פרוייקט השבוע- *הדייט מהגהנום*

פרויקט: תחרות סיפורים

בס"ד שלומלום, ממצב, ילדים, ילדות וחייזרים? אני מכריז בזאת על תחרות סיפורים.. נושא הסיפור: דייט וחברים. יכול להיות בדיוני, יכול להיות אמיתי. אני רוצה הפצצה אטומית, שיראו את ההד במאדים. קדימה, לעבודה :)

מיטללל

New member
פרוייקט השבוע- *הדייט מהגהנום*

היום בצבא אחת החברות שלי סיפרה לנו על דייט מזעז-ע שהיה לה. הוא התחיל איתה לפני שבוע וחצי באיזו מסיבה, ואחרי שהוא השאיר עליה רושם מצויין+ הם דיברו מספר פעמים בטלפון וביום שבת יצאו לראשונה לאיזה בית קפה. נשמע מבטיח?? אז זהו שלא ממש... מעשה שכך היה: הבחורון הגיע מבואס לחלוטין
לא זרם, לא צחק, לא חייך, בקושי דיבר, לא הפנה מבט ישר.. אני לא ארחיב בפרטים בשל זכיותה לפרטיות.. אבל אתם יכולים לתאר לעצמכם שטוב לא היה... וסתם, היום ניסינו לעודד אותה... ובעיקר להצחיק אותה.. וכל אחת סיפרה על דייטים זוועתים כאלה או אחרים שהיה לה. כמובן שישירות חשבתי עליכם
אני רוצה שכל אחד יספר פה על הדייט הכי רע שהיה לו. אתם יכולים לקחת את זה לכיוון המשעשע וגם לכיוון הטראומטי. ביום שישי נערוך סקר בו ישתתפו כל הדייטים והזוכה יזכה..... בחוויה מתקנת
או שלא.. בעצם כן. (בפרוייקט השבועי הבא אם זה יצליח
)

אוקי יש לי סיפור טוב!

היה לי ידיד חדש לפני כמה שנים שהוא בסתר רצה קצת יותר מידידות ואני כתמימה לא הבנתי את כוונותיו הנסתרות מפה לשם ערב אחד הוא הזמין אותי לדייט רישמי, כזוג, ואני הסכמתי כי הוא באמת אחלה גבר. יצאנו, הדייט היה גרוע בג' הידיעה. לא היה על מה לדבר, כלום לא זרם, הסרט שהלכנו אליו היה גרוע, הוא מאוד התשדל וכלום לא ממש יצא. אחרי הדייט שלא עבד, החלטתי שלא נורא אם לא נהיה זוג, אנחנו ידידים טובים וכך זה ישאר... אחרי שבוע של מתח הוא הודיע לי חגיגית שהוא לא מתכוון לוותר עלי, גם אם הוא יצטרך לעשות הרבה יותר מלקחת אותי לקפה, שהוא מוכן להלחם, לא משנה מה ידרש, והתוודה ברגשות עזים, כל זה בנאום מדהים וכובש. בילינו עוד זמן ידידותי יחד עד שביום העצמאות הפכנו לזוג אמיתי בנשיקה מהסרטים, עם זיקוקים וים וכל הפרוצדורה. אם אתם שואלים מה עלה בגורלו של הדייט הגרוע, אז תדעו שיצאה ממנו אהבה גדולה, שלי ושל בחור העונה לשם גיל, ואנחנו ביחד עד עצם היום הזה
(3 שנים..)
טה טה טה טה טה טה טה

פשש איזו אהבה...גם לי יש סיפור../images/Emo5.gif

אז ככה..כשאני הייתי בכיתה ח אני הייתי דלוקה על ילד אחד שהוא אז היה "מקובל" ואני לא ממש..אבל הוא עדיין רצה אותי ואני גם רציתי אותו מפה לשם היו מבטים והיו חיוכים...הוא היה איתי בכיתה... גם עשינו יחד שיעורים ונפגשנו ביחד בסופו של דבר הבנו שיש לנו רגשות אחד כלפי השניה והחלטנו שאנחנו צריכים להיות חברים...היינו חברים איזה שבוע כזה שסתם נפגשנו אפילו לא התנשקנו(לא זוכרת למה) קיצר בסוף השבוע ביום שישי החלטנו שאנחנו יוצאים לדייט בערב שישי...נשמע כייף לא?!אזהו שלא!!!אני אחת שיצאה עם המון דייטים להמון מקומות גם בכיתה ח ועוד לפני זה...וכזה דייט דוחה לעולם לא חוויתי..והנה הסיפור ותגידו לי אתם אםזה דוחה או לא...: הוא אוסף אותי מהבית(ג'נטלמן אמיתי אה?) נותן לי נשיקה בפה ואנחנו אמורים להמשיך ללכת לקולנוע..כדי להגיע לקולנוע יש שתי דרכים:האחת דרך העיר..דרך נורמלית והשניה דרך סמטאות של לרוב מעשנים,ערסים,פריקים,ועוד ג'יפות כאלו...דדרך נטושה לחלוטין והוא לוקח אותי בדרך הנטושה (יעאני שאף אחד לא יראה שהוא הולך עם "לא מקובלת" וזו דרך מגעילה שכזו וכל הזמן הוא הלך כזה מהר ולא חיכה לי ואני כאילו כבר רצתי אחריו.... קיצר הגענו לקולנוע הוא בחר את הסרט..סרט על כדורגל בבית הכלא כזה משעמם יואואואו בחיים שלי לא ראיתי!ואז יש את ההפסקה..מה נהוג שיהיה?שהבן זוג ייצא לקנות לבת זוגו ולו פופקורן וקולה..קיצר הזנזון הזה יוצא ולא אומר לי בכלל שהוא הולך וחוזר ומביא לעצמו כמה סוכריות ואפילו לא מציע לי!!!לא נחמד ולא ג'נטלמן בגרוש!!! אח"כ רצינו מקום "להתבודד" אז הוא לקח אותי לאיזו גינה...וישבנו כזה ואיכשהו יצא מצב שבמקום כבר לנשק אותי צרפתית הוא מדבר איתי על זה וטוען שאני זו שצריכה לנשק אותו!!!וכל זה הוא מדבר איתי שהוא משחק בפלאפון שלי סנייק.. מפה לשם פתאום השלפוחית שלו התעוררה והוא היה חייב ללכת להשתין!?מה הוא עשה!?!?הלך לקצה של הגינה והשתין ככה בעמידה ואפילו לא שתף ידיים(והייתה שם ברזיה) בעעע דוחה!! קיצר הוא בא ומפה לשם אני כבר יזמתי את הנשיקה!!בואנה זו הנשיקה הכי מגעילה בעולם!!!בהתחלה הוא בכלל לא שם לשון ולא נישק את השפתיים זה היה כזה כמו ואקום שכזה ורק אח"כ הפסקתי אותו ואני עם כל הטאקט שלי אמרתו לו בואנה אתה לא יודע לנשק!!(הוא לפני זה התפאר בזה שהוא יודע לנשק הכי טוב בעולם!אלעק)וא זהוא אמר כזה בואי אני אוכיח לך שכן ונישק אותי יואאו זה היה יותר דוחה הוא נישק אותי יותר מדי מהר ופרוע עם לשון שעפה לתוך המעיים שלי וזזה לכל הצדדים וכל הרוק על הסנטר לא ידעתי מה לעשות קודם:להקיא או להתעלף?! ואז הגיע הזמן שהייתי צריכה ללכת הביתה והמניאק לא רצה ללוות אותי!!!הוא טען שאין לו כוח והוא לא רוצה...ואני גרתי באזור ממש מסוכן..והוא עדיין לא הסכים ואחרי תחנונים הוא כן הססכים וליווה אותי ונפרדנו בנשיקה בפה...(לא רציתי יותר מזה בעע) קיצר אחרי הסופ"ש היה יום ראשון...הוא בקושי התיחס אלי(לא לכבוד שלו שיראו אותו עם לא מקובלת) ואז אני מקבלת פתק מחבר שלו שרשום שהילד הזה נפרד ממני..לי לא ממש הפריע ואמרתי נו טוב שיהיה...לא מזיז לי אבל זה מגעיל הצורה שככה נפרדים כאילו זה לא אמור להיות ככה...זה דוחה אחרי זה גם גיליתי שאחרי שהוא חזר הביתה אז הוא הלך לחברים שלו והסתובב עם עוד בנות אחרות וכאילו שיחק בי כביכול..לא נקמתי בו או משהו..הוא לא הזיז לי ואז הוא גם הפיץ שמועות שאני לא יודעת לנשק ובזה כן התנקמתי בו כי זה הדבר הכי מגוכך!ואני לא משוויצה או משהו אבל היו לי הרבה חברים לפניו ואחריו וכולם(אםילו באלה שאני פגעתי) אמרו שאני נישקתי הכי מדהים בעולם וכל זה) מפה לשם עברו כמה שנים וראיתי אותו בכיתה י עוד הפעם והוא הסתכל אלי בעיניים ואני אליו ולא נראה אפילו הוא זיהה אותי אבל היה לי מבט של נצחון כי הוא היה לבד ובודד בעוד שאני עם בן זוגי הולכים יד ביד ועוד מתנשקים לו מול הפרצוף ואחרי זה חבר ממש טוב שלו שהוא ידיד טוב שלי אמר לי שהילד הזה כל הזמן חושב עלי ורוצה אותי ואחרי בכלל לא הייתה לו חברה.... זה דייט וסיפור בכלל דוחה ומהסרטים הרעים כמו שאומרים יש מישהו שמתחרה איתי בסיפור הזה?חחחחחחח סורי על האאורך ומקוה שנהנתם..חחח אני לא ממש בעעעע

SimpleMe

New member
וואי, באמת נשמע דוחה ../images/Emo5.gif

אם לא המצאת את זה , אז אשרייך - היה לך דייט זוועה.

זה באמת היה גרוע....../images/Emo5.gif

חחח נשבעת לך בספר תורה שכל מילה אמת לפני כמה ימים סיפרתי את זה לחברות שלי וזה נתן לי לגיטימציה לספר גם לכם על הכשלון של החייים שלי!אני עד היום לא מבינה איך הייתי דלוקה על הדבר הזה...פשוט דוחה וזוועה... אני לא מאחלת דייט שכזה אפילו לאויבות שלי... בנות תזהרי מבנים מקובלים כביכול ומערסים..משחקים אותה גברים ורואים שהם בכלל תינוקות דפוקים!!!

bad girl201

New member
גם לי יש סיפור...

יצאתי לבליינד דייט (מהאינטרנט) עם בחור קצת יותר גדול ממני. בתמונה הוא היה נראה חתיך סוף הדרך...והכימיה בטלפון הייתה אחלה. קבענו להיפגש לקפה. אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, אז ציפיתי (וכאן הטעות שלי- אסור לפתח אף פעם ציפיות) לדייט הורס בחיצוניותו וכובש באישיותו...דפקתי את ההופעה של הלייף- ונדהמתי לגלות מולי בחור מכוער, שתקן ו...קבלו את הדובדבן שבקצפת: מתלבש כמו סבא, או אם תרצו תיאור יותר מדוייק- כמו בפלמ"ח...ואם כל זה לא מספיק אז גם התאמת הצבעים שלו ממש מזעזעת: צהוב זוהר (כמו מארקר...) וטורקיז!!! בנים, אנחנו הבנות לא מבקשות שתתאימו את הגרביים לצבע השיער- אבל שתהיה התאמה מינימלית (צהוב זוהר וטורקיז??? בחייאת..) כשראיתי אותו מרחוק, אמרתי לעצמי בלב- אלוהים!!! בבקשה שזה לא יהיה הוא...אבל לרוע מזלי- זה כן היה הוא! הדייט עצמו היה משעמם, הוא היה עסוק בלבהות בי וכמעט לא דיבר...בסוף אמרתי שאני נורא ממהרת, אמרתי לו שאני אתקשר אליו כבר...אמרנו יפה שלום, ולא להתראות...

magenta73

New member
טוב...

גם, בליינד-דייט מהאינטרנט. (הדייט הראשון מהאתר דרך אגב...) בתמונה, נראה סבבה, במציאות... הצילו. באמת שניסיתי לגלות איך מהיצור הזה יצאה תמונה כזאת... לא הצלחתי. ואני - גברת לא נעים לי, ממשיכה בדייט ואומרת, עזבי - תזרמי. יושבים בפאב, קצת מדברים, הוא מספר לי על דייטים אחרים שלו, על איך כל הבנות נופלות לרגליו והוא צריך בעדינות לגרש אותן וכן הלאה. ואני, עם עיניי איילה מהנהנת ומחייכת ורק מחכה שיגמר. אז עברנו למקום אחר, כי בא לי טוסט, ומרוב שלא היה על מה לדבר וממש לא הצליח, התחלנו לשחק שש-בש. אל תשאלו למה, ככה! ואני, אני טובה בשש-בש... אז קצת נצחתי אותו... ואז הוא התחיל לצעוק עלי (לצעוק!) שאני מרמה ואני לא משחקת פייר וכן הלאה... היה נהדר... נגמר הטוסט, נגמר המשחק, ליווה אותי לרחוב, לחץ יד והלך. וטוב שכך. היו עוד דייטים מהגיהנום מאותו אתר ארור, אבל אין ספק שהדייט הזה, גם בגלל שהיה הראשון, נחקק בזיכרוני...

Piren

New member
אהה

שתי האחרונות: שמתן לב שמה שהכי הפריע לכן בדייט היה המראה של הבחור? בלי להעליב.. אבל אני הייתי מחשיב את זה כדייט זוועתי מבחינת הבחור איתכן לא משנה מה עוד היה שם. כזו רמה של שטחיות פשוט מזוויעה.

PIREN

מה לעשות שבדייט ראשון, לפני ההיכרות העמוקה, מה שנראה קודם זו החיצוניות?! אני בטוחה שאם היית מקבל תמונה של בחורה מדהימה היית מצפה בטירוף לדייט הזה, יותר מאשר תמונה של איזו חנזירה. עזוב, זה לא הגיל שבו מתפשרים, והולכים רק לפי הפנימיות, ברור שזה אחד הדברים החשובים אבל אם אין משיכה מינית, גם הפנימיות הכי מקסימה לא תעזור..

Piren

New member
בדיוק

ולכן.. התגובה המוגזמת הזאת של שלילת הבן אדם רק בגלל החיצוניות שלו.. היא שיטחית ומגעילה. לא אמרתי שצריך להתעלם לגמרי מחיצוניות, זה בלתי אפשרי.. אבל הן שמו דגש רק על החיצוניות. הגיל אגב, אינו משנה, הכל בגרות.

bad girl201

New member
שאלה לי אליך...../images/Emo11.gif

אתה היית יוצא עם בחורה שמתלבשת כמו סבתא??? ואל תגיד שכן כי ברור מאוד שלא...מה לעשות שרושם ראשוני הוא קובע..חח

Piren

New member
כן

וכבר יצא לי. מה לעשות שיש אנשים שאיכפת להם יותר מהאישיות של בן אדם, מאשר האופן לבוש שלו או המראה. רושם ראשוני הוא מטעה ואינו קובע, הוא לא מלמד כלל על אותו בן אדם. רושם ראשוני קובע רק לאלו שאינם מסוגלים לראות מעבר לנקודה בה הם נמצאים, ולא מסוגלים לשקול את כל הנסיבות. ראי את חתימתי.

bad girl201

New member
נראה אותך חכם גדול

יוצא למועדון עם בחורה שמתלבשת כמו סבתא ועוד כשכל החבר'ה שלך נמצאים שם...

savage girl

New member
אני לא מהפורום, אבל ממש עשית לי

צורך להגיב... אני לא מכירה אותך, ולא את 2 הבנות שסיפרו על הדייטים הזוועתיים עם הבחורים המכוערים, אבל אני יכולה להגיד לך דבר אחד...
בכל אחד יש מידה מסויימת של רדידות. זה לא חייב להתבטא בדרך בה אנחנו בוחרים לפסול אנשים שאינם נראים טוב, זה יכול להתבטא בהמון תחומים. (דוגמא קטנה:
איך מתוך כמה שורות שכל אחת מהן כתבה יכולת ישר לבוא ולקבוע שהן רדודות? אתה לא מכיר אותן...וזה שהן סיפרו בכמה שורות על דייט זוועתי אחד לא יכול לקבוע באופן נחרץ שככה הן מתנהלות בד"כ כשמופיע מישהו שלא מושך או נאה מאוד) מה שבטוח זה שאילו הדייטים שלהם היו מספקים להם משהו מעבר למראה החיצוני אולי לא היינו שומעים את הסיפורים האלה היום. אם הבנאדם מצחיק ושנון וכיף להיות בחברתו, אז בתת מודע אתה תתן לו הזדמנות להוכיח את עצמו לפחות לשעה המסכנה הזאת שהדייט מתפרס עליו...אבל אם הוא גם לא מושך מבחינה פיזית (מכוער) וגם לא מעניין במיוחד, לא אתה ולא אף אחד אחר לא תתן לו סיכוי. אין מה לעשות, רושם ראשוני, גם כזה שנקבע במהלך כל הדייט ולא רק בדקה שמבינים שזה הבנאדם המדובר דייט, קובע הכל. תוסיף לזה את גורם האכזבה (שתיהן ציפו למישהו נאה בגלל התמונות)...והנה כביכול ה"רדידות" שלך.

למעלה