פרוג
- טופיק- "כל החתיכים אצלנו"

E l S i

New member
א- הצליח לכן!

ב- "משחקי רעב" מה קשה לכתוב ה'?
ג- תודה על כל האיחולים היה לי ממש כיף היום!!!!
ד- רגע.. מי זה בתמונה?

N o R i K o

New member
זה זפרון ה100לף ולא אחר

דיג'י פתחה איתו את השרשור... P:
הקדמתי אותך ב-2 דקות אבל אני ארשה לך, גם כי יש לך יומולדת וגם כי יצא לך 20:20, והיום ה-20, מזל משולש D:

Digi Lista

New member
פתחתי איתו את השרשור בגלל השלט ביד שלו...

התמונה הזו שעשעה אותי...אבל יש לו הרבה יותר מחמיאות... בכלל לא הגענו אליו באופן ספציפי מבחינת הסברים וכו'... הייתי צריכה לשים את לוק פיניק מיטש'ל או את התמונה הבאה, אם הייתי יודעת שהמטרה היא העמוד הראשי בפרדס...

pennylane11

New member
אני חייבת לשאול,

ותסלחי לי על חוסר הקשר המזעזע, אבל למה הפרדס? כאילו, מאיפה הגיע השם הזה? אני מבינה, תפוז, פרי הדר, פרדס, סבבה, אבל למה דווקא זה, ומי חשב על זה בכלל?

Digi Lista

New member
אני משתמשת בזה כבר שנים...

לא הייתי היחידה בעבר, בטח יש עוד גולשים שקוראים לו ככה עד היום... בעבר גם ההנהלה עצמה כתבה 'פרדס' בהודעות שלה (אלה של 'תפוז אנשים מודיע'), בכל מקרה זה הגיוני כי איפה גדלים התפוזים? בפרדס. בתפוז את לא יכולה לעשות הרבה מבחינת הסתובבות (אולי לישון בתפוז, כמו השיר של אריק איננשטיין "בתוך התפוז ילד ישן, ילד ישן"), אז בעצם כולנו תפוזים, אשכוליות, קלמנטינות וכו' אם אנחנו מסתובבים בשטח הפרדס...

ayalam44

New member
אני אצא יותר לא קשורה..

אבל מעין זה ממש מוזר לראות אותך באדום

(תתחדשי
)

pennylane11

New member
תודה!

עוד מעט זה כבר נגמר, אבל בכל זאת... אני אדומה תמידית ב2208 ופעם הייתי גם קצת באנטומיה, בד"כ בחודשי נובמבר

DN28

New member
אני לא מאמינה שלא שמתן את ברוס וויליס!

הוא ה-גבר!

אני מתה על כל הסרטים שלו, הוא מצחיק ברמות וגבר-גבר.

Digi Lista

New member
תתנחמי, גם אני שמתי פה איפשהו דמות מאנימה...

אבל נו, מאט באמת חתיך, בעיקר בעונה השנייה

ובחייאת, שמתי פה גם מישהו קוריאני, אני לא חושבת שזוקו ינודה מכאן
(מה שכן, איכשהו ידעתי מראש שתשימי מישהו מאנימה, חיכיתי שתגיבי כדי לבדוק אם צדקתי...)

Billy Shirs

New member
אז טעית,

אוואטר זה לאאאאאאא אנימההההההה

אבל היי, הנה איצ'ימארו, הוא כוסון אש!

Miss Lavet

New member
אם מדברים על דמויות אנימה שניראות טוב

סבסטיאן (עם העיניים האדומות) וגרל מבלק /fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">באטלר

/fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">אקיסה- יומן העתיד

/fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">יוקי- יומן העתיד

/fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-sn" target="_blank" rel="nofollow">באטלר- כשהשחפים בוכים (למרות שגם ביאטריס נראית טוב)

Billy Shirs

New member
אמג אמג את אוהבת אומינקו?

את באה לראות את המחזמר, נכון? נכוןןןןןןן? אני הולכת לשחק את רוזה (שהיא מילפית מטורפת בעצמה...)

Miss Lavet

New member
כמובן
אני עכשיו קוראת את המנגה של זה גם

(במיוחד בגלל ספויילר שגיליתי
), אני אפילו רוצה לכנס הבא לעשות קאסט של המכשפות (אני לא עושה עכשיו בגלל שזה יהיה הכנס הראשון שאני הולכת אליו ואני כבר עושה קוספלי ליוקי)
ב-16 באוגוסט הכנס נכון?

לא סובלת את רוזה... בהתחלה אהבתי אותה אבל מה שהיא עשה לסאקטארו אני מתעוות אותה

Billy Shirs

New member
לול, אני מתה על רוזה

היא הדמות האהובה עליי שם כי היא היחידה שבאמת מתייחסת למריה כמו שצריך. היא מעצבנת אותי נוראO0
למרות שבקטע של סאקוטארו כמעט בכיתי שם, אבל לפחות קרה סוף סוף משהו מעניין באנימה הזאת... חפרתי עליה יותר מדי כדי להמשיך לאהוב את אומינקו.

Miss Lavet

New member
אני אוהבת את האנימה בכללי.

אב כן, מריה לפעמים מעצבנת... בכלל מבחינת הלא קסם של זה במשחק הראשון לפחות הוא היה יכול להאשים את מריה (אני חשבתי כל הזמן שמריה היא הרוצחת בגלל פיצול האישיות שלה (מה שהיא ירשה מרוזה)...

אני הכי אוהבת את באטריס ובראקסטל (מה שמעצבן אותי במכשפות זה שאין לי מושג איך לבטא וכתוב את השמות שלהן
)

יש לי שאלה שאני מקווה שאת יודעת: את יודעת מאיזה ווליום המנגה ממשיכה את האנימה?

Billy Shirs

New member
סורי, אני לא יודעת...

אבל אני כן יודעת שכותבים ביאטריס וברנקאסטל

גם אני הייתי בטוחה שמריה הרגה את כולם... זה הדבר הכי הגיוני בעולם, לא?

Miss Lavet

New member
יותר מדי הגיוני

איך כתבתי ביאטריס?

אז אני אמשיך לבדוק, תודה בכל זאת

Digi Lista

New member
ואת סתם קטנונית כרגע
...

הנקודה היא ואולי לא ניסחתי את עצמי מדוייק קודם היא שחשבתי שבטח תשימי תמונה של דמות מצויירת ולא של אדם אמיתי, אישית חשבתי שאווטאר זו אנימה אבל קורה שטועים... אז צדקתי בכל זאת מבחינתי

Billy Shirs

New member
נו, סתם צחקתי

אבל זה כן משהו שאני מתקטננת עליו, דווקא בגלל שאני אוהבת את אוואטר הרבה יותר מכל אנימה שראיתי אי פעם.
ואכן צדקת, אני נוטה לאהוב מצוירים הרבה יותר מאנשים אמיתיים|פוראבר אלון|

למעלה