פרוייקט השבוע- *הדייט מהגהנום*

בשלולית

New member
אין לכם סיכוי לנצח אותי! ../images/Emo3.gif

(כתבתי את זה בשרשור הקודם על הדייטים הגרועים אז הממ העתקתי פשוט
) בסילבסטר... יצאתי עם מישהו.. הייתי בטוחה שזה דייט... הוא גם אמר לי לפני הדייט "אני מקדיש לך את השיר הזה לערב הזה - יזהר אשדות - מה תאמרי" מה יכולתי להבין ממנו ? הוא כל הזמן מחפש תירוצים לבוא אליי... והוא כל הזמן נותן לי מחמאות... חשבתי הוא רציני... הגענו למקום.. (הלכנו למסיבה של חבר שלו) הוא לא התייחס אליי בשיט - זה היה הפחד שלי... הוא מכיר את כולם כמובן ואני לא מכירה אף אחד... טוב הוא מכיר לכולם אותי... מציג אותי כאילו אני אשכרה הדייט שלו (אפילו בהמשך הערב כשהלכתי לשירותים חבר שלו שאל אותי אז מה אתם חברים? אמרתי לו שלא....) כל הערב ישבתי בצד... מדיי פעם הלכתי אחריו כמו זנב.... לקראת סוף הערב התחלתי לרקוד עם כולם שם... (קצת לא נעים לרקוד במסיבה פרטית עם אנשים שאני לא מכירה...) וזהו... היה מגעיל.. וגולת הערב הייתה הנשיקה... או יותר נכון חוסר הנשיקה.. זה התחיל בערך ברבע ל12 הוא נזכר לספר לי על מישהי שאמרה לו שהיא אוהבת אותו והם עכשיו חברים. WTF!@?!?#!? אוקיי...... אז הבנתי... טוב לא תהיה נשיקה.. אחרי כמה דקות הוא אומר לי "אבל אני ממש לא מבין למה אנחנו חברים... אני הולך להיפרד ממנה מחר.." (טוב מה אתה מנסה להגיד?! שכן תהיה נשיקה ב12? ) לא חשבתי על זה יותר מדיי... ובסוף... בדקה ל12... הוא הדליק סיגריה ויצא איתה החוצה... מצאתי את עצמי עומדת ב12 ליד מלא אנשים שאני לא מכירה שכולם שם זוגות (דבר ששכחתי לציין קודם... שגרם לי יותר לחשוב שאנחנו אשכרה יוצאים...) כולם מתנשקים... כמעט כולם... ואם לא אז מתחבקים... ואני עם כוס שמפניה עומדת ומחפשת את התקרה.. היה זוועה.... ועוד דבר ששכחתי לציין שישר כשנכנסתי לאוטו... כשהוא בא לאסוף אותי.. אז הוא אמר לי "את נראית מצויין" קקי! נ.ב. סורי על האורך

hemorrhoid

New member
על זה יש לי רק דבר אחד לומר

אם את מתבאסת תקראי שוב את החתימה שלך!!!!!!! :)

Zoharrr

New member
ומה תאמרו על זה:

אחרי היכרות של חצי שנה באינטרנט נפגשנו, הלכתי עם 2 חברות שלי וממש נהנו... הווא אמר את כל הדברים הנכונים ולא הפסיק לגעת בי כל הזמן ואני התאהבתי לחלוטין כי הוא היה ממש ה"אחד" בשבילי ואז 3 ימים אחרי גילתי שהוא רוצה את חברה הכי טובה שלי...... טוב נו לא בדיוק דייט... אבל יש לי דייט!!! בכיתה ח' הייתי מאוהבת מעל הראש בידיד שי ולקח לי מלא זמן לאזור את האומץ ולומר לו ואחרי שאמרתי לו הוא הזמין אותי לדייט... והלכנו לבאולינג ובמשך כל הדייט לא החלפנו מילה!!!! שתבינו שלפני זה היינו מדברים שעות ופתאום בדייט רישמי לא היה לנו מה להגיד אחת לשני... והיה ממש נוראי ובסוף הוא שאל אם הוא יכול לנשק אותי ואז אמרתי שרק אם הוא אוהב אותי והוא הפליץמשהו כמו "אני מחבב אותך מאוד מאוד אבל לא אוהב" ובסוף היה חרא והוא אפילו לא ליווה אותי הביתה....

Kingeh

New member
לכם יש דייטים גרועים

עם אנשים, ולי היה דייט גרוע בסביבה... יצאנו, היא הייתה מדהימה. הכרנו במסיבה. הגענו לנאפיס, והתיישבנו, הזמנו לאכול, האוכל מגיע, ואז... המזגן מתחיל לטפטף לצלחת... קוראים למלצרית, היא מזיזה אותנו שולחן ומביאה אוכל חדש... מישהו מהסועדים עובר ושופך עליה את המאפרה(המלאה) שלו. היא ואני כבר שנינו עצבניים. יצאנו החוצה. טיילנו רגלית בכיף... עד שהתחיל גשם. בקיצור זוועה.

SimpleMe

New member
נשמע ממש סבבה האמת

מהסיבה הפשוטה שזה יוצר איזשהו חיבור כזה..כי יש על מה לצחוק..וזו סיטואציה שאפשר לדבר עליה אח"כ הרבה..ולנסות לתקן אותה..

כנסו ותראו מה זה גהנום

פעם הכרתי מישהי, לא זוכר איך ומאיפה אבל דיברנו כמה פעמים בטלפון והיה חביב. ואז היא הזמינה אותי לבוא אליה הבייתה, היא סיפרה שהיא גרה עם ההורים בחולון. טוב, לבשתי את מיטב מחלצותי, לבשתי חליפה עם עניבה ובלייזר מדליק .היגעתי לחולון ודפקתי בדלת, היא פתחה לי וראיתי מולי בחורה ציפלונית שמגיעה לי עד החזה ולבושה שורטס , מכנסיים וחולצה קצרים, היא הסתכלה עליי בזוית 45 מעלות, די מבוהלת יש לאמר, אך היא הזמינה אותי להיכנס בכל זאת, ניכנסתי , בעוד היא הולכת לחדר השני ואומרת לאימא שלה ברומנית, שאני ניראה זוועה והיא לא יודעת איך להיפטר ממני... אז אימא שלה הרומניה באה ופשוט גירשה אותי מהבית... הרגשתי ממש מפגר שניקלעתי לסיטואציה הזו... מאז אני לא יוצא עם רומניות שגרות עם ההורים... .

נשמע לי קצת מוגזם..

להגיע לפגישה ראשונה (זאת אפילו לא הייתה פגישה) עם עניבה.. גם אני הייתי נבהלת אבל באותה מידה גם הבחורה הצפלונית הנ"ל, ידעה שאתה אמור להגיע והייתה צריכה להשתדל יותר.. לא לשים טרנינג, כי הרושם הראשוני מאוד קובע.. אז בוא נגיד ששניכם הייתם מאוד קיצוניים בלבוש שלכם.. לפי דעתי ג'ינס ואיזה חולצה יפה זה תמיד טוב

hero D

New member
אופס, שרשרתי מקום למקום הלא נכון../images/Emo5.gif

אני יעתיק את זה עוד פעם: חחחחחחחח יש לי אחלה סיפור (סיפור אמיתי, בחיי!!! לא נגענו!) באחד מהלילות שנסעתי עם חברות לבלות היינו תקועות באמצע פקק.... הקיצר התחיל איתי איזה בן חמוד לאלה (אגב זה היה לפני שנים - אני כבר לא ממש בקטע של בנים יותר...חחח). הוא התחיל איתי בהערות על האוטו שנסעתי בו (וולבו), ואני חייכתי והתכוונתי להמשיך הלאה אבל הוא רצה את הטלפון שלי אז נתתי לו. לא האמנתי שהוא באמת יתקשר ולא ממש הזיז לי. הקיצר הבחור התקשר וכל השיחה שלנו הוא מכניס שאלות על האוטו ככה בהפוכה - כמה סמ"ק ואיך ככה ואיך הוא ככה. לא התייחסתי - אתם יודעים מה זה בחורים ומכוניות....חחחח. הגיע הדייט, יצרנו להרצליה. אני באתי עם האוטו שלי והוא עם שלו ונפגשו ליד החוף שם. החנתי את האוטו שלי ונכנסנו אל שלו. עוד לא נסענו משם, המשכנו לדבר והכל, והבחור פשוט לא מפסיק לשאול אותי על האוטו. באיזשהו שלב קיבלתי קריזה ואמרתי לו בצחוק:"תגיד, אתה רוצה לצאת איתי או עם האוטו"? והבחור גיחך קצת ואמר לי:" תאמת? יצאתי איתך בגלל האוטו". עכשיו תבינו - אני בחורה שנראית טוב, אני מושכת את רוב הגברים ואז בתקופה ההיא עוד נראיתי גם יותר סטרייטית. אמרתי לו:"ידעתי שאתה לא ממש חכם, אבל לא ידעתי שאתה כזה נעל. לפחות היית מושך קצת את הערב הזה ואולי היה יוצא לך משהו ממנו, אפילו ללילה אחד. מה תגיד עכשיו לחברים שלך? הבחורה עם הוולבו זרקה אותי על העשר דקות הראשונות שהכרתי אותה?"...צחקתי לו בפנים, יצאתי מהאוטו ונסעתי חזרה הביתה.... סתום או לא סתום?

תגובה ל: hero D

קודם כל ראסמי דייט דפוק!!!חחחח איזה איש מטומטם@!!! דבר שני..קראתי את הכרטיס האישי שלך ורשום בו שאת נשואה ובמה שכתבת פה רמזת לזה שאת לסבית....את לסבית ונשואה לבת? כאילו סליחה על החטטנות אבל זה נורא מעניין אותי...אני לא שופטת או משהו כזה ..זה פשוט מסקרן אותי הדבר.... ואם את לא רוצה לענות אז לא צריך... :)

hero D

New member
immortal....

חחח ה"נשואה" זה במרכאות...התכוונתי לזה שאני תפוסה חזק וכן, אני לסבית ויש לי בת זוג כבר 9 חודשים אנחנו גרות ביחד והכל.... ובניגוד לכל מה שחושבים על לסביות..אנחנו זוג ממש יפה.... מקווה שעזרתי...חחח

שיהיה לך בכייף

תראי אני לא כמו כולם..אני לא לסבית..להיפך אני סטרייטית ואני עם החבר שלי כבר 9 חודשים אבל אני לעומת ולניגוד כולם חושבת שאהבה לאותו המין זה דבר נורמלי ואפילו יפה.... מאחלת לך ובת זוגתך המון אושר ואל תשימי על מה שאומרים!!!העיקר שמאושר לך ושכל השאר יקפצו לך!!! תהני..

harpagon

New member
גם מזעזע-גם מפחיד......

היי, רובכם לא מכירים אותי ,אבל יש מי שכן... אני נשוי וקצת "חוגג . יום אחד חזרתי מהעיר הקרובה לישוב הקטן שלי ובטרמפיאדה אני מעלה אשה נאה [ או במילים אחרות : שווה ] . מכאן לשם- מילה ,צחוק נגיעות ונחמד.... מסתבר שהבחורה חדשה בישוב ,אלמנה ואמא לשניים ולא היתה עם גבר כבר כמה שנים. אני כמו טמבל מושלם "עט על הטרף " ויורה ישירות : מה דעתך על סיכול ממוקד במיטה ? והגברת ,גם היא בלי הרבה היסוסים : " מתאים לי הגישה הישירה שלך וגם הדיסקטיות כמובן ,כי אני לא ממש רוצה שיחשבו שאני רצה למיטה ככה . אני -מבטיח ומבקש כתובת . הוד רוממותה נותת בלי היסוס ואז מתברר לי שהיא השכנה הצמודה החדשה של אמא שלי ..... ורק שתבינו-אם אמא שלי תדע שהבן שלה חוגג - זה הסוף שלי בחיים,היא תמרר את חיי עד יום מותי ותייסר אותי בשוטים ועקרבים. בקיצור- הסברתי לגברת שבתקופה הקרובה אני לא ממש יכול ואני כבר אתקשר... אחרי יומיים-אני פותח דלת מביקור אצל אמא-והשכנה ...אותו דבר....חייכנו, מבוכה , שלום שלום...וביי . אלוהים יודע כמה רציתי אותה .....וכמה לא אשיג בחיים....

SimpleMe

New member
זה לא דייט גרוע..

בכלל לא יצאתם.. זה מקרה לא נעים.. אבל לא דייט על פי שום הגדרה.

עלובבבבבב ../images/Emo3.gif

דבר ראשון רשום בכרטיס האישי שלך שאתה אוהב תנך ....בתנך רשום שאסור לבגוד וכל זה אתה לא חושב שאתה צריך לפעול לפי זה?! איזה בן אדם עלוב נפש יהיה נשוי ויבגוד באישתו?!!? ואתה עוד מציין שאתה לא השכבת אותה רק בגלל שהיא שכנה של אמא שלך...כלומר שאם היא לא הייתה השכנה של אמא שלך אז חופשי היית משכיב אותה!בעוד שאתה נשוי!! אני לא חושבת לאישתך מגיע היחס הזה ואני מאוד מקווה שהיא תתפוס אותך ותפקח את העייניים כי לא מגיע לה כזה בעל זבל!!אם לי זה היה קורה אז מיד היתי מעיפה אותך מכל המדרגות!!פשוט זוועה!! אם אתה לא הפנמת את זה...נישואים ומערכות יחסים בכללי מבוססות על אמון ונאמנות!אתה פשוט לא שווה את זה!!!!

הדייט עם הגורילה

זה היה יום גשום קריר וסגרירי .... חיפשתי לי אהבה שתחמם לי את הלב ושתמתיק לי את הפה ... באותו יום גשום קריר וסגרירי הסתגרתי לי מול המחשב וניסיתי לבנות את עתידי במערכת נעורי האהבה ... לפתע נכנסה לאיי סיי קיו שלי בחורה חמודה וחיננית העונה לשם ליטל מקרית שרת בחולון .... לאחר שיחה ארוכה עימה התברר לי שהיא בחורה מקסימה וחמודה שכל מה שהיא רוצה זה אהבה בדיוק כמוני , דיברנו ודיברנו צחקנו וצחקנו ואפילו שלחנו מילות אהבה אחד לשניה , לאחר זמן מה שהבנו שמצינו את עניין המחשב החלטנו לעבור לזירה אחרת , הזירה שבה ניפגשים ואין שום קיצורי דרך או מחשבה שולית אחרת ... הפגישה: זה היה בשעה 8 בערב ליד המזרקה בקרית שרת שם קבענו להיפגש ולא היה לי איך להגיע אז אבא שלי הציע את עצמו והוא לקח אותי למסע המרתק אל הצדדים החשוכים בליבי ... הגעתי למקום ואת האמת לא היה קשה לזהות אותה בכלל היא משכה אותי בצורה כל - כך דוחה עד כדי כך שהסיפורים על אבוללה עוד מילדותי קמו לתחיה . לעצם הפגישה : מרוב שהיא היתה מכוערת הכלב שהיא הביאה איתה היה מלך היופי לידה ויותר נמשכתי אליו מאשר אליה אז התחלתי לדבר אל הכלב - שאלתי לשלומו ובן כמה הוא . היא היתה כל - כך שמנה שהכלב הזה זה אפילו לא ארוחת הבוקר שלה - אוייי ואבוייייי מזההההההההה ? הריח הנועז שבקע מבית השחי שלה שווה לפצצת האטום שנפלה על יפן במלחמת העולם הראשונה בפלאפון שלי יש לחצן מצוקה שמזעיק את אבא שלי ברגעים של משבר כגון אלו - לחצתי על לחצן המצוקה וכמו בסרטים אבא שלי עשה חרקה ואני אמרתי לה שאני בלש וקראו לי לתפוס שודד אז קפצתי למכונית ואמרתי לאבא שלי - סע סע ואבא שלי אמר לי במבטא פרסי - תמתיק את הפה , תנסה תנסה אולי יצא לך זיון . מפה לשם הגעתי הביתה וקיללתי את עצמי - אמרתי לעצמי מזההההההההההההה ? איך היא יכולה לחיות עם עצמה - באתי לאיי סייי קיו וכמו גדול הבאתי לה איגנור ועד עצם היום הזה לאחר שעה אני לא שומע מהגורילה - ברוך השם .

למעלה