אין לי מושג על תנאי הרכישה בישראל
וזה גם אף פעם לא עניין אותי.
עד כמה שאני יודע בספרד המחיר לא יורד אם תשלום מזומן, היות והחברה עצמה מקבלת ממילא את התמורה במזומן מחברת האשראי שמממנת את הרכישה, איך מתבצע המימון בישראל איני יודע.
ולשאלתך המיקצועית, אז כך, קודם כל המכשיר מבצע מספר רב של פעולות, הוא שוקל, אין צורך במשקל במטבח, הוא מבשל ועם מקפידים על ההנחיות הוא מעולם לא מפשל ושורף אוכל היות והוא מפסיק לפעול אם גמר הבישול ומודיע על כך עם ציפצוף נעים.
אתן לך דוגמה, אני מכין המון ריבות, זו ממש עבודת פרך לעמוד ולבחוש כמעט כל הזמן על מנת שלא יישרף, עם המכשיר הזה אני שם את הפרי והסוכר מתכנת, ומתפנה לעיסוקים אחרים, המכשיר סיים הוא מודיע לי.
יש טרמוסטט של מד חום והוא שומר על הטמפרטורה הרצויה.
בצל, למשל, את מכניסה 2 או 3 בצלים שלמים מפעילה ל 5 שניות והבצל קצוץ, אין צורך לבכות כשקוצצים בצל.
אם תמצאי ביד שניה מכשיר ב 1/4 מחיר קיפצי על המציאה, גם ב 1/2 מחיר עדיין כדאי.