פרוייקט מסלול - משימה ראשונה!

shiratel

New member
פרוייקט מסלול - משימה ראשונה! ../images/Emo124.gif

כמו שאמרתי קודם, המשימה הראשונה למשחק זה היא המשימה שנתתי במשחק הקודם. וזה הולך ככה - המשימה היא לעצב בגד לאחת מהנסיכות של דיסני, בגד שיהיה מודרני, שיקי, שיהיה כיף לעיניים ולמעצב... המטרה של הבגד הוא בעצם כשהנסיכה יוצאת לדייט עם הבנזוג האגדי שלה, מה היא תלבש, מי שרוצה יכול לעצב גם תיק תואם ואקססוריז כרצונו. הכי חשוב שיהיה מודרני, וכמה שיותר רחוק מהסגנון הכללי של הדמות כפי שהיא מתוארת בדיסני - יותר טוב. הנסיכות הן (בתמונה, למי שרוצה, מימין לשמאל) -
אורורה מ"היפהפיה הנרדמת";
שלגיה מ"שלגיה ושבעת הגמדים";
סינדרלה מ"סינדרלה";
אריאל (כשהיא עם רגליים ולא בת ים) מ"בת הים הקטנה";
יסמין מ"אלאדין";
בל מ"היפה והחיה"; בבקשה לעצב לאחת מהדמויות האלה בלבד, ורק לדמות אחת ולא יותר! זאת אומרת, אני כמובן לא אגיד לכם לא לעצב, אבל את הכי טוב שלכם פרסמו בתחרות. אם יהיו מספיק שעיצבו לכמה (מוזמנים לציין) נעשה שרשור נפרד כדי לפרסם גם אותם והוא לא יישפט ולא ייחשב בתחרות.
השופטים הם:
Ss H A D A S sS P i x i e s the whole shebang דרדסונית1 Effoliation stavoonia ואני - shiratel
המתמודדים הם:
Gali Girl hila941 Love me two times זוהר משה השטן השחור artemiSP shanchan קרטושקי oFka7 mordillogirl 1tultul1 ניקולה 13 קטקטXD
תאריכים!!!
(כדי ששתדעו מתי לבוא ומתי לצפות לתוצאות וכו' וכו'):
לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (6.10).
מראשון (7.10) עד שלישי (9.10) תוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם (וזה לכל חברי הפורום) וייפתח שרשור דיון וביקורת שיהיה פתוח גם כן לכולם.
ביום רביעי (10.10) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (12.10).
ביום שבת (13.10) אפרסם את התוצאות ובראשון (14.10) כבר תהיה משימה חדשה. מעצבים שהשבוע הזה לא מספיק להם - בבקשה להודיע לי במסרים! שופטים שלא נוח להם עם הזמנים - גם, להודיע, נגיד ומישהו מכם נוסע אז תהיה התחשבות ולא תצטרכו לשפוט או מה שזה לא יהיה במשימה הזאת. סבבה? הכל ברור?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהמשימה של אחותי

טוב, אז אתם רואים שהצבעים של סינדרלה נשמרו והרעיון הכללי אותו הדבר. הדברים שהופכים אותה למודרנית הם השיער הפרוע, החצאית הקרועה והחולצה הא-סימטרית. במקום נעלי זכוכית שלא מתאימות להיום, יש לה מגפי זכוכית מגניבים. יש לה כפפות מודרניות יותר עם בד רשת באמצע ועגילים ארוכים יותר. סינדרלה הלכה לנשף, שזה כמו מסיבה. בגלל זה סינדרלה המודרנית אוהבת מסיבות ולובשת בגדים למסיבות. דרך אגב, הסינדרלה המקורית ליד זה משהו שאחותי ציירה מזמן אז היא הוסיפה אותה לתמונה בשביל ההשוואה. קרדיט לפינקלנד ואני לא בטוחה מאיפה הבייס השני אז אני אשאל את אחותי אחר-כך ואני אפרסם.. זה בסדר?

שלי

אני החלטתי לעשות לשילגיה בחרתי לעצב לשילגיה שמלה מודרנית חצופה וסקסית וכדי לשדרג את המראה הוספתי טייץ מטאלי אני יודע שהצבעים מתנגשים אבל זה מראה שאף אחד לא ישכח וזה מבחינתי הכי מודרני שיש החלטתי לא לברוח מהצבעים של שילגיה שהם כחול ואדום כי אחרי הכל ביקשתם לעצב לנסיכה אז לא רציתי לברוח לגמרי זה בכל אופן סימן ההכר שלה ובכלל שילוב יפה ובולט לעין החלטתי ששילגיה הולכת לדייט במסעדה בנוסח רוקאנדרול ומשם הולכת אם בן זוגה למועדון אופנתי וטרנדי במערב הוליווד לא הייתה לי אפשרות אחרת הייתי גם מוסיף כוס מרטיני ביד שלה זה מראה את הרבגוניות של השמלה ומראה שהיא מתאימה לכל מקום

oFka7

New member
המשימה שלי../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אני עיצבתי שמלה ליסמין[אבל לא לבגד שהיא לובשת בתמונה ששמת] הממ...והשמלה היא מבד ג'רזי ככה שהיא לא מתקמטת וזה בד חופשי ונע וגם יסמין היא מתנוענעת כזאת אז זה נחמד
ושמרתי פחות או יותר על הצבע רק לא על הגוונים ועשיתי לזה "צורות"[אם אפשר לקרוא לזה צורות
] גיאומטריות שהם די באופנה עכשיו
וסליחה שהציור והצביעה גרועים פשוט עשיתי את זה נורא מהר
[וגם הסריקה לא יצאה טוב
]

המשימה שלי ../images/Emo39.gif

ביקשת לעשות את ההיפך הגמור ממה שהדמות מייצגת והלכתי עד הסוף: בציור אנחנו רואים את שלגייה גירסת 2007! שלגייה (שאמורה לסמל שלג) היא כעת שחורה. שלגיה היא בחורה גרובית, קיצבית וסקסית. היא לא מושפעת מאחרים אלא רק ממה שהיא חושבת. בציור אנחנו רואים אותה לובשת שימלת מיני בגיזרת בלון מודרנית (זה בלון! לא תחת!
) אשר נחתכת מתחת לחזה. הכתפיות של השימלה עשויות בד עשיר ומקומט. צבע השימלה מזכיר מעט את צבע השימלה של שילגייה המקורית: צבע זהבהב ונסיכותי. כששילגייה יוצאת לדייט שלה היא מצוותת לשימלה זוג נעלי עקב סיכה סקסיות שמשדרגות את השימלה פלאים.

1tultul1

New member
שלי

טוב, המצלמה שלי קצת נדפקה.. וזה לא צילם טוב, אז ניסיתי לעבור על זה בצייר כדי שיראו משהו וזה מה שיצא.. בעיקרון השמלה אמורה להיות בצבע ורוד עדין מאוד מאוד מאוד.. (דרך אגב, ציירתי את אריאל..) היא הולכת למסיבת תחפושות והיא--- פיה! שזה ההפך ממנה.. אה.. ויש לה גם שרשרת.. אבל לא הצלחתי לשחזר אותה.. מקווה שאהבתן

1tultul1

New member
אמ.. כן אני אנסה.. וככה תוכלו לראות את הפרטים

יותר טוב...

1tultul1

New member
זו התמונה. אל תתיחסו לתמונה הקודמת שלי.

אחרי הרבה ניסיונות לצייר את זה בצייר (ושלחתי את אחד הנסיונות שלי- אל תתיחסו אליו.תתיחסו לתמונהפה ) גיליתי שאי אפשר.. והחלטתי לצלם. אני יודעת שממש ממש ממש ממש לא רואים טוב.. אבל המצלמה שלי בתיקון אז הייתי צריכה להשתמש במצלמה של המחשב.. אבל עד הפעם הבאה היא תחזור בריאה ושלמה.. חחחח.. אז סליחה על האיכות של התמונה.. קיצור, היא הולכת למסיבת תחפושות והיא מתחפשת לפיה שזה ההפך ממנה.. השרשרת נעלמה לי בתמונה, אני לא יודעת למה. יש לה נעלי עקב שיצאו בתמונה כמו כתם שחור אז לא שמתי אותן... אז תדמיינו נעלי עקב =] והשיער שלה, אני לא יודעת אם שמים לב אבל הוא קצר יותר, ופחות נפוח, והוספתי לה קשת. והשמלה, בעיקרון היא אמורה להיות עם מן קפלים כאלה.. בבקשה אל תתיחסו לאיכות של הצילום. ושוב סליחה על האיכות...

yaele2

New member
אני חדשה ולא ממש רשומה בתחרות...

ורציתי לשלוח אבל אין לי מושג איך שמים את התמונה...מישו יכול לעזור לי על מה צריך ללחוץ?!

yaele2

New member
המשימה שלי...

אוקיי..סוף-סוף מצאתי איך מעלים תמונה... אני בחרתי לעצב ל..שלגיה! ---------------------------------------------- הבגד של שלגיה: הכתפיות- נתתי להן את המראה הנפוח שכמובן זה גם המראה ה"אגדי"... השמלה עצמה היא שמלת "חישוק"..היא מנופחת ומתאימה למראה הפנטזיה. לשמלת יש 2 אופציות- אפשר ללבוש אותה בתור שמלת חישוק- הלמטה מוחזק בחישוק... הבעיה- אי אפשר לשבת... לכן האופציה השניה היא ללא החישוק ואז השמלה תתנופף.... הצבעים שבחרתי הם- שחור ואדום. שני הצבעים הכי סקסיים שאפשר. וכמובן מהי שלגיה בלי "פונפון"? לכן שמתי סרט "פונפון" בשיער וסרט שמפריד בין החזה לשאר השמלה. ***סליחה שלא צבעתי פשוט אין לי צבעים..לכן כתבתי כל חלק מה צבעו.

המשימה שלי../images/Emo20.gif

אני הכנתי שימלה ליסמין הנסיכה . השימלה עשויה מריבועי עור בגוונים של חום שתפורים אחד על השני . הכתפיות עשויות משרשראות בצבע כסף . עיצבתי גם תיק תואם לשימלה עם ריבועי עור ורצועת עור לבנה בתור ידית לתיק . יסמין לא נועלת יותר נעלי בובה של גי'ני היא נועלת סנדלים עם עקב גבוה ורצועות עור שנקשרות על הרגל . יסמין הולכת לבלות עם אלדין אהובה במסעדה .

LLLSSS

New member
המשימה שלי:

לקחתי את שלגיה ועשיתי אותה מודרנית כמה שאפשר! שימו לב לשיער ולתכשיטים מקווה שתאהבו
עמלתי על זה רבות!

yaele2

New member
LLLSSS את מדהימה!!!

מאיפה למדת לצייר סקיצה כל-כך מושלמת? ולצבוע כל כך יפה ולצייר את הבגד בפרטי פרטים..פשוט מושלם!!! למדת את זה איפשהו?

למעלה