פרוייקט המלצות הגולשים המחודש יוצא לדרך!

GinAndTonic

New member
אתה מסתכל כי זאת עבודתך! אחרים לא!

מה קשה להבין? אנשים עובדים. קמים בבוקר לעבודה. כל אחד להרוויח את לחמו. אין להם זמן או כוח לעבור על כל השרשורים, אז סביר שאחרי אחד או 2 הם יעצרו! אתה עובד בתפוז. זאת עבודתך לעבור על השרשור!!! אילו מן תשובות אתה נותן לי? אתה לא רואה טעם לפגם שזה הפך לכל הקודם זוכה?!

GinAndTonic

New member
כן! אתם תפתחו אותו בשעה אקראית.

לא נשמע יותר הגיוני ממצב שאנשים מחכים לחוצים מול המקלדת כדי להיות ראשונים?

suki da yo

New member
לא, זה לא נשמע הגיוני בכלל

עוד מעט תטען שמן הראוי שמשרד הפנים יפתחו בשעות רנדומליות כדי למנוע מצב שבו האדם שהגיע חצי שעה לפני הפתיחה של המשרד יהיה הראשון שמקבל שירות.

suki da yo

New member
יש לי עוד שאלה

נגיד ואחד ממנהלי הפורום ישאר בכל יום מחובר כדי להיות זה שפותח את השרשור ב-00:00 בדיוק. אז מי שירצה יחכה ל 00:01 כדי לשרשר ראשון לשרשור המנהל הפורום פתח. אז זה ישנה את המצב? אתה לא מדבר פה על לשנות את הבלוגיה כבר, אלא את הטבע האנושי ואת היכולת שלנו לקלוט מידע.

GinAndTonic

New member
בכלל אל צריכה להיות שעה מוגדרת.

אם נראה לך הגיוני, שאנשים מחכים על רוצים מול המחשב למעבר מ- 23:59 עד 24:00 אז שיבושם לך. אלוהים ישמור.

Bezalel P

New member
זהו שרשור המלצות יומי

ולכן הגיוני שהוא ייפתח בתחילת היום.

GinAndTonic

New member
יש יום ויש לילה. אני בטוח שאתה יודע

00:00 זה לא תחילת היום. אין לי כוח להתממות שלכם. אין לזה גבול. השעות של 00:00 הן שעות מתות ואנשים שפותחים שרשור בכזאת שעה יודעים טוב שסביר שהם יהיו הראשונים. לכן, הם לא מחכים לבוקר. זה הכל עניין של רייטינג! אתה יודע את זה, וכהרגלך, מתמם.

wranger

New member
למה אתה לא עונה לשאלה ששאלתי?

שאלתי מתי זה תחילת היום. בתמימותי הרבה ציפיתי למספר. שמונה בבוקר, חמש וחצי בבוקר. בכלל, אתה מסרב לענות לשאלות ישירות, ומתוך תשובות עקיפות, ומתחמקות אתה מצפה שיבינו מה אתה רוצה וינהלו איתך דיון מעמיק ורציני? למה שאדבר איתך, אם אתה עונה "ליד" מה שאני שואל? כשביקשתי לינקים, לא הבאת לינקים. כששאלתי שעה, לא הבאת שעה. מנגד, כשאחרים עונים במדויק לכל השאלות שאתה שואל ולכל טיעון שאתה מביא, אז "הם מתממים", "עושים ממך צחוק" ו"אין לך כוח".

GinAndTonic

New member
תחילה בקישת הודעה, אחר כך לינקים.

כאילו לא ניהלנו דיון יומיים. http://he.wikipedia.org/wiki/יום בבקשה! לינק! כמו שאתה אוהב! לויקפדיה. תבדוק מה הכוונה ביום. רמז להתחלה - "יום הוא שעות היממה המוארות, מזריחת השמש ועד שקיעתה, להבדיל מלילה"... אם תשאל אותי, הכוונה שלי הייתה לבוקר. מתישהו בבוקר - אתם תפתחו שרשור. כשיהיה לכם זמן. עכשיו עצה לך - אל תתקטנן איתי. אתה מנסה להתקטנן, ואני יכול להיות הכי קטנוני. אתה רוצה שנרד לפרטים - בבקשה. עכשיו אתה יודע מה זה יום. ואל תספר סיפורים שאני מורח - אתה יודע טוב טוב מה הטענות שלי ומאיפה הן באות. נתתי לך שמות של בלוגים - תעשה "חיפוש בבלוגים". מה אתה מורח ומורח, ועוד הודעה ועוד הודעה - על לינקים. אתה מתווכח לשם הוויכוח. אני רוצה להעביר מסר. זה ההבדל בנינו. אתה עסוק בלטשטש את הרעיונות שלי, אבל אני לא אתן לך. ממש לא.

wranger

New member
תודה על הלינק

אתה אמרת שאתה חושב ששרשור המלצות יומי לא צריך להיפתח בתחילת היממה, כפי שנעשה כרגע, אלא בתחילת היום, כפי ש... אה... לא יודע - אז שאלתי אותך מה זה תחילת היום, כדי לדעת. איך זה מטשטש את הרעיונות שלך? כי לדעתי זה די מחדד דווקא. טוב, סיכמנו שלדעתך תחילת היום היא זריחת השמש, לדעתי? בסדר. אז כדי לא להתווכח לשם הויכוח, הנה אני מעביר מסר: כרגע מוסכם על מנהלי הפורום הזה שכל גולש יכול לפתוח שרשור חדש של "כדאי לקרוא בבלוגיה" בתנאי שלא קיים כבר שרשור כזה. זה הוביל בעבר למצבים בהם נפתח השרשור בשעה אחת בלילה ולפעמים גם בעשר וחצי בבוקר, ובכל פעם ע"י גולש אחר. בעיני זה נהדר, בעיניך לא. לגיטימי. יכול להיות שיום אחד, כאשר אחד או יותר ממנהלי הפורום הזה יתחלפו, המצב ישתנה. כרגע לא השתכנעתי שהרעיון שלך, שאני או בצלאל נפתח את השרשור הזה בשעה אקראית בבוקר, הוא יותר טוב.

suki da yo

New member
מה שלא ממש מובן לי

זה למה עד כדי כך אכפת לך ולכל כך הרבה אנשים? אני לא חושבת שהבלוגיה קרובה לשלמות (בכלל בכלל לא), אבל פשוט לא ממש אכפת לי. אני לא קוראת יותר מדיי, אני לא מקודמת וכשאני כן זה רק עושה לי כאבי ראש, ולא ממש אכפת לי. כל מה שאני רוצה זו פלטפורמה טכנית נוחה להעלות בה את הבלוג בלי שאצטרך לנהל איזה וורדפרס בעצמי. אם אתה מחפש יותר מזה, ותפוז לא מספקים לך את זה, למה אתה בעצם מבזבז כל כך הרבה אנרגיה בלכעוס ולא פשוט עוזב למקום שיתן לך את מה שאתה רוצה?

GinAndTonic

New member
כי אני לא אחד שאיפכת לו רק מעצמו

ולראייה העובדה שאחוז הקידומים שלי, עד שיצאתי מול הבלוגיה, היה קרוב ל - 40 אחוז מהפוסטים. אם הגישה שלך, לא נגיע לאף מקום. אני מעוניין שבתפוז יבינו את ההשלכות של התרבות שהם מייצרים, ואני לא מוכן לקבל סיסמאות כתשובות. הסברתי את עצמי היטב?

suki da yo

New member
לא, לא ממש

כי ראשית, אני לא מבינה למה המטרה שלך חייבת לכלול את הטון המתנשא הזה (באמת לא נראה לי שאמרתי משהו מטומטם עד כדי כך שאתה צריך להתנשא עלי) ושנית, זו בסך הכל הבלוגיה המטופשת של תפוז. אני ממש לא אדם שאכפת לו רק מעצמו, ואת הראיות לכך מכירים אנשים שאשכרה מכירים אותי, ואת פעילויותי השונות, אבל מהבלוגיה לא תשנה כלום. ובעיקר אם סגרת את הבלוג שלך, שאמנם לא קראתי, אבל אני מניחה שאתה מכליל אותו ברשימת הבלוגים הלא צהובים ובזויים, ולכן במו ידירך את הגדלת את אחוז התוכן הצהוב שקיים בתפוז. בכל מקרה, כשאני לא מרוצה ממשהו, אני משנה אותו, ואם אני נואשת, אני נמנעת מלקחת בו חלק. אני לא נשארת במקום שעושה לי רע רק כדי להיות אומללה ולהתלונן.

GinAndTonic

New member
בסופו של דבר לא סגרתי.

ולגופו של עניין. יש לנו הבדל מהותי בנקודת ההסתכלות שלנו על הדברים: כשאת אומרת - "בסה"כ הבלוגיה המטופשת של תפוז"... אני חושב שהראיייה שלך שטחית. ולמה? תביני, יש פה קונספט. באתר שתוכנו נקבע על ידי הגולשים, ומסתמך על תוכן הגולשים - רובם לא מקבלים אגורה על כך - יש מן ההקרנה לחברה. הרי זה בעצם העניין, שמביא את הפורטל הזה להצלחה כל כך גדולה. ומה תפוז עושים? מעוותים את התמונה. ולמה? כי יש גם, וסליחה שאני שוב אומר את המילה - עומק ואיכות. אבל פה? נאדה. אין לזה מקום ולא קול. התוצרים שמטפחים פה, הם תוצרים צהובים. בלוגרים רבים, שכותבים על דברים אחרים - כלל לא מקבלים במה. הכל פה סובב סביב פופ קפיטליזם - רכילות, ביקוש, רייטינג, כמויות, צהוב. שום עיסוק במהות. זה התוכן שמועבר לקוראים. זה מה שהם קולטים. ובסוף - ככה אנחנו נראים. אם את חושבת - שזה "בסה"כ בלוגיה מטופשת"... אז הבדלי הגישות ניכרים. אני חושב שזה מכתיב תרבות והתנהגויות. את הזבל, המציצנות והרכילות - הם מרבים לשים בפרונט. את הדברים הטובים, העמוקים, מהותיים - הם מחביאים. אחרי זה יש פלא שיש רדידות? שאנשים מאבדים מהות? שאיכפת להם רק מהג'ינס שהם קנו אתמול? מהפלאפון? חושבת שזה לא קשור? תחשבי שוב. אם קיבלתי במה, חובתי להשמיע את קולי. ודווקא בגלל שקיבלתי במה מהבלוגיה פעמים רבות, בעבע בי הקונפליקט. אני לא חושב אגב שאני ממורמר. אלא ביקורתי. ובעולם של כבשים שמהנהות ושותקות על כל מה שמגישים להן - אני גאה בכך. זה ברמה עקרונית ולא אישית - תבדילי.

suki da yo

New member
מי בא קודם, הביצה או התרנגולת?, מי בא קודם, ה

אני חושבת שרוב האנשים בעולם הם רדודים ושטחיים, והרבה מהם גם מטומטמים, ולכן אני לא מצפה מהם לרצות להחשף לתוכן שאינו תוכן רדוף עד מטומטם. אני בוררת את המוץ מן התבן בעצמי ולא מחכה שמישהו, בפרט לא אתר שצריך לקרוץ לרוב, שהוא מטומטם כי סובלת.אמור, יעשה את זה בעבורי. אכן הבדלי גישות. אני לא נלחמת התחנות רוח, ומעדיפה לא להיות במקומות שבהם אנ, אני חושבת שרוב האנשים בעולם הם רדודים ושטחיים, והרבה מהם גם מטומטמים, ולכן אני לא מצפה מהם לרצות להחשף לתוכן שאינו תוכן רדוף עד מטומטם. אני בוררת את המוץ מן התבן בעצמי ולא מחכה שמישהו, בפרט לא אתר שצריך לקרוץ לרוב, שהוא מטומטם כי סובלת.אמור, יעשה את זה בעבורי. אכן הבדלי גישות. אני לא נלחמת התחנות רוח, ומעדיפה לא להיות במקומות שבהם אנ

למעלה