, כמובן שאם אתה מבצע פשע אז הדין שתקבל הוא דין של מבוגר, ככה שיש גם חסרונות.

0Pandemonium0

New member
ביום-ההולדת שלי אמרתי לאמא שלי שבעצם זה לא

כזה הבדל בין שבע-עשרה לשמונה-עשרה, כי "מה זה נותן לי להיות בן שמונה-עשרה? אני יכול לקנות אלכוהול, אני יכול להצביע ואני יכול להתגייס, נכון?" "כן," היא אמרה. "וללכת לכלא." אח, אין כמו אמא.

Gilliana

New member
ללכת לכלא אפשר גם לפני 18

אמא לא שמעה על בתי כלא לנוער?

Gilliana

New member
גיל הוא קנה מידה מסויים

בדיוק כשם שזמן וא קנה מידה מסויים סביבו אנו מתיישרים. הרי באותה מידה שליחידות גיל אין משמעות, ניתן לומר שגם ליחידות זמן אין משמעות - אולם יחד עם זאת, הזמן נמצא בתנועה ויחד איתו, אנו. אנו נולדים, גדלים, מזדקנים ומתים כפונקציה של תנועת הזמן ולכן, למרות שניתן היה למדוד את הגיל ביחידות שונות (כמו גם זמן, משקל, טמפרטורה ו/או כל מידה אחרת) - לגיל יש בהחלט משמעות.

0Pandemonium0

New member
אני עדיין טוען שאין לו, מפני שהרי הגיל שלי

יכול להשתנות בכל זמן, כפי שהדגמתי. אולי בעוד מאה שנה ימדדו את השנים בצורה אחרת, והגיל שלי ישתנה? אולי זה יקרה מחר? אם נסתכל על זה תיאורטית, השינוי במדידת השנים יכול להתרחש בכל זמן, גם בעוד שעתיים, תלוי בהחלטה של בני-אדם מסוימים. כמובן שבפועל זה לא יקרה, אבל תיאורטית זה עלול לקרות, ולכן לגיל אין משמעות. בעצם, נכון לומר שאנחנו נולדים, גדלים, מזדקנים ומתים, ולכן בטוח לגמרי שהזמן תמיד זורם לצידנו, אבל לעומת זאת הגיל אינו קיים, ואני לא בן שמונה-עשרה.

Gilliana

New member
שוב, יחידת המידה היא זו שלא קיימת

הגיל, ולא משנה באילו יחידות מידה נמדודו אותו - לצערנו הרב קיים.

למעלה