פרוייקט המומינים יוצא לדרך!

10הילה10

New member
וואוו את גדולה אולי עכשיו אסיים את

המומין שהתחלתי ועזבתי מהייאוש בשורה 6

sara c

New member
shabat shalom!!!!

boker tov le kol ha javerot ani mitgaagaat meod le hakol ,ha baita , ,la nejadim she baaretz ve gam lajem ve ke she ani baaretz mitgaagaat la mishpaja she po ma laasot ? ani omeret toda she anajnu jaim haiom ve lo lifnei 10 shanim ani kimat 3 o 4 paamim be shavua medaberet b telefon im lo ioter od lo raiti shum davar meanien mi ma she anajnu ohavot ha mejirim shel ha jutim ve shel ha tzemer hem ikarim me shel ha haretz,hakol ioter iakar mi ma she haia lifnei shana lehitraot be od shbuaim tejaku li le peguishot toda ohevet

tatia

New member
מה? אתם עוד במומינים???../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

רציתי לתת עוד פרויקט של בובות( בורחת ממסרגות שבנות רוצות לדקור אותי:))))))))))))))))))))) ריבקה כל הכבוד שכתבת הסבר, כי לי זה הייה לוקח חצי יום עם כתיבה בעברית:)) . הצלת אותי:) P.S. שלא יבינו אותי לא נכון( כמו שקרה כבר ) מילים הראשונות של ההודעה כתבתי בצחוק!!!:) כי עוד מישהי ישלך אותי "לחפש משהו" וממש לא בא לי:))))

רבקה6

New member
לא מותק...לא! זה לא פרוייקט!

פרוייקט זה עם הוראות! פרוייקט זה לפחות עם תרשימים! זה כמו לשים תמונה של המונה ליזה ולהגיד עכשיו תציירו כזה בדיוק! ר/

tatia

New member
האם כתבתי שאין לי הוראת?? :)

בנתיים תבחרו על מה אתן הולכות וכמו שאומרים ברוסית - "אחרי לא יחליד":))

רבקה6

New member
בואי נתחיל בקטן... העכברים.

הארנבים זה קצת יותר מדי בשבילי עכשיו...עם האריזות והמעבר וסיום שנת הלימודים ומבול של ימי הולדת של חברים של הילדים שלי...דוקא העכברים נראים כמו תראפיה טובה... ר/

רבקה6

New member
מה עם הוראות לעכברים?

כלבים יש לי משלי תודה רבה...עכברים אין (החתול המופרע שלי אכל את כולם...) ר/

iris3111

New member
טטיה חמודה תיקון מהרומניה בשטח

ברומנית אומרים פופטים.... poftim ......

iris3111

New member
אז תישאלי אותי../images/Emo3.gifאומנם הגעתי לארץ

בגיל 6 ואני יכולה לנהל שיחה ברומנית קלה. בערוץ הרומני אני בקושי מבינה וזה מעצבן כי.... אני ממוצא רומני ומדברת מעט וחבל ועוד יותר חבל שהצד הרוסי של ביכלל לא בא לביטוי בשום דרך..... ועוד יותר חבל שאת הבנות שלי לא לימדתי לא רומנית ולא ספרדית .... בעלי מקסיקני ושולט בשפה. הפסד.....

למעלה