פרוייקט היפוטטי

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
פרוייקט היפוטטי

טור ישראל מירוץ בינלאומי בישראל : במקביל לרכיבות הארוכות של יורם גלבוע להלן כמה הצעות למסלולים היפותטיים . 0 פרולוג : חיפה בית הגפן : עליה דרך סטלה מריס עד מרכז הכרמל . 1 חיפה מרכז הכרמל , דניה אוניברסיטה בית אורן , מוחרקה , עוספיה ירידה לצומת אליקים , צומת אלונים , עפולה . וחזרה לנקודת המוצא . 2 חיפה עכו נהריה ראש הנקרה כביש הצפון , קרית שמונה . קרית שמונה חרמון , חצית הרמה חמת גדר צמח . 3 צמח , בית שאן , בית אלפא , יוקנעם בת שלמה זכרון תל אביב . 4 תל אביב , ערד, עין גדי . 5 עין גדי , נאות הכיכר ,חציבה, מעלה עקרבים , שדה בוקר עבדת ., מצפה , היאחזות שיטים . 6 שיטים צומת שיזפון , אילת , בית חולים יוספטל , הקניון האדום הר שלמה הר עוזיה חולות עגור שיבטה משאבי שרה באר שבע . 7 באר שבע תל אביב סיום בשאמ דיזנגוף . פרופילים מרחקים עליות וקטיגוריות יתקבלו בברכה . נתי

ע ד ו ש ו

New member
מעניין

שכחת רק קטע אחד שלנו- רוכבי המרכז: העליות לנס הרים, חייבים לשלב אותן בצורה כלשהי אם עושים טור ישרואל

שכחת את קטע הספרינט...

הסופי ברחוב יפו מול חומות העיר העתיקה. לא יכול להיות מרוץ קטעים בישראל, שלא יסתיים בירושלים. ובנוסף אני הייתי מכניס גם קטע שיסתיים ברבת עמון או בעקבה.

ע ד ו ש ו

New member
וואלה ;)

בועז, כשאתה צודק אתה צודק..(לעניין עקבה) אבל נראה לי שקטע סיום צריך להיות על הטיילת מול הים בהרברט סמואל

natyh

New member
שכחתי או לא הוספתי

הרבה קטעים : אז בא נוסיף קטע 8 תל אביב :צומת נחשון צומת שמשון צובא נס הרים ירושליים ופודיום הניצחון בגן סאקר . קטעים נוספים פרופילים , ק"מ גבהי טיפוס וקטיגוריות יתקבלו בברכה . תודה על התוספת המבורכת. נתי

קטעי עלייה רצחניים:

1. העלייה מכיוון חמת גדר לרמת הגולן, על כביש 98. 2. העלייה מכיוון צומת הערבה לדימונה. 3. העלייה מים המלח לכיוון ערד. חובה לשבץ אותם בטור ד'ישראל וכמובן - סיום במוקעטה!

natyh

New member
איך משלבים אותן

במגמת עליה במסלול מעגלי ? ראה מפה . תודה נתי

וכנראה נדבר על זה עוד הרבה...

זה ישאר תמיד חלום רטוב של כל חובב אופניים במדינתנו הקטנטנה וחסרת המסורת (יש מסורת אבל היא לא קשורה לאופניים ולספורט). בסופו של דבר אלא אם כן מישהו ממשפחת שטראוס/דנקנר/עופר/מוזס/נמרודי/שוקן או כל משפחה אחרת ממשפחות הממון הישראליות, יתאהב ברכיבה על אופניים ויחליט לתמוך "בענף שלו", אין שום סיכוי לראות את "סובב ישראל" או את "טור השלום" יוצא אל הפועל.

natyh

New member
שלמה נחמה

יו"ר בנק הפועלים היה המממן הראשי של מסע גלגלים של תקוה . ובמקרה זכיתי ללחוץ את ידו ברגע שהוענק לי פרס הקבוצה המקורית על היוזמה לרכב על חד אופן את הקטע המשפחתי . כך שהאפשרות ההיפותטית עשויה להפוך למציאות בתנאי שהיא תוצג נכון : משמעו שהמממן ירוויח כסף . נתי

natyh

New member
לא

אז זה היה אוסף של בדיחות עכשיו אני מכין פרוייקט רציני , מסלולים ,פרופילים, מרחקים ,טיפוסים, קטיגוריות . תיק מוכן לגשת לספונסרים להגיש את התיק ותוכנית עסקית !!! זמן מחיר , מסלולים עלות תועלת פרסים ומשתתפים . פרוייקט היפותטי עם מטרה מעשית ובסוף השבוע עוד שבועיים ראה טיולי אופניים ראה שוונג אני בדרום מתחיל למדוד מרחקים . ולכן כל מי שרוצה ויכול לתרום לפרוייקט מוזמן . נתי

מירוץ בינלאומי זאת בעיה

אני חושב שגם אם יהיה ספונסר ישראלי למפעל כזה יהיה קשה להביא קבוצות מחו"ל לישראל. מה לעשות ש-א) אנשים בחו"ל חושבים שמסוכן כאן ו-ב) אולי גם לא כל-כך אוהבים אותנו. בזמנו חשבתי שהפתרון לבעיה הזו יכול לבוא דווקא מהצד הפוליטי. לדעתי, צריך לנסות לעניין את הקהילה האירופאית (אולי דרך מרכז פרס לשלום או איזה גוף אחר דומה) ליצור פה מירוץ שיהיה תחת כותרת של משהו כמו "מירוץ השלום" (למרות שהשם כבר תפוס). אם האירופאים ישימו בזה כסף וגם יעודדו קבוצות שלהם לבוא לאזור זה יהיה יעיל יותר מחסות של בנק הפועלים. אני חושב שאפשר ליצור מירוץ שיהיה חציו במצריים (סיני) וחציו בישראל (נגב) ועם יהיה לו פרסום כמו שצריך אז הוא יכול גם לשרת את תעשיות התיירות של שתי המדינות. מה אתם חושבים?

תחרות כלשהי בנגב כבר תהיה הישג

נשכחנו פה בדרום החם... חם לי, אז אני מתלוננת. סורי. שמישהו ינפנף קצת, פליז...

אני מסכים איתך, אבל לצערי...

אני לא רואה שיתוף בין המדינות באזור. בגלל זה אמרתי שהמסלול חייב לעבור דרך עקבה או רבת עמון. ואם הוא יוזנק בבירות ויסתיים בירושלים אז בכלל הוא יזכה לתמיכה, אבל אנחנו נסחפים בחולומות שלנו. קבוצות כדורגל וכדורסל עושות הכל כדי לא להגיע לישראל (ולנסיה הפסידה סיכוי לפיינל פור בגלל זה), ובגלל זה אין סיכוי להביא רוכבים מחו"ל בשנים הקרובות. ולפני שמתכננים מרוץ בינלאומי חייבים קודם להתנסות במרוץ קטעים של רוכבים ישראלים. ושוב אני חוזר לנקודה שהדרך היחידה למצוא מימון היא שה יהיה תחביב של מישהו ממשפחות הממון הישראליות. כי לצערי רווח לא יהיה מפרוייקט כזה, ולכן אף אחד לא ישקיע ויערוך מירוץ בגלל המניעים מהמניעים הללו.

את הטור בקאטאר מארגן הגוף

שמארגן גם את הטור דה פראנס וראה איזה פלא, כל הקבוצות הגדולות משתתפות שם (נכון שגם הפרסים יפים וגם מזג האוויר הוא טוב). דווקא נראה לי שהאירופאים שמחים לשפוך כסף על כל מיני פרויקטים של שלום. אם ירתמו מארגן אירופאי למירוץ זה יהיה עדיף על מארגן ישראלי (לא מבחינת שהישראלים לא טובים, אלא מבחינת זה שאין להם קשרים והם גם לא נתפסים כנייטרלים ע"י הצד השני). ואם המצרים גם ירויחו מזה כסף כי זה ייתן חשיפה לחופים של סיני אז יכול להיות שהם ישתפו פעולה. בעובדה, מאות אלפי ישראלים היו בסיני בשנה האחרונה. ברבת עמון? לא שמעתי אל אף אחד שהיה שם חוץ מסוכני המוסד.

אני הייתי ברבת עמון ../images/Emo13.gif

אבל בלי קשר לאופניים... ביקרתי את המלך חוסיין ז"ל (או בעצם את אחד מהמשפחה שלו..כי חוסיין כבר היה בבית חולים). וגם זה היה לפני כמה שנים

ronengal

New member
מרוץ שלושת המדינות

רק מימון ע"י גורמים בקהילה הבין לאומית יכול לתת דחיפה לרעיון כזה מרוץ המשלב בין מצרים ירדן וישראל יכול לקבל מימון ושווק ע"י הקהילה הבין לאומית ובמידה וזה מצליח השמיים הם הגבול

natyh

New member
כסף כסף כסף

יביא את השלום ויותר !!! רוכבים מחו"ל יבואו עבור כסף , כולם יבואו עבור כסף ולכן בנק מביא כסף . ושנית גם קבוצות מדרג 2 או 3 או 4 מצילה קולומביה ארגנטינה זו כבר התחלה טובה . והמטרה של מירוצי אופניים היא תמיד קידום מכירות ותיירות . ולכן מטרה כלכלית ראה מכביה , מה לא באים ??? לא עולה כסף ??? עולה ועוד איך עולה , ואם קלמה נסעו עד צילה בשביל קצת נקודות uci מה לא יבואו לפה ??? היוונים והקפריסאים לא באים למירוץ סדום ??? באים ועוד איך באים , שאל את דני זקן . ולסיכום רוכב ישראל שאני איני מאוהדיו עושה פלאים לטובת התיירות בנגב ולשיפור הרכיבה , ושוב אני האחרון שאפשר לחשוד בו באהדה לדני בזנר . אבל במבחן התוצאה הוא עומד יפה . והמוטו הוא : "אל תגידו יום יבא הביאו את היום " נתי נתי

למעלה