@$&%^$#@##@^$ אני מאבדת את כושר הדיבור שלי
P pennylane11 New member 18/6/12 #57 טוב, אבל רק כי מתבקש: אני חייבת לשים את התמונה הזאת כל פעם שמישהו אומר ג'ו ווקר או מתייחס לאמברידג' המקורית... זאת אחת השריטות שלי
טוב, אבל רק כי מתבקש: אני חייבת לשים את התמונה הזאת כל פעם שמישהו אומר ג'ו ווקר או מתייחס לאמברידג' המקורית... זאת אחת השריטות שלי
P pennylane11 New member 18/6/12 #61 אין לי ספק! אחרי הצפייה הראשונה שלי בראשון (MOVIE) הוא אחד הבודדים שיצאתי עם הרגשה שהוא פשוט מעולה גם בפני עצמו (ויחד איתו ג'ואי ריכטר, ג'ו מוזס, דילן ולורן), ולא אכזב מאז אפילו פעם אחת. הסטארקידים האלה יפים באופן מכאיב קצת.
אין לי ספק! אחרי הצפייה הראשונה שלי בראשון (MOVIE) הוא אחד הבודדים שיצאתי עם הרגשה שהוא פשוט מעולה גם בפני עצמו (ויחד איתו ג'ואי ריכטר, ג'ו מוזס, דילן ולורן), ולא אכזב מאז אפילו פעם אחת. הסטארקידים האלה יפים באופן מכאיב קצת.
A ayalam44 New member 21/6/12 #288 לפני שליהקו לסרט הראשון של משחקי הרעב.. חשבתי שאלכס מתאים לשחק את פיטה! לא יודעת השחקן של פיטה (גוש!?) נמוך מידי והוא לא דומה לפיטה שדמיינתי.. (אבל גייל )
לפני שליהקו לסרט הראשון של משחקי הרעב.. חשבתי שאלכס מתאים לשחק את פיטה! לא יודעת השחקן של פיטה (גוש!?) נמוך מידי והוא לא דומה לפיטה שדמיינתי.. (אבל גייל )
S Sexy Darren New member 21/6/12 #294 הוא כ"כ פיניק, לא פיטה אלכס מושלם, ופיטה בניגוד ולפיניק וגייל מעולם לא מתואר כחתיך על, אני דווקא מרוצה מזה שליהקו לו שחקן שהוא לא דוגמן על, הרבה יותר מתאים
הוא כ"כ פיניק, לא פיטה אלכס מושלם, ופיטה בניגוד ולפיניק וגייל מעולם לא מתואר כחתיך על, אני דווקא מרוצה מזה שליהקו לו שחקן שהוא לא דוגמן על, הרבה יותר מתאים
D Digi Lista New member 22/6/12 #306 לאלכס שמור מקום במחוז 14. זה ה-מחוז לאלה שהם חתיכים, חמודים וכן הלאה אבל הם לא לוק מיטש'ל ולכן הם לא פיניק
לאלכס שמור מקום במחוז 14. זה ה-מחוז לאלה שהם חתיכים, חמודים וכן הלאה אבל הם לא לוק מיטש'ל ולכן הם לא פיניק
N N o R i K o New member 21/6/12 #302 הוא היה מועמד לתפקיד והפסיד לג'וש P: כל הבאסה, אה? גם אני חושבת שג'וש גוץ ומכוער ליד ג'ני המהממת, אבל הוא שחקן טוב וממש פיטה, וזה מה שחשוב
הוא היה מועמד לתפקיד והפסיד לג'וש P: כל הבאסה, אה? גם אני חושבת שג'וש גוץ ומכוער ליד ג'ני המהממת, אבל הוא שחקן טוב וממש פיטה, וזה מה שחשוב
D Digi Lista New member 19/6/12 #79 נשמח למידע על כל תמונה מראש הצהרנו על רצון לא רק לראות תמונות אלא גם לדעת עליהם