פרוג
- טופיק- "כל החתיכים אצלנו"

Digi Lista

New member
פרוג
- טופיק- "כל החתיכים אצלנו"

רגע לפני שאני יוצאת מהבית ליום ממש ארוך, הבטחתי למלא מחוייבות מסויימת להדר(
) ולפתוח את השרשור שיכלול כנראה הכי הרבה צפיות, הכי הרבה תמונות יפות של חתיכים, הרבה הרבה ריורים וכדי לא לצאת יותר מידיי שיטחיות גם הרבה מידע...והקטע הכי טוב הוא שנוי אישרה ותומכת (זה התחיל מהצעה מבודחת שלי לפתוח עבורה שרשור אחרי התיסכול שליאם המסוורת' לא מתחתן איתה ולהציע אופציות אחרות, אם נניח העולם יחרב ורק שניהם ישארו בעולם וצריך יהיה לשמור שהמין האנושי לא יכחד
...).
אין הרבה מה להבין- זה ה-שרשור להתחלת קיץ בשמחה ובו פשוט שמים תמונות של חתיכים, מוסיפים עליי כל מידע שנראה לכן חיוני (למשל שם, תאריך לידה, איפה מופיע, זמר/שחקן, ציטוט אהוב מכתבה, קישורים לאתרי אינטרנט שקשורים אליו וכו'...) ואת השאר אני מניחה שכבר אין מה להסביר. זו הבמה לתת לחברות הפורום להתפאנגירל כמה שהן רוצות ובאופן מרוכז (בלי קשר להתפזרויות, אנחנו תומכות בהכול מבחינת דיבורים).
מאמינה שאין מה להגיד לכן להגיב, אתן תגיבו, אנחנו בונות על זה

אני חייבת לצאת אבל בטוחה שעד הערב האקשן יחגוג והפורום יעשה כבד טכנית (תמיד כשיש שרשורים ארוכים הקצב בפרדס מועט), מלא התעלפויות, עמוס בגולשות (וגולשים?) שחלקן (ם) גם סמויים או חדשים ושיהיה כמובן כיף

בילוי נעים, הדר שולטת וכמיטב המסורת- לוק מיטש'ל הוא פיניק (אבל אני לא אתחיל ממנו בתמונות, יש לי עוד הרבה שהפורום לא מספיק מכיר ויש לשנות את הבורות הזו
), התמונה הראשונה סתם התאימה לי ואין מידע (זה זאק אפרון) כי כרגע היא רק מתווספת להודעה שפותחת את השרשור הלוהט ...

עדושית

New member
או יה!

אז מי שלא מכיר "כל החתיכים אצלי" היא להקה מגניבה שמעין מאד אוהבת (מכאן גם השם המאד מקורי של השרשור
)

החתיך שבתמונה הוא הוד
-המתופף ההורס של הלהקה והחתיך המועדף על מעין שלנו

ולכן התמונה מוקדשת לה באהבה גדולה!

מצ"ב קישור לאתר של הלהקה עם כל השירים המעולים שלהם

מעין את מוזמנת להוסיף עוד תמונות ומידע

וממש היום יצא עוד שיר שלהם לקראת הופעת ההשקה במוצ"ש

אני בטוחה שתהנו

ודיגי את שולטת!

וגם לי יש יום ממש עמוס אבל אני מבטיחה לנסות ולהוסיף עוד תמונות זה הולך להיות שרשור כייפי!!

pennylane11

New member
!!!

הומגד! הוא נסיך חלומותיי!@#!@#
ו- עולם תקין!@#!@# הוא יצא כל כך יפה בגרסת אולפן!#$!@#

הדר אני אוהבת אותך מאוד עכשיו

טובטוב, הוד (או: פודי) הוא המתופף המהמם של החתיכים, יש לו יום הולדת בדיוק עוד שבוע מהיום. דיי גבוה, תלתלים שחורים ועיניים ירוקות, חסרות לו שתי אצבעות ביד ימין, הוא נולד ככה והן פשוט נגמרות איזה 10 ס"מ לפני שאמורות (לקבל ממנו היי פייב היה אחד הדברים הכי מוזרים שקרו לי עד עצם היום הזה). פאן פאקט: אפילו שבאלבום הוא כן עושה קולות למעט מהשירים, הוא טוען שלא מסוגל לתופף ולשיר במקביל.
אה, והכי חשוב, הוא בעלי לעתיד.

(בתמונה זה מימין לשמאל: נימי הבסיסט, איה הסולנית, גילי - זה שמאורה הוא הגיטריסט והוד הכי שמאלי, עם הפרופיל
)
איך שאני אוהבת את הלהקה הזאת, אין לי פשוט מילים לתאר את זה.

עדושית

New member

והאמת? חשבתי שתתפאנגירלי יותר

איפה שרשור תמונות של הוד/נימי? והפניות לשירים מתאימים?
ניתנה לך פה הזדמנות פז

סתם סתם את לא חייבת

רק תשלחי לי הזמנה לחתונה כן?

pennylane11

New member
הזהרה: הודעה זו מכילה התפאנגירלות!

דווקא בא לך? אוקיי, אז קיבלת!

האלבום הראשון!
מתישהו~ טוב, האלבום הראשון נפתח בוואו. מתישהו הוא השיר השלישי של החתיכים שהכרתי, והוא מרכיב חובה בכל ההופעות האדירות שלהם. הפתיחה שלו, אגב, הייתה הצלצול שלי במשך כמעט חצי שנה, ובאותה תקופה הסמס היה "הודעה חדשה התקבלה, 11 וארבעים" מאותו השיר בדיוק. אחד השירים שאני הכי מחכה לנגן בגיטרה, אבל לא מצליחה למצוא בעצמי את האקורדים המדוייקים והחתיכים לא מוכנים לפרסם אקורדים ואיכשהו דוחים את זה כל הזמן... מחשיד. ציטוט אהוב: "הכל נפלא, הכל מדהים, איך לעזאזל לא רואים?!"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=UU_dLnObQZ0

אולי~ הייתה תקופה דיי ארוכה בה אולי היה השיר האהוב עליי של החתיכים. אחד הראשונים שהכרתי, והוא היה ממש טוב נכון לתקופת האין שירים מהאלבום השני עדיין, נו, חכו קצת ותסתפקו במה שיש בינתיים. ניגנו אותו בכל ההופעות בהן הייתי חוץ מאחת, שהייתה בשברולט בחולון אי שם באוגוסט, ואני לא אשכח (לפחות לא בקרוב) איך איה ירדה מהבמה ורצתי אליה וצרחתי כי המוזיקה הייתה מפוצצת ברקע, "איה, למה לא שרתם את מתישהו?!" ולקח לה שנייה לקלוט מה אני אומרת, והיא לקחה אותנו החוצה ואמרה שהיא שכחה שהם רצו לשיר אותו... ציטוט אהוב: "את כל היכולות האנליטיות שלי אני אמכור ואני אקנה חולצה!"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=FRdv_Y0tyb4

איה תגידי~ השיר הראשון של החתיכים ששמעתי, ולמען האמת לא התלהבתי מדי. קלטתי מעט מאוד מהמילים וכל מה שהבנתי זה שמי שכתב את השיר הזה לא בריא בראש (מה שהוכח מאוד מהר כמאוד נכון). חוץ מזה ששמעתי מישהי שרה אותו כקאבר, ככה שהוא היה "נוי תגידי" ולא איה, לא התלהבתי מספיק בשביל לשמוע אותו בבית אח"כ. מה שכן, יומיים אחר כך נתקעה לי המנגינה שלו בראש (הפתיחה האדירה כמובן) ולקח לי כמה שעות לשחזר מאיפה אני מכירה את זה, ואז שמעתי אותו ביוטיוב והחלטתי שהם בסדר. אח"כ כשהם היו ברוקע"צ התבאסתי שהם לא שרו אותו, בלי לדעת שהם לא שרים אותו כמעט בכלל. שרו אותו בשתי הופעות שלהם, מתוכן הייתי באחת, הופעת הפרידה מהאלבום הראשון בסוף דצמבר, לפני חצי שנה, וזה היה אחד הרגעים הטובים יותר בחיים שלי. הייתם צריכים לשמוע את הקהל צורח... פאן פאקט על איה תגידי: איה אמרה שהם שרו אותו כל כך הרבה שנמאס לה ממנו, ובגלל זה הם לא שרים אותו יותר, אבל אני לא מאוד מאמינה לה לזה. באחת ההופעות בהתחלת ההדרן כל הקהל צרח את הפזמון והיחיד שזרם עם הנגינה היה נימי, שעשה את הבאס המהמם של השיר הכה נפלא הזה. ציטוט אהוב: "איה תגידי, זה פסיכי או נרקיסיסטי, לחשוב שהכל קונספירציה נגדך?"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=RVXTuXqd2tQ

למה לי לקחת ללב~ הקאבר המוקלט היחיד של החתיכים, ואחד הקאברים הבודדים שאני יכולה להעיד שמכירה ואוהבת את המקור, אבל את הקאבר כל כך הרבה יותר. צריך אומץ לעשות שיר כזה, ולחתיכים יש הרבה מזה. השיר האחרון מהאלבום הראשון שיצא לי לשמוע, כי קצת פחדתי שלא אוהב אותם אחרי הקאבר, אבל ברגע ששמעתי אותו לא הייתה דרך חזרה. גם אותו שרו רק בפרידה מהאלבום הראשון, אבל זה היה ממש אדיר. ציטוט אהוב: הצרחה של איה אחרי הפזמון.
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=MQlcnkY5LM4&feature=related

פולניה~ אני אישית מאמינה שלשיר הזה יש סגולות מיוחדות: כל מי ששומע אותו אוטומטית מתאהב בחתיכים. זה פשוט שיר נפלא שעשוי מעולה, ואין לי אפילו משהו אחד רע להגיד עליו. גם ממנו היה לי צלצול הסמס הנדוש "בא לי להיות כלבה ולזרוק אותך באס-אמ-אסססס". לפני תקופת האלבום השני זה השיר שהייתי משמיעה לאנשים כדי למכר אותם, וזה תמיד, תמיד עבד. לא הייתי אפילו בהופעה אחת שהם לא שרו את השיר הזה, והוא אחד השירים שלהם שהופעת לייב עושה איתו חסד מאוד גדול. ציטוט אהוב: "רע לי בלב וקר"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=tkZmWiIr690&feature=relmfu

נימי~ כנראה השיר האהוב עליי של הלהקה. הו וואו. כל מי שמכיר אותי יודע, השיר הזה הוא עזרה ראשונה לבערך כל דבר שקורה לי, והוא מדהים. הסיפור שלו היה כנראה הדבר שגרם לי להתאהב בלהקה סופית ולהבין את העומק המדהים שבכל השירים האלה. נימי, כמו שבטח הבנתם כבר מהחפירות שלי, הוא הבסיסט של הלהקה. אחרי ששאלנו הרבה מדי פעמים וקיבלנו תשובה אחת ויחידה, איה טוענת שהשיר נכתב בלי קשר לנימי בכלל, והרי ששמו לא מצויין שם בכלל. למה קוראים לו נימי, לטענתה? היא שרה פעם את הפזמון הקסום, ובמקום "מי, מי, מי" היא אמרה נימי, כולם צחקו וזאת בעצם בדיחה פרטית שלהם בתוך הלהקה, בכלל לא נכתב על הסולן. רק, שבפעם האחת והיחידה שהם שרו אותו בלייב איה הייתה שיכורה, ולפני שהיא שרה היא מלמלה ככה שרק השורה הראשונה שמעו, בערך, את המשפט "ממשיכים לקיים הבטחות", ולא יכלה להסתכל על הבסיסט המקסים של הלהקה כל הערב. כן, ברור, לא נכתב על נימי בכלל... בכל מקרה, לא יודעת אם אלו המילים או המוזיקה או הסיפור או מה, אבל זה שיר שתמיד מצליח לגעת בי בנקודה שהרבה שירים אחרים לא מצליחים. ציטוט אהוב: "זה שמביא לי את השמיים"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=Sftd3mgi5Ps&feature=related

החברה החדשה שלך~ השיר היחיד מהאלבום הראשון שאני לא שומעת ביום יום להנאתי. טוב, אין לי הרבה מה להגיד עליו, פשוט כי אני לא מאוד אוהבת את השיר הזה. הדבר היחיד הטוב שיוצא לי ממנו הן שלוש דקות שתיקה בתחילת ההדרן של כל הופעה שלהם בערך, כי אני לא צורחת איתה (אולי חוץ מהמדהים, כי זה קצת מתבקש) ותשובה טובה ל"נו באמת, אין מצב שאת אוהבת את *כל* השירים שלהם!" ציטוט אהוב: "מדהים!@#$!@#"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=GRcCHN3fSh8

איזה יום גרוע לשיער~ שיר כל כך מעולה! שיר שבאמת כולם יכולים להתחבר אליו (ובעל קליפ ממש, ממש גאוני!) שגם אותו שרים כל הופעה והוא נפלא. אפילו הייתה הופעה שמוקדשת לו, ממש קצת אחרי שיצא הקליפ הנהדר שאני אצרף עוד רגע, והיא הייתה ממש סבבה. שיר מאוד איה-סטייל כזה, והסולו גיטרה היחיד של החתיכים שאני יודעת לנגן! ווהו. ציטוט אהוב: "היה לי מה להגיד, תאמינו לי תאמינו לי תאמינו לי..!"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=IXP5B8Eh9jE

שבעים איש~ עוד שיר קצת מוזר. את האמת בהתחלה קצת לא הבנתי את הפואנטה שלו, אבל זה מהשירים שאחרי שכל כך אוהבים את הלהקה, ממש לומדים להעריך. הברייקים של התופים, המילים הנוקבות, הסיפור ממקודם שפשוט מתאים לו באופן כל כך מדהים... נו, אז מה אם איה קצת שונה מהנורמלי פה? אני אוהבת את זה, וזה כנראה השיר אהוב הקהל הכי שקיים שלהם בערך. לפעמים מגשרים בינו לבין "ילדה קטנה ומכוערת" המדהים מהאלבום השני, והוא תופס את מקומו בכל הדרן של כל הופעה שלהם, בתור שיר שהקהל צורח בו את נשמתו עד כלות, לא משנה אם יש להם הופעה למחרת בעצמם... ציטוט אהוב: "וזה עושה לך רע, כי פתאום נהיה כל כך בולט שהוא לא בא, אז מה?"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=tn5Miq7eCjo

אף אחת לא~ השיר האיטי היחיד מהאלבום הראשון שהם מוכנים לשיר, וכך מוכתר לשיר היחיד בו בכיתי דמעות של ממש כששמעתי אותו בלייב. גם אותו הם שרים כמעט בכל הופעה, מקום מכובד כזה בסביבות האמצע שלה, אבל בהופעת הפרידה מהאלבום הראשון, כשהוא בא ככה, בהיותו האחרון מהאלבום הזה, וכולם כבר היו עם דמעות בעיני

pennylane11

New member
כמובן שהוא חתך את המשפט האחרון!!!

אף אחת לא~ השיר האיטי היחיד מהאלבום הראשון שהם מוכנים לשיר, וכך מוכתר לשיר היחיד בו בכיתי דמעות של ממש כששמעתי אותו בלייב. גם אותו הם שרים כמעט בכל הופעה, מקום מכובד כזה בסביבות האמצע שלה, אבל בהופעת הפרידה מהאלבום הראשון, כשהוא בא ככה, בהיותו האחרון מהאלבום הזה, וכולם כבר היו עם דמעות בעיניים מנימי של מקודם, וכבר צעקו את נשמתם בשבעים איש... זה שיר רגיל כזה. זה שיר שהוא לא חתיכים מדי, שהוא לא צעקני, שהוא באמת, וזה מה שאני כל כך אוהבת בו. ציטוט אהוב: "אם רק היית יודע כמה זמן מתבזבז בינתיים בלא להיות איתי, אף אחת לא תעשה לך טוב כמו שאני"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=tYfxYBmHTp8&feature=related

האלבום השני!
שללה (אני רוצה למות)~ הוו, שיר כל כך מעולה. החתיכים מתעקשים שקוראים לו "שה לה לה" אבל בעצם אפילו לעצמם על הדפים של סדר ההופעה היו כותבים שללה, אז... בכל מקרה, שיר מעולה, שכמו רוב השירים באלבום יצא לי להתוודע אליו בהופעה בפברואר הקודם, והוא אחד הבודדים באלבום שאהבתי כבר בשמיעה ראשונה. איה מספרת שהם נורא רצו שיר להגיד בו "שללה" כי זה הרגיש להם נורא מגניב. לי לא אכפת יותר מדי, כי אני לא יכולה לחשוב על אף דרך בה הוא יכול להיות יותר טוב. אגב, היא גם אף פעם לא נכנסת בו בזמן הנכון, וזה מצחיק בכל הופעה מחדש. ציטוט אהוב: "למה אתה לא בוכה? אני רוצה למות! אל תפסיקו לבכות!"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=koiQJ8Zk3So

צולעת~ השיר שעבר, באופן חד משמעי, את השינוי הכי גדול מגרסת ההופעה לגרסת האלבום. את האלבום הזה אני הרגשתי יוצא, שמעתי שירים בלייב בפעם הראשונה שהושמעו, ולכן כששמעתי אותם באולפן כבר לרוב ידעתי את המילים וגיבשתי דעה על השיר, והדעה שלי על צולעת הייתה שהוא לא משהו. המגנינה שונתה קצת, באופן שהופך אותה להרבה יותר טובה, אבל היא קיבלה קצב, ובלייב (לפחות נכון לאז) השיר נשמע לי ממש, ממש מעצבן. כשהוא יצא לקח לי יום או יומיים, אבל פשוט התאהבתי בו מחדש, וזה נפלא. איה באמת צולעת, אם כבר מדברים על מאחורי השירים, בגלל שהיה לה סרטן כילדה אם הבנתי נכון, ועדיין יש לה שם כל מיני בעיות. לי אין בעיה, היא מקסימה אותי כמו שהיא. ציטוט אהוב: "לא חשוב לאן תלכי, יש מיליונים של שבילים".
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=xDKN1ha3L9A&feature=relmfu

הכל בסדר~ או בקצרה יותר, סתם בסדר, הוא אחד מאותם שירים שהם שרים די הרבה פעמים, כי הקהל באמת אוהב אותו. באמת יש לה שלושה זוגות של ג'ינס, וזה באמת בסדר, ובעוד שנה באמת יהיה לה תואר ראשון. זה שיר שהוא פליינלי איה, וזה מה שאני הכי אוהבת בו. שוב בפינתנו "איה מספרת" - היא אומרת שגילי, הגיטריסט, נתן לה משימה לאלבום השני, שעל כל שיר לא חינוכי מדי באלבום היא צריכה לכתוב אחד נקי, והיא ישבה וכתבה את השיר הזה, שיר שהוא לפי כל המוסכמות, לגמרי בסדר. אחד המועדפים עליי מהאלבום, ויצא גם יחסית מזמן. מקסים, מקסים, מקסים. ציטוט אהוב: "בעוד שנה מהיום יהיה לי תואר ראשון, וזה אומר עליי שאני בסדר"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=KVuIXnyfsJA&feature=relmfu

התביישתי~ זה השיר הכי מוזר שקיים בעולם, לפי דעתי. מי שמכיר את המילים יכול לדמיין לעצמו את מבט ה"מה לעזאזל לא בסדר איתם?!" שהיה על הפנים של בערך כל הקהל כשאיה שרה שהוא הרג את אימא שלו וחתך אותה חתיכות, אימא לא תרקב ולא תגמר. אני מודה, עד שיצא בגרסת אולפן הוא היה אחד השירים שלא אהבתי באלבום, לצד צולעת שהוכח כמקסים, ולכן נתתי לו צ'אנס ואני ממש שמחה שעשיתי את זה. הוא התברר כשיר מעולה לחלוטין, עם הסי פארט הגאוני ביותר בהיסטוריית הלהקה. אז המילים שלו קצת מוזרות, זה מה שמאפיין את הלהקה, ולכן אני אוהבת את זה. שתבינו שמהכל להכל, הוא יצא סך הכל אתמול בבוקר... ציטוט אהוב: "למה לא עזבתי הכל? למה לא רדפתי אחרי? למה לא שמרתי על מי? למה לא בכיתי יותר?"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=gvaDxblIU4U&feature=relmfu

עולם תקין~ הווו! על השיר הזה כל המהומה שהתחוללה בחיים שלי בשעות הספורות מאז שחזרתי הביתה. זוכרים את ההודעה המתלהבת קצת מעל זו? הומייגאד, עולם תקין יצא והוא מדהים בגרסת אולפן? אז כן. עולם תקין הוא גם אחד השירים היותר ותיקים ומושרים בקרב הלהקה מהאלבום הזה, ולחלוטין בצדק. למרות הפזמון הקצת בוטה, זה שיר נפלא, והבתים והמנגינה וכל המסר שבו נפלאים. הבאסה שלי עם השיר הזה זה ששינו את אחת השורות היותר טובות בו, מסיבה שאני בחיים לא אבין. "אלוהים אחד, בית אחד...?" אני מניחה שאת ההשלמה המקורית אתם יכולים לעשות לבד, אבל בשיר האולפני היא ממשיכה ב"שם פרטי, שם משפחה..." וכו'. למרות השינוי הלא מקובל, השיר עדיין מקסים ומלהיב מאוד. ציטוט אהוב: "אני לא מבינה למה אני אשמה ולמה אני אוכלת חרא במקום לאכול עוגה"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=ZlfDRQJBLZI&feature=relmfu

כל הסיבות~ כל הסיבות הוא כנראה השיר הכי מוכר של החתיכים. הוא יצא במרץ (!!!) והיה הראשון לצאת בגרסת אולפן מתוך האלבום השני. ההייפ הענק שהיה מסביבו אז הסתכם בריצה אינסופית בפלייליסט של גלגל"צ ועוד מי יודע כמה תחנות רדיו. הוא הבלדה של האלבום הזה, ובעצם נכתב ברובו דיי מזמן. האתר הקודם של החתיכים, שהוחלף עכשיו בדבר המקסים והשחור-צהוב עם התמונה שלהם, היה פעם סתם בלוג שרובו היה טקסט שחור על רקע לבן, עם הסברים של איה, "טיפים על תופים" של הוד, פינת כוכב נולד שהייתה אז אקטואלית וכדומה. ביניהם, שם, היה הבית הראשון של אותו "כל הסיבות", על ה20 שקל בשטר, שיושבת וצורחת קללות אל האוויר. השיר ישב שם הרבה זמן ולא עשה כלום, ואיה סיימה אותו כשפגשה את ג'יליאן המוזרה בטיול שלה לצרפת בקיץ. אני מודה שהוא באמת נפלא, אבל יש להם הרבה שירים טובים יותר, וחבל שכל תשומת הלב הולכת אליו כי הוא יחסית קונבנציונאלי. ציטוט אהוב: "לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת שיש לי את כל הסיבות בעולם להיות מאושרת, איך זה קורה שאני עוד לא שם?"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=CR3Q1pHHDgU&feature=relmfu

בפקולטה למדע מדוייק~ והנה הגענו לשיר האהוב עליי של כל החתיכים אצלי. נכון אמרתי שזה נימי קודם, ועכשיו אין לי כוח לבדוק? בכל מקרה, זה. השיר שלהם שאני הכי מתחברת אליו ביי פאר, ואהבתי אותו מאותה שנייה שגילי ניגן את התווים הגבוהים האלה, לפני שאיה טענה שזה מלחיץ אותה, אז בהופעה ההיא בפברואר. אין לי מה להגיד עליו, חוץ מזה שפשוט תשמעו ותבינו לבד. השיר הזה, כמו שאני טורחת להסביר כל פעם לכל מי ששואל, הוא בערך הייצוג המוזיקלי של החיים שלי. ציטוט אהוב: "בפקולטה למדע מדוייק המציאו עוד פצצה נגד פצצת האטום, איך לא המציאו פצצה נגד לב שבור?" אבל יחד איתו כל השיר הזה כציטוט אחד גדול.
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=6oE537S5voc&feature=relmfu

ילדה קטנה ומכוערת~ עוד אחד מהשירים המוכרים מאוד מאוד של הלהקה. הם שרים אותו כבר הרבה, ולדעתי היו מופתעים, נכון לאז, שלא נכנס בכלל לאלבום הראשון. זה השיר שמייצג את הלהקה בתור הנורמה שלה, וזה בתכלס אחלה שיר, פשוט ככה. איה טוענת שהיא כתבה אותו מתוך הצורך האימהי שלה, אני טוענת שאם אי פעם כן תהיה לה (ולנימי!) ילדה, הם יעשו ככל שביכולתם למחוק את קיומו של השיר הזה מעל פני האדמה. מה קרה ל"אימא לא משקרת"? ציטוט אהוב: "את ילדה

pennylane11

New member
והחלק האחרון~

ילדה קטנה ומכוערת~ עוד אחד מהשירים המוכרים מאוד מאוד של הלהקה. הם שרים אותו כבר הרבה, ולדעתי היו מופתעים, נכון לאז, שלא נכנס בכלל לאלבום הראשון. זה השיר שמייצג את הלהקה בתור הנורמה שלה, וזה בתכלס אחלה שיר, פשוט ככה. איה טוענת שהיא כתבה אותו מתוך הצורך האימהי שלה, אני טוענת שאם אי פעם כן תהיה לה (ולנימי!) ילדה, הם יעשו ככל שביכולתם למחוק את קיומו של השיר הזה מעל פני האדמה. מה קרה ל"אימא לא משקרת"? ציטוט אהוב: "את ילדה קטנה ומכוערת, ואל תאמיני למי שיגיד לך אחרת, ואל תדאגי כי אימא פה..."
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=T7C9D_bgGpE

אלוהים ישמור~ הוא השיר היחיד של האלבום שעוד לא יצא בגרסת אולפן, ויצא מחר. אין לי מה להגיד עליו כי שמעתי אותו סה"כ פעמיים, אבל הוא הולך להיות נפלא וקצבי בדיוק כמו קודמיו משני האלבומים. נהדר. ציטוט אהוב: "אלוהים לא שומר עלייך" אם אלו בכלל המילים... או שזה אולי "עליי"?
יוטיוב (מהופעה): אני יכולה להישבע שהיה פעם. לא יודעת אם ירד מהאינטרנט או שאני סתם לא מוצאת אותו, אבל היה. בכל מקרה, מחר יהיה...

פוזה~ שהוא השיר העשירי, שסוגר את האלבום השני והנהדר... רק חבל שהשיר לא משהו. הוא היחיד שהם לא שרו קודם בהופעות בכלל (!) ולכן לא הכרנו אותו עד שיצא במוצ"ש האחרון, לא בתפארתו הגדולה מדי. הוא מרגיש לי קצת מאופק, וחבל שכך, והמנגינה והקצב הם ניסיון ליצור משהו שלא קיים אצל הלהקה הזאת. השיר הזה לא הולך לשום מקום, ומשעמם אותי לשמוע אותו. ציטוט אהוב: "פה זה לא לטובתי"
יוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=UeK6MDJ4VvU

מלבד השירים מהאלבום יש להם עוד שני שירים שלא יצאו בכלל - אמן שזה לא יקרה (שאם אני זוכרת נכון, ובכל זאת זה היה ממש מזמן ולא שמעתי אותם אז, היה שיר האודישנים של איה בכוכב נולד...) ושונאת את יום שלישי (שהוא דיי מיותר בגרסת הופעה, אבל המעבר הזה עושה טוב להרבה שירים שלהם, אז אולי הוא בסדר ואני סתם לא יודעת את זה...)
בכל מקרה, אני מקווה שנהניתם (או לפחות, לא סבלתם מדי) מהחפירה הנוראה שלי. אני מעין, פאנגירל נוראה. בימים כאלה זה קצת מעציב אותי כמה שאני פאנגירל, אבל זה גם עושה אותי מאושרת מאוד, כי יש לי משהו בחיים שאני נורא, נורא נהנית ממנו. אז זהו. וביי.

עדושית

New member
מעין את מלכה

אני אומרת לך את זה מספיק בזמן האחרון לא?

חפירה איכותית יותר מזו אין ולא תהיה בשום מקום! זה מתעלה על כל ביקורות האלבום שלהם שקראתי עד עכשיו!
(באמת לא מבינה את ההתנגדות שלך שהם יקראו את זה, זה מקסים! ומרגש!
)

אין כמו לקרוא את החפירה הזאת לצלילי השירים של החתיכים, אז נכון שאני לא אוהבת את כ-ל השירים, אבל הם מעולים, ואם עוד לא הלכתם לשמוע אותם אז תרוצו!

וכיוון שזה שרשור על חתיכים איפה החפירה על נימי והוד? סתם סתם לא להרוג אותי

pennylane11

New member
נווו אל תצחקי עליי :<

ושיפסיקו עם המילה הזאת, מרגש. פחח.
מזכירה לך שלקרוא את זה זה גם לקרוא את המילים "בעלי לעתיד" בהקשר הזה, וכבר הבכתי את עצמי די והותר...
אני ממש שמחה שאהבת, בהתחשב בזה שאת בטח היחידה שתקרא את זה, EVER, אבל אני חושבת שזה מספיק לי בינתיים. ואני גם הולכת עכשיו לרופא שיניים אז בכלל~

עדושית

New member
אני ממש לא צוחקת עליך מותק! זה מעולה!

והם צריכים לקרוא את זה.
אין מצב שאני היחידה שאקרא את זה, זה יהיה בזבוז.

pennylane11

New member
חייבת להגיד,

שהשיחה שהייתה לי איתך עכשיו הייתה אחת המצחיקות שהיו לי כבר הרבה זמן!

pennylane11

New member
לא, זה ברור לך

שעד השנייה שהיא תענה אני לא ישנה לא אוכלת לא כלום, מרוב לחץ.
הו גאד. למה עשיתי את זה. אני סתומה. אבל בעצם לא. אבל גם כן. האע פיצול אישיות!@#

עדושית

New member
אוי לא! מפגרת!

ידעתי שאני לא צריכה להגיד לך..
אבל לא רציתי לשלוח על דעת עצמי ושתתעצבני עליי..

לכי לאכול מיד! ואז לישון!
אני אומרת לך הם בטח לא יהיו קרובים למחשב עד מחר

ויום אחד כשתהיי מפורסמת תודי לי

pennylane11

New member

נו, אני משכנעת את עצמי בזה שהם כבר יודעים שאני מתה עליהם ושאני פאנגירל נוראית ושהם יהיו מוחמאים מזה או משהו.
רק אלוהים, תעשה שהם לא יפרסמו את זה תחת הכותרת הנוראה מכל "מרגש". אני אמות.

עדושית

New member
חחחחחחחחחחח

אבל זה אמור לרגש אותם!!
וכמו שכבר אמרתי - אם זה מפדח למישהו אז רק לי.
אז שקט!
עוד מילה ואני שולחת גם להוד!

pennylane11

New member

כמו שכבר אמרתי היום, את מתעסקת פה עם פאנגירל במצב רגיש...
אני ממש מקווה שזה לא יוציא אותי הסטוקרית הכי.. אממ... סטוקרי-ית בעולם.

עדושית

New member
בסוף את תודי לי!

ואם את תתלונני עוד הרבה אני שולחת לו הודעה הכי מתפאנגרלת! בחיי!

pennylane11

New member
אוקיי, אני מודה לך מאוד

ואפילו - מאוד מאוד!!!
אני מתה עלייך! ועל איה! וגם עלייך! האעעעעעעע
התפאנגירלות, התפאנגירלות, התפאנגירלות.

למעלה