היא יפה P:
D DarkSideOfTheMoon16 New member 27/3/07 #38 Y בפינית זה כמו U הניקוד לא עובד לי עכשיו אבל זו התנועה פחות או יותר
D DarkSideOfTheMoon16 New member 27/3/07 #41 כן.. אבל יותר קל להסביר את זה עם ניקוד.. אוּ חע הצלחתי! ככה מבטאים את זה פחות או יותר
א אטומיק בייגל New member 27/3/07 #27 ../images/Emo6.gif כן גם בשם JUKKA זה ככה, אפשר לשמוע כשהוא אומר את השם שלו בוידאו הזה של המייקינג אוף הקליפ של WIHAA ^^
../images/Emo6.gif כן גם בשם JUKKA זה ככה, אפשר לשמוע כשהוא אומר את השם שלו בוידאו הזה של המייקינג אוף הקליפ של WIHAA ^^
D DarkSideOfTheMoon16 New member 27/3/07 #40 ../images/Emo45.gif כל פעם שיש אות כפולה היא הופכת לעיצור כזה...(כלומר במיקרה של PP או KK, כשזה RR,AA, II זה סתם ארוך יותר..) כשלמדנו קיוווץ דיפטונג בלשון זה הזכיר לי את זה
../images/Emo45.gif כל פעם שיש אות כפולה היא הופכת לעיצור כזה...(כלומר במיקרה של PP או KK, כשזה RR,AA, II זה סתם ארוך יותר..) כשלמדנו קיוווץ דיפטונג בלשון זה הזכיר לי את זה
T The Cat Woman New member 29/3/07 #49 "כיווץ דיפטונג" ../images/Emo5.gif אחד הביטויים שנשמעים הכי מגעיל...
I Itay Simons New member 26/3/07 #5 כל הכבוד! אני אתן אלביעד להעלות את זה למאמרים, נראה לי שהוא רוצה שם סדר מסוים שעוד לא התרגלתי אליו
S Super Alonit New member 26/3/07 #7 אני ממש אוהבת את הפינה הזאת! היא נפלאה כ"כ! לא ידעתי שלמרקו יש כ"כ הרבה ניסיון... הוא בטח ממש זקן. :X
אני ממש אוהבת את הפינה הזאת! היא נפלאה כ"כ! לא ידעתי שלמרקו יש כ"כ הרבה ניסיון... הוא בטח ממש זקן. :X
S Super Alonit New member 26/3/07 #17 ../images/Emo45.gif הייתי מצפה שיהיה לו שיער לבן או נשירה או משהו...
B BrowN EyeD GirL1 New member 26/3/07 #21 מזה קשיש.עוד מעט מתפרק לנו../images/Emo3.gif גיל 41 זה לא כ"כ קשיש לדעתי והוא גם נראה הרבה פחות אז..נחמד לו.
מזה קשיש.עוד מעט מתפרק לנו../images/Emo3.gif גיל 41 זה לא כ"כ קשיש לדעתי והוא גם נראה הרבה פחות אז..נחמד לו.