פרוייקטים מגלומניים

revavonet

New member
פרוייקטים מגלומניים

היום קראתי שוב על אוכל מעובד ומחריד.
אני כבר כמה שנים מכינה פסטרמה בייתית ומנסה ככל האפשר להמעיט באוכל מעובד, אבל אני צריכה לשלוח את הילדים עם צהריים בכל יום לבית הספר, ולכל אחד מהם שגעון משלו.
הבן שלי לא רוצה בשר, הבת שלי כן רוצה בשר, הבעל לא מחשיב אוכל לאוכל אם הוא לא מכיל בשר וכו וכו.
יש דבר אחד שגורם להם לתמימות דעים וזה נקנקיות, אבל אני לא מוכנה להכניס את הזוועות הללו הבייתה, והפרוייקט הבא שלי הוא לנסות להכין נקנקיות בבית.
אני מחפשת אנשים שניסו פעם להכין נקנקיות בבית ולתת לי מתכון מוכח של נקנקיות, רצוי של עוף, כדי שנוכל לעשות זאת כפרוייקט משפחתי ואז אוכל לצמצם טינופת בבטן שלהם.
מי מרים את הכפפה?
אני מוכנה להשתתף הסדנא של הכנת נקנקיות ונקניקים אם יש כזאת במחיר סביר.
שבוע טוב
 
בטוח שיש סדנאות להכנת נקניקיות

תבדקי באינטרנט באתרים הרלוונטים
את גם יכולה לקנות נקניקיות אצל מעדניות הבוטיק שמכינות לבד

למיטבידיעתי,תכולת נקניקייה היא למעשה מסה של קציצות
שממלאים לתוך מעי אמיתי\תחליפי

בהצלחה
 

omer66721

New member
אני הכנתי כמה פעמים

אמנם לא מעוף אבל מבקר וזה יוצא מעולה ואין מה להשוות לנקניקיות התעשיתיות.
אבל....
קודם צריך שיהיה מטחנת בשר עם אביזר להכנת נקניקיות שעליו מלבישים את השרוול שלתוכו מכניסים את הבשר.
את השרוול הזה אפשר להשיג מאלן טלמור שפעם גם היה מעביר סדנאות מעולות של הכנת נקניקיות. אין לי מוןשג אם הוא עדיין מעביר אבל אם את רוצה אני יכול להעביר לך את המספר שלו במסר.
בנוסף חשוב לשמור על הגיינה גבוהה מאוד בהכנת נקניקות ולטחון את הבשר בכמיויות קטנות בכל פעם ולקרר היטב את כל הכלים כדי למנוע מפגע תברואתי.
ניתן היום לקנות נקניקיות איכותיות מאוד בהרבה מקומות ונראה שזאת טרחה רבה מדי להכין בבית
 

akavishon

New member
הבעיה בלהכין נקנקיות בבית זה שצריכים ציוד

מיוחד שיהפוך את הבשר לאמלוסיה. אם הבשר לא יהיה משחתי, זה פשוט יהיה קבב עטוף בשרוול.
 

revavonet

New member
תודה לכולם

חלק מהעניין של להכין בבית,זה לצרף את הילדים לפרוייקט, מכיוון שכך יותר קל להם לאכול את התוצרת.
אם טוחנים את הבשר יותר מפעמיים, הוא לא יוצא יותר משחתי?
אני אשמח למספר טלפון של מי שמוכר ציוד ומעביר סדנאות.
 

yair_bar

New member
מנהל
אני 5 שנים מדבר על זה בדיוק

רכשתי בזמנו תוסף למיקסר שטוחן ומנקנק. שוכב באריזתו המקורית מעל המקרר.

אולי יום אחד...
 

revavonet

New member
רוצה למכור לי?

לאיזה מיקסר?
יש קיצ'נאייד (על הפנים)
וקנווד בן 40 + (הכי טוב שיש).
למה יתאים?
אולי אני אאלתר עם משפך והחלק שעושים איתו עוגיות?
אני רק צריכה צינור למילוי, לא בא לי להתעסק במעיים....
 

yair_bar

New member
מנהל
לא לא לא


אני עוד רוצה להכין יום אחד.
אבל אם תשיגי נוכל לנסות ללמוד יחד
 

revavonet

New member
אני מוכנה ללמוד ביחד

אם זה במחיר סביר, ואז אולי ישתלם לי לקנות מכשיר, אתה לא חושב ככה?
אני לא קונה מכשירים שאין לי שימוש שוטף בהם.
אז אם אני אדע איך להכין תהיה לי סיבה לקנות.
אני חושבת שג'אקומו מהפורום שלנו עושה סדנאות כאלו....
 

revavonet

New member
מצאתי לקנות אביזר למיקסר

עולה 120 ש"ח, והקצב ידאג לי למעיים....
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב, ונראה לי שאני מוכנה......
אדווח בהקדם.
 

yair_bar

New member
מנהל
120???

זה ממש זול. זה כולל מטחנת בשר או רק הרכיב שמנקנק?

אגב, כמעט ולא עושים היום עם מעיים טבעיים אלא עם חומר סינטטי (כמו הנקניקיות בסופר).

מוכרים את זה בכמות גדולה והיה פה פעם מישהו בפורום שמכר כמות קטנה יותר.
 

revavonet

New member
יש לי מכונת בשר במיקסר, זה רק המנקנק...

לא ממש משנה לי טבעי או סינטטי.
אני מניחה שאמצא טבעי אצל הקצב שלי או אצל קצב מוסלמי שאני קונה אצלו לפעמים והוא תמיד משיג לי את מה שאני רוצה.
 

tch111

New member
ישנו מעבד מזון אחד שמסוגל

לטחון בשר למצב משחתי.
כשאני מכין כבד קצוץ, אני טוחן את זה ממש לפטה, יוצא מעולה.
 

revavonet

New member
נו....ככה זורקים
לאוויר?

בלי שום הסברים?
ואולי תספר לנו שנדע מה כדאי לקנות?
 

tch111

New member
אני קניתי לפני כ 4 שנים

את התרמומיקס, הוא יקר מאוד זה נכון אך היה שווה כל סנט ששילמתי.
הוא קוצץ, טוחן, לש בצק, מקציף ביצים, שוקל, מבשל, מבשל על אדים ומטגן הדבר היחיד שאינו עושה הוא לא מסוגל לערוך קניות, חחחחח, יתרונות נוספים, הכל נעשה עם אותה הסכין, אין ריבוי של חלקים והניקוי הוא כמעט עצמי.
 
למעלה