פרוייקט המומינים יוצא לדרך!

רבקה6

New member
פרוייקט המומינים יוצא לדרך!

חשבו שישגעו אותי הסינים האלה. נא באוזן!!! הנה לפניכים החלק הראשון. הגוף. אני מצרפת מסמך וורד (דוק). אנא בידקו אותו (לא צריך לסרוג כרגע...רק שאדע אם הוא מספיק מובן!) הערות יתקבלו רק! הערב... לשרותכם תמיד... ר/

lerekh

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה תסכול חסכת לי! את פשוט
שני

lerekh

New member
סרוגים יחד הכוונה היא

שלא סורגים את הראשון עד הסוף ואז מחברים אותו עם השני (כמו שעושים עם פופקורן)?

רבקוש תודה. זה ברור מאד אבל

לא נראה לי שאני אעשה כבר הצלחתי להסתבך עם הקיצורים שאת רושמת. לטובת כולם אני חושבת שכדאי מילון לקיצורים שלך בצמוד להוראות אחרת הולכים לאיבוד. ושוב תודה על הרצון הטוב, הגעתי לשורה 4 של הגוף די בהצלחה !

רבקה6

New member
אבל אבל אבל...

כתבתי בדיוק מה הקיצורים! תקראי טוב את המסמך!!! ח"ע - חצי עמוד ע"ק - עמוד קצר עמ' - עמוד 2 חב"ע - 2 חצאי עמודים באותה עין 2 ח"ב - 2 חצאי עמודים סרוגים ביחד. מה עוד לא ברור??? ר/

מזה עקב"א ומה זה חב"ע.

וכשאני עייפה אני זקוקה לכיתוב כמו שצריך ולא קיצורים. צ'טערת.

רבקה6

New member
עקב"א וחב"ע...

עקבא - עמוד קצר באותה עין... חבע - (מגיע עם מספר לפני...) למשל 2 חצאי עמודים באותה עין... יש עוד? ר/

זהו הלכתי לאיבוד אחרי שורה 3

עד שורה 3 הכל בסדר ומשורה 4 לא יוצא כלום. אני כבר משתגעת מה אני לא עושה בסדר? עקבתי אחרי ההוראות שלך ונראה לי שמשהו חסר.

רבקה6

New member
שורה שלוש של מה? גוף? ראש?

תראי...לא יודעת מה קורה. קראתי שוב ושוב את ההוראות-הן בסדר גמור. אולי נסתכל שוב מחר כששתינו לא נהיה עייפות? נוכל אולי לדבר בטלפון ואז נראה. תמAסרי לי (במסר...) את מספר הטלפון שלך או שאני אמסר לך את שלי. חבל לעשות את זה כאן לילה טוב. ר/

lerekh

New member
רבקה, הגעתי עד שורה 6 ו...

את שורה 6 אני אמורה להתחיל בעין שטוחה? לא בעין שרשרת? הכוונה לסגור את השורה החמישית בעין שטוחה ולעשות עוד עין שטוחה כשאני מתחילה את שורה 6? תודה ולילה טוב

רבקה6

New member
הוראה גורפת לכל!! שורה:

סוגרים שורה בעין שטוחה. מתחילים שורה בעין שרשרת! ר/

למעלה