פרוייקט מסלול - משימה ראשונה!

LLLSSS

New member
הנני גבר!!! ../images/Emo3.gif

ואחרי שנים של מיומנות ועבודה קשה כל אחד ואחת יכול לצייר סקיצה כזו, באמת! וכמובן אני עובד בזה, אופנה התחום שלי.

תומר 10

New member
ווווואוווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo216.gif

אתה מצייר ממממממממממממששששששששש יפההההה פשוט וואו

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo41.gif

אני אמנם לא רואה שום קשר לשלגיה (כחול וצהוב? יכולת להוסיף עוד מאפיינים) אבל אני נותנת כוכב על איכות ההגשה :)

הסקיצה שלי.

את השמלה שלי עיצבתי לבל מהיפה והחייה. ניסיתי לעשות סוג של שמלה רומנטית, כי מי שמכיר את הנסיכות אז כולן חולמניות ורומנטיות כאלה ובעיקר בל, שמרתי על הצבע הצהבהב, החלק התחתון של השמלה עשוי כולו קפלים קפלים, בעזרת שרשרת בקצה השמלה ניתן לשנות את אורך השמלה וניתן לבחור אם רוצים שהקפלים יהיו באלכסון או בקו ישר, מתחת לקפלים יש בד דק קצת שקפקף, בנוסף לשמלה יש תיק שתואם לשמלה העשוי מאותו חומר כמו השמלה וגם הסגירה שלו נעשת בעזרת מתיחת שרשרת כמו בשמלה.

hila941

New member
המשימה שלי...../images/Emo9.gif

אני בחרתי לעשות לוק לבל ... מהיפה והחיה... בל תמיד הצטיירה לי כאישה שקטה וביישנית... אז אני עיצבתי לה הופעה ומרשימה ונועזת.. צבעים וטקסטורות ! ההופעה שלה מורכבת משמלת סטרפלס מיני עם ציורי עיגולים שנותנים את הציבעוניות היפה.. בכל בהתחשב לעונה שאנו נמצאים בה כרגע הוספתי ג'קט ארוך ומיוחד.. ההופעה לא מושלמת בלי אקססוריז , אז הוספתי כמה סוגי שרשראות יפות , צמיד עבה ומה שמשלים את ההופעה זה התיק המיוחד והירקרק שקצת שובר את כל הצבעים העדינים שבציור... וכמובן הוספתי מגפיים אופנתיות . מקווה שאהבתם!

artemiSP

New member
המשימה שלי

אוקיי קודם כל האיכות גרועה, כי צלמתי את זה , אבל זה יחסית מובן
אז אני החלטתי לעצב שמלה ל.. בל ! עצבתי לה שמלה כזאת אוורירית בצבע צהוב בהיר , כי לא רציתי לאבד כיוון ועדיין שיהיה משהו אחד לפחות שמסמל אותה. השמלה היא שמלה עם כתפייה אחת שעשוייה מבד שקוף ומתחתיו בד צהוב ומה שמחבר את זה לשמלה זאת פנינה. השמלה עצמה היא שמלה עם מחשוף שבהתחלה היא צמודה ולקראת הסוף היא ניעשת יותר גמישה וחופשייה ובעיקר נוחה. צרפתי לה עם זה נעלי עקב בצבע לבן עם לקה, וצמידי פנינים. וכשהסורק יתוקן (אם זה יהיה בזמן הקרוב) אני אעלה תמונה יותר ברורה .

shiratel

New member
הודעה!!!../images/Emo124.gif

הערכה למעצבים עד יום ראשון. למרות ששאר הפורום עדיין יתחיל לתת כוכבים... מקווה שזה בסדר.

shiratel

New member
יש 5 שעוד לא שלחו

3 מהם ביקשו הערכה אז החלטתי לתת לשאר... הנותרים הם - shanchan קרטושקי קטקטXD דנהד23 Gali Girl

shiratel

New member
יאאא נכון

אני יודעת את זה, אבל משום מה יצא לי. אשכרה יצאתי מפגרת. כל הכבוד, או כמו שמייקל קורס אומר - Kudos!

shiratel

New member
אוקיי, הארכה עד יום שני.

לכל המעצבים שעוד לא שלחו. קטקטXD צריכה עוד זמן אז ניתן לכולם על הדרך. אבל זהו, אין יותר...

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif ההגשה שלי

ברחתי להגיש על שלגיה. המטרה בעיצוב שלי הייתה לשמר את המוטיבים של שלגיה (הצבעים , התספורת ועוד) ולתת להם זריקת עידוד מודרנית. עשיתי לה שרשרת צמודה עם תליון של תפוח נגוס - הדבר שהכי מזוהה עם שלגיה. ועכשיו לבגד : ה"שרוולים"- כחול נייבי, העיגולים בתכלת החזה : כחול נייבי החגורה : כחול נייבי, העיגולים בתכלת תחתית השמלה : משחקי שקיפות בשיפור כחול

shiratel

New member
יאללה, אפשר להביא אותה בכוכבים../images/Emo13.gif

שימו כוכב מתחת לבגדים שאהבתם! בינתיים אין הגבלה בכמות הכוכבים שמותר לתת, אם אני אראה שזה יוצא משליטה בשלב הבא אני אגביל. בינתיים - חופשי. יש לכולם, וזה מתמודדים (לא לתת כוכב לעצמכם, אגב), שופטים, וכאלה שלא במשחק - עד יום שלישי בערב לתת כוכבים לבגד שאהבתם. כוכבים שיינתנו אח"כ לא ייחשבו בשקלול. ולארבעה המתמודדים הנותרים שלא הגישו, אלא אם כן אתם מודיעים לי במסרים שאתם צריכים עוד זמן, אתם צריכים להגיש עד מחר בערב! מקווה שלא ברחתם לשומקום

אממ.. יש לי שאלה.

איך אנחנו מדרגים את זה לפי כוכבים?? אנחנו נותנים כוכב לבגד שהכי אהבנו או שאפשר לכמה?? או שמדרגים מ1-5?? איך זה הולך??

למעלה