פרוייקטים מגלומניים

revavonet

New member
יקירי, אני נאלצת לבקש מכם להפסיק את ההתכסחות

הזאת.
אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות לא יפות ולהתעסק בגן ילדים.
אני רק רוצה לציין שאני ביקשתי את שם המכשיר . tch111 לא כתב את שמו מיוזמתו.
אז אנא מכם סיימו א הדיון ברוח טובה ונעבור לנושא הבא.
מה דעתכם?
 

tch111

New member
אני מסכים, ומקווה מאוד שיאיר יפסיק

גם כן.
אני מתנצל בכנות, אולם פעם אחת ולתמיד הייתי חייב להשיב לו על מנת שירד מנושא של אשמת שווא, לגביי תם ונשלם.
 

tch111

New member
כן, אין ספק שהוא חוסך המון

מה שמפחיד זה המחיר הגבוה, גם אותי הפחיד המחיר הזה פה, אולם התצוגה בבית ותנאי התשלום הנוחים שיכנעו את אישתי ואותי לחתום על החוזה מיד.
איני יודע איך זה בישראל אולם בספרד החברה נשארת איתך בקשר תמיד, אם זה ימי עיון או מתכונים חדשים ששולחים לך במייל.
 

revavonet

New member
השאלה היא אם הוא חוסך את מחירו בסופו של דבר

כי הרי מה זה 1.80 ש"ח לעומת 6000?

בכל אופן יש יבואן אחד בארץ והמכשיר משווק רק באמצעות מכירה ישירה שלו באמצעות הדגמות ולא משווק בחנויות.
מישהו אמר לי פעם שאם משלמים במזומן המחיר יורד משמעותית, אבל עדיין לא ביררתי את העניין.
אני עובדת לאט בדברים הללו, גם לקירבי שרציתי חיכיתי הרבה שנים ובסוף מצאתי יד שניה ב1/4 מחיר.
אולי אני אמצא תרמומיקס יד שניה ב1/4 מחיר? מי יודע
 

tch111

New member
אין לי מושג על תנאי הרכישה בישראל

וזה גם אף פעם לא עניין אותי.
עד כמה שאני יודע בספרד המחיר לא יורד אם תשלום מזומן, היות והחברה עצמה מקבלת ממילא את התמורה במזומן מחברת האשראי שמממנת את הרכישה, איך מתבצע המימון בישראל איני יודע.
ולשאלתך המיקצועית, אז כך, קודם כל המכשיר מבצע מספר רב של פעולות, הוא שוקל, אין צורך במשקל במטבח, הוא מבשל ועם מקפידים על ההנחיות הוא מעולם לא מפשל ושורף אוכל היות והוא מפסיק לפעול אם גמר הבישול ומודיע על כך עם ציפצוף נעים.
אתן לך דוגמה, אני מכין המון ריבות, זו ממש עבודת פרך לעמוד ולבחוש כמעט כל הזמן על מנת שלא יישרף, עם המכשיר הזה אני שם את הפרי והסוכר מתכנת, ומתפנה לעיסוקים אחרים, המכשיר סיים הוא מודיע לי.
יש טרמוסטט של מד חום והוא שומר על הטמפרטורה הרצויה.
בצל, למשל, את מכניסה 2 או 3 בצלים שלמים מפעילה ל 5 שניות והבצל קצוץ, אין צורך לבכות כשקוצצים בצל.
אם תמצאי ביד שניה מכשיר ב 1/4 מחיר קיפצי על המציאה, גם ב 1/2 מחיר עדיין כדאי.
 

akavishon

New member
הנה

מתכון בתרמומיקס

מצרכים:
שמנת מתוקה - ליטר (38 או 42 אחוזי שומן)
אבקת קרם טרטר - רבע כפית
מים - שתי כפות
אופן ההכנה:
לבשל את השמנת 6 דקות, מהירות 1 וטמפרטורה של 90 מעלות.
בזמן שהשמנת מתבשלת, לערבב היטב את שתי כפות המים עם אבקת הטרטר.
עם סיום בישול התרמומיקס, עיצרו את התרמומיקס, מיזגו את הטרטר לתוך השמנת וערבבו עוד דקה במהירות 3.
העבירו את השמנת לקערה נקיה, כסו את הקערה ושימרו לילה במקרר.
לאחר לילה, מיזגו את השמנת לתוף מסננת מרופדת בחיתול. הניחו את המסננת בתוך כלי, שיכול לאגור את נזולים והחזירו לעוד יום שלם (24 שעות) לקירור.
 

utoo

New member
תודה על המתכון

אבל לא נראה לי שזה חוסך כסף.
 

akavishon

New member
כסף זה כן חוסך.

גביע מסקרפונה עולה בממוצע 22 ש"ח.
שמנת מתוקה (חצי ליטר בשביל כמות שוות ערך) - 14.5 ש"ח
אבל נניח והחיסכון הכספי הוא זניח (ומצטבר עם הזמן) מסקרפונה לא תמיד זמינה בסופרים

אני לא קניתי את התרמומיקס בשביל החיסכון הכספי, קניתי בשביל הנוחות והחיסכון בזמן.
 

מאקי

New member
הבעיה אם הזמה כזו מחול...היא ..מכס מעמ ו...

ושאר ירקות...בנוסף להעדר אחריות וחלפים פה..
החברים מהמכס גובים
מעמ גם
וכמובן רשומון ושאר ירקות על יבוא..

אני הייתי מחפשת ביד 2 או פונה ליאיר ומנסה לשלם חלק מראש והיתרה בתשלומים...אם זה מה שאת צריכה....
 

מאקי

New member
מכשיר מעולה...ויש לו גם יבואן מקסים בשם יאיר

אני בטוחה שאם תפני לפיין קוק...הם ישמחו להדגים..ןגם לעזור בתשלומים או מה שיוכלו.
תכלס.. אין לי מושג מה מחירו...
אבל הכיף שבשמוש בו נשמע ונראה אצל כל משתמש....
ובניגוד להרבה דברים אחרים שהופכים אצל רוב האנשים לעציצים...גם אם שולם עבורם סכום לא מבוטל..
הרי שהתרמומניקס..קנה לו חסידות וחסידים שמתשמשים בו על בסיס קבוע..


שווה לפחות לנסות לפנות ליאיר
 

tch111

New member
הייתי צריך את עזרתך פה, כשהותקפתי קשות

בכל מקרה כל מה שאמרת הוא נכון.
ויאיר הבעלים של פיין קוק השתתף פה לא מעט בפורום, הוא הזדהה כבעלים של תרמומיקס ישראל, וכן הוא נשמע מאוד סימפטי ונחמד.
 
למעלה