פרוייקט גמר

צחי נבו

New member
אוויוניקה וחימוש

תוכל להרחיב בבקשה לגבי מה המטוס מתוכנן לקחת? אני רואה טילי א/א... האם הוא יכול לשאת פצצות? אני מניח שאין צורך לסחוב את הגדולות (טון ומעלה) אבל מה עם 1/4 טון, למשל? איזו אוויוניקה? האם משהו ספציפי (למשל F16)? אגב, אלביט כבר "הלבישה" F16 על "טוקאנו"... מבחינה אסתטית, נראה יפהפה.

ציקימן

New member
הרחבה

המטוס מתוכנן לשאת עד 1500 ק"ג חימוש ב 7 נק´ תליה. נקודות התליה הפנימיות יכולות לשאת פצצות כגון mk82 500lb. לב האוויוניקה הוא מחשב משימה fv3000 של flight visions המפעיל hud ו mfd´s גם כן מתוצרתה. מחשב המשימה משמש גם כמחשב חימוש ומאפשר שיגור א/א והצגת נק´ פגיעה מחושבת. אגב, בתמונה של המוק-אפ מופיע ה-hud האמיתי של fv...

צחי נבו

New member
מחשב FV ?

קודם כל המחשב "שלכם" מתפקד במקום שלושה למעשה: משימה, תצוגות, חימוש. חישובי פגיעת חימוש לא משובצעים במחשב החימוש בד"כ, אלא במחשב המשימה. לאחרונה יש מגמת "איחוד" כזו בהשבחות אויונית, המחשבים חזקים מספיק.... אגב, לא שמעתי על החברה הזו, האם זה טס על מטוסים אמיתיים? או שמדובר בציוד לסימולטורים בלבד.

ציקימן

New member
fv

החברה אמיתית ביותר ומוצרייה טסים על מטוס אמיתיים, בשר ודם! ה- hud שבמוק-אפ הספיק לטוס על מטוסי pc-9 שהושבחו ע"י "ראדום איוויאשן" עבור סלובניה לפני שהושאל לנו...(אני עדיין חתום עליו)

Eyal B

New member
מטוס מה זה מכוער...

...ולמרות זאת דגם שלו מפאר את המשרד שלי

eli eagle

New member
ראיתי ברונקו בארה"ב ולא להאמין../images/Emo45.gif

המטוס המריא ממש כמעט באנך! ותוך שניות נעלם מהעניים. יפה

תגיד, זה לא חבל ללמוד אוירונאוטיקה

ממילא מעטים בלבד עובדים במקצוע הזה בארץ. הרוב הרי עוברים בכלל לתחומי משנה. כבר היה פעם פרויקט חמוד שהופסק כי "קטן מדי" עבור מדינה כמונו.

למעלה