פרוייקט המלצות הגולשים המחודש יוצא לדרך!

פרוייקט המלצות הגולשים המחודש יוצא לדרך!

והשבוע בפרויקט המלצות הגולשים: DAN1EL ממליץ
שירבשבוע 12 - How Soon is Now החיסרון היחיד של הבלוג הזה מבחינתי הוא שאת הסוף שלו אפשר לראות באופק, מכיוון שברשימת 500 השירים הטובים של מגזין הרולינג סטון שבה עוסקת כל אחת מרשומותיו, יש רק 500 שירים, מה שאומר שכך יהיה גם בבלוג. הרשומה הזאת עוסקת בשיר המעולה של הסמית'ס, How Soon Is Now, היא מעמיקה, מעניינת וכתובה היטב, כמו כל הרשומות בבלוג המעולה הזה, שהוא בלוג המוזיקה האהוב עלי בתפוז כרגע. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1552495
יפו - שוק הפשפשים הכתיבה, כרגיל, מזמינה, נגישה ומעניינת בו זמנית והתמונות - מעבירות בצורה מעולה את הייחודיות של יפו הצבעונית. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1572095
אוח, יה דן, דן, דן בן אמוץ הקלפטה, משעשעת כהרגלה, כותבת על דן בן אמוץ, פרשת הקטינה, התייחסות לטור של דנה ספקטור בנושא ואף חושפת את הקשר הקטנטן שלה לאישיות הזאת. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1572314
סקס פוזה ובדידות. אני ואת, נעשה אהבה. גם אם לא כולם מסכימים עם דעות שמרניות כביכול מהסוג הזה, אי אפשר שלא להבחין בכתיבה המעולה ובצורת החשיבה המקורית. פוסט מרענן בשמרנותו. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1569332
LSD על הקשר האסוציאטיבי של סיווי בין החיים המודרניים לבין השפעותיו של סם ה-LSD ואיך כל זה מתקשר בעיניה לאומנות. רעיון מעניין ובכלל - כל כתיבה על אומנות היא מבורכת בעיניי, ככה שנהניתי מהרשומה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1573455 תודה רבה לDAN1EL
רוצים לבחור את הרשומות שיופיעו כאן שבוע הבא
רוצים להמליץ על הפוסטים שאתם הכי אוהבים בבלוגיה
רוצים לפרגן לבלוגרים אחרים
כל שאתם צריכים לעשות הוא לשלוח מסר אישי אלי ובו קישורים ל5-10 רשומות. הרשומות יכולות להיות בכל סגנון ולעסוק בכל נושא, כל עוד אף רשומה לא שייכת לבלוגר הממליץ. יש לצרף לכל רשומה מרשימת המומלצים השבועית את שם הרשומה, שם הבלוג, שם הבלוגר וטיזר/פרומו שייתן טעימה מרוח הפוסט. כמה נקודות שכדאי לשים לב אליהן:
רק בעל בלוג פעיל בתפוז יכול להמליץ על בלוגים בפרוייקט הזה
יתקבלו המלצות על פוסטים מהבלוגיה של תפוז בלבד.
היות וזו פינה שמנסה לתת אלטרנטיבה לבחירת העורך ולהגדיל את החשיפה לרשומות עלומות, לא יתקבלו רשומות שקיבלו את בול "בחירת העורך"/"אומרים שירה"/"תמונות נבחרות"
היות והרעיון, הוא ליצור תחלופה. ולהגדיל את החשיפה לבלוגרים רבים יותר, בבקשה אל תמליצו באותו השבוע על שתי רשומות של אותו בלוגר.
מאותה הסיבה תנסו בבקשה לשים לב מה הומלץ בשבוע שעבר ולא למחזר את אותן הבחירות כל שבוע. יש לנו מספיק פוסטים איכותיים בבלוגיה.
המלצות ללא טיזר לא יתקבלו.
נא לשלוח אלי קישורים לרשומות ספציפיות, לא לבלוגים שלמים או רק לכתוב לי את שם הרשומה.
אני לא עורכת ולא משנה. מי שכותב המלצה יכול להיות בטוח שאני לא הולכת להכניס את הטעם שלי או הדעות שלי. כל רשומה שתומלץ תפורסם.
נא לסמן רשומות שמיועדות למבוגרים בלבד.
אין להמליץ על רשומות שסומנו - " אין לקדם רשומה זו".
אני אפרסם את ההמלצות לפי סדר קבלת המסרים עם ההמלצות. מי מתנדב להיות הממליץ הבא

DAN1EL

New member
תודה אינה ../images/Emo97.gif

שלקחת על עצמך את הפרויקט הזה! כל הכבוד על היוזמה.

siv30

New member
תודה! הסמקתי כאן

עכשיו אני הולכת לבדוק את שיר בשבוע.

לאינה, כל הכבוד ליוזמה -

עם הערכתי ליוזמה הברוכה, אני מתייחסת די בספקנות ל"מבצע" הזה, כי בסופו של דבר, אף אחד לא יסכים להמליץ על בלוגך, אם הוא לא סובל אותך, גם אם בתוככי ליבו, יסכים בהחלט, שבלוגך הוא מ צ ו י י ן ! ואת יודעת יפה מאד, וכולנו יודעים, שיש בתפוז בלוגיה, לא מעטים כאלה, השומרים טינה ומפעילים "חרם" על הבלוגר שהם פיתחו אליו אנטי, ובנוסף גם מלהיטים את חבריהם, להצטרף לחרם שלהם. ברור וידוע, שיש כאן קבוצות וחברויות, המקפידים להיכנס ולהגיב באופן סדיר, לחברים שלהם. לי באופן אישי, אין בכלל ציפיות, אבל כפי שציינתי לעיל, זוהי יוזמה יפה, שאולי תלמד ותשמש דוגמה לאחרים, שלא יודעים לא אוהבים ולא מעונינים בכלל לפרגן לזולתם. מתוך מכתבי אהבה: "יורה של סתיו" http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1575813

../images/Emo45.gif

התופעה מוכרת. מה שמביך הוא שאינה קריימר בעצמה עושה את זה. בעקבות ההודעה שלי בפורום, אינה (שהיתה קוראת קבועה בבלוג שלי ואף המליצה עליו) ביטלה את העדכון לבלוג שלי ומחקה את הקישור אליו מהבלוג שלה. כלומר - אינה קריימר החרימה אותי. הבלוג שלי כמובן לא השתנה, אני לא השתניתי, רק החרם של אינה נכנס לתוקף. אותה קבוצה שאליה התייחסתי בהודעה שלי (ובגללה הוחרמתי) - גרמה לאינה למחוק את הבלוג שלה. אחר כך היא החזירה אותו. אז אני רוצה למסור לאינה: תמשיכי לפרסם רשומות, אין צורך למחוק את הבלוג בגלל אי שביעות רצון ממה שקורה בבחירת העורך. אל תתני לקבוצה המתנשאת להשפיע עלייך. אין גם סיבה להחרים אותי.

אינה לא ביטלה את המנוי לבלוג שלך

ועדיין מנויה עליו במערכת המסרים כפי שהייתה מנויה מהרגע שגילתה אותו וקוראת כל רשומה שמתפרסמת בו. את הקישור אינה מחקה כאשר מחקה את כל הבלוג שלה. והסיבה שאינה מחקה את הבלוג לא קשורה לבחירות העורך, אלא למצב של תחושה של חשיפת יתר.

wranger

New member
מכאן נמחקו הודעות.

חבר'ה, נא לשמור על נושאי דיון הרלוונטיים לנושא הפורום ועל תרבות דיון נאותה.

dusa35

New member
כל הכבוד על שמירת הנאותות ../images/Emo13.gif

מוזר שזה לא היה חשוב לך כל כך כל עוד תושב חוץ התלהם לו כדי להגן עליך. אם אתה רוצה לעשות לעצמך עבודה קלה (כפי שאני יודעת שאתה רוצה), אני מודיעה לך מראש שעל כל הודעותיו בהן התלהם, אני מתכננת להגיב.

GinAndTonic

New member
זה בדיוק מה שציפיתי שיקרה

בתפוז, חיפשו לרדת מהעץ הזה, שנקרא תוכן דבילי וצהוב. לאט לאט, בלוגרים שונים, מתחומים שונים - גם כאלה שאין להם דבר במשותף - התחילו להעלות את נושא הקידומים. בתקופה האחרונה זה התגבר, המרמור הצטבר ובצדק - ובבלוגיה, כמו שרק הם יודעים - התחילו לדקלם סיסמאות. זה מגיע לשיא, כשאני כותב לבצלאל והוא כמובן שותק, הרגע שאני מעלה טענה עניינית, כי אין לו תשובה - כמו במקרה של הבלוגים שהמלצתי עליהם - הוא שאל אותי איפה כל האיכות, כתבתי לו חזרה והוא השתתק לו. הגדיל לעשות האיש שמחק הודעות - הוא, אחרי שנתתי לו שמות של בלוגים - התעצל לחפש אותם. הרי מי יחפש איכות? האיש התעקש שאתן לו קישורים. אין קישורים - הוא לא מחפש. וככה הדיון נגמר. לא מספיק שאין להם כוח - לחפש אחר מה שמעניין אותנו, אלא - אפילו כשנותנים את השם, הם רוצים קישורים. לצערי הרב, הבלוגרים לא הבינו, שבבלוגיה רק מתים שהם יסתמו כבר את הפה. בסופו של דבר, פרוייקט המלצות הגולשים, עושה לתפוז עבודה נוחה. הם לא צריכים לעשות כלום, רק הבלוגרים עובדים. עכשיו - במקום שיכעסו על תפוז שמקדמים זבל - הכעס יהיה בינם לבין עצמם - למה אתה לא ממליץ עלי ועליו כן. ולכן, הוא מיהר כל כך למחוק הודעות, למרות שהנמחק הוא הסנגור שלו בשבוע האחרון. אם זאת לא צביעות, אז מה כן? בדיחה.

GinAndTonic

New member
ועוד עדות לשכונה של הבלוגיה -

זה פאתטי, שבשעה 00:00 - באופן קבוע - נפתח שרשור של מומלץ היום בבלוגיה. זאת שכונה, וזה מגעיל. אנשים מחכים עם המחשב פתוח והאצבע על ההדק - יש כאלה שעושים את זה באופן כמעט קבוע - והמבין יבין. מי שפתוח את השרשור, כמובן מופיע ראשון. על אפקט הראשונות יש צורך לספר לכם? מה הסיכוי לבלוג שהמליצו עליו (ולא המלצה עצמית) שיופיע ב - 10 בבוקר? זה גורם לי להקיא השוק הזה. נראה לכם הגיוני שבכל יום כמעט, אותם אנשים - שלא קשורים לפורום באופן מנהלתי - פתוחים את השרשור וממליצים על עצמם? מה זאת בדיחה? סחר במילים? ברעיונות? כל הקודם זוכה? מצחיק מאוד. זה לא. גועל נפש.

Bezalel P

New member
זו קהילה.

ואני חושב שזה נכון, ראוי וכדאי שחברים בקהילה יקחו חלק פעיל וחיובי בנעשה בה. טל ואני לא תמיד נמצאים בפורום בחצות כדי לפתוח את השרשור היומי, ואם יש גולש שרוצה לעשות זאת אין בכך כל פסול והוא מוזמן.

GinAndTonic

New member
וזה לא נראה לך אבסורד מי שרושם ראשון

הוא גם זה שיקרא הכי הרבה - בלי קשר לרעיון, איכות, תוכן וכו'? בעצם, ההשקעה פה היא במי יספיק לפתוחא את השרשור ראשון, ולא בכתיבה עצמה. עזוב. אני ממש לא יכול לקבל תשובות כאלו. אני מרגיש שאתה עושה ממני צחוק.

Bezalel P

New member
אני לא חושב שזה נכון

כשאנחנו קוראים את השרשורים האלה אנחנו מסתכלים על כל ההודעות. וחוצמיזה, תמיד יהיה מישהו ראשון בכל שרשור. זה לא משנה מי פותח אותו. אני באמת לא חושב שמי שמשרשר ראשון משקיע פחות בכתיבה, ואין לי מושג על מה אתה מסתמך באמירה הזאת.

למעלה