פרוייקט מסלול - משימה שלישית!

shiratel

New member
פרוייקט מסלול - משימה שלישית! ../images/Emo124.gif

ועכשיו לסגנון אחר של משימה - משימת השראה. המשימה שלכם עכשיו היא לעצב בגד, כל בגד שאתם רוצים, שיבטא את הרגש הבא -
געגועים
קחו את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים, כמובן שאתם חייבים לפרט איזה געגוע (לתקופה, לאדם, וכו') ולספר על הבגד שלכם - לאיזה חלק בחיים הוא, לאיזה אישה הוא מיועד, וכן הלאה. ההסבר הוא חלק מאוד חשוב במשימה הזאת, אז אני מציעה שתחשבו על זה טוב טוב (ותכתבו את זה
), זה גם קריטריון עליו יהיה צריך לשים דגש בשפיטה/נתינת כוכבים.
השופטים הם:
Effoliation P i x i e s Ss H A D A S sS stavoonia the whole shebang דרדסונית1 ואני - shiratel
המתמודדים הם:
LLLSSS Love me two times אחות של mordillogirl oFka7 דנהד23 זוהר משה ניקולה 13
תאריכים:
- לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (3.11). - מראשון (4.11) עד שלישי (6.11) אני אשרשר את הסקיצות ותוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם. - ביום רביעי (7.11) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (9.11). - ביום שבת (10.11) אפרסם את התוצאות ובראשון (11.11) תגיע המשימה הרביעית. וכידוע, אם יש בעיות בזמנים, לפנות אליי במסרים ואשתדל ללכת לקראתכם. עוד דבר בקשר לביקורות, אין שום בעיה שהן יהיו בשרשור הראשון אבל בבקשה לקחת את העניין בפרופורציה ולתת ביקורת בונה בלבד! בהצלחה לכולם!

דנהד23

New member
געגועים להודו

הגעגוע שלי הוא להודו, לפשטות של הודו והוא מתבטא בעיקר בבחירת הצבעים ובעיצוב החופשי של הבד על הגוף בלי יותר מידי בלאגן פשוט ויפה... הודו... השמלה מיועדת לבחורה שחזרה לא ממזמן מהודו והיא עדיין חיה בעולם משלה שהיא עדיין נמצאת שם (כמו שקורה לכולם..) ויש לה אירוע ללכת אליו ובא לה משהו ציבעוני וחי ולא סולידי ושחור אז הכנתי לה את הבגד המושלם (בעיניי.. הוא בתהליך הכנה באמת..), והיא תוכל לצאת לאירוע צבעונית כמו בהודו אבל עדיין בהתאם לאופנה בארץ. הסבר לבגד: אני לא יודעת שמות של בדים אבל זה בד שקוף נמתח כשבחלק העליון של הגוף עד האגן (כמו שרואים בסקיצה) ישנה בטנה בצבע ירוק זית שמשתלב עם הצבעים, פשמינה בצבע סגול ונעליים שמשלימות את המראה.

LLLSSS

New member
שלי ../images/Emo13.gif

ליצירה שלי אני קורא: געגועים לפריז. בסקיצה הנ"ל אני רוצה את היופי והדר שבנשים הצרפתיות שמשקיעות בעצמן כל הזמן! אפילו אם זה לקנות בגט בבוקר. סירטטתי סקיצה שמתארת אישה שמשכה את עיניי בטיול בפריז שנה שעברה. כמו כן רואים בסקיצה בחורה כבת 20 בדרך לעבודה עם חולצה אורירית בצבע ורוד ומכנס משובץ באוירת שנות ה-70 וכובע צרפתי
הנשים הצרפתיות פשוט השראה לכל מי שעובד בתחום האופנה!

yaele2

New member
מדהים!!! אבל...

אני אומרת את זה בכללי ולא מתייחסת צפציפית אלייך: זה לא חוכמה לעשות געגועים ל..*עיר כלשהיא או מדינה* בגלל שאז מציירים בגד שאופייני למדינה/עיר שבחרתם..זה לא ממש מסמל געגועים..

אבל אופי המשימה הוא מאוד פתוח ונותן לך הרבה

מרחב עבודה. דווקא אני חושבת שגעגועים למדינה זה הגיוני... וד"א- הבגד מעט לא מקורי אבל פשוט מקסים! הייתי שמחה ללבוש אותו.

LLLSSS

New member
ציירתי כפי שאני זוכר את בגדי הבחורה

ולא הלכתי הפעם פחות על מקוריות הפעם אלא על זכרון.

shiratel

New member
רגע

אבל זה לא די העתקה ממעצב אחר כאילו? או שמהזכרון הבאת אותה בעיצוב משלך? תהיה כנה, זה לא שייתנו לך קנס או משו, סתם בשביל לדעת...

LLLSSS

New member
כמובן שמהזיכרון, אני בחיים לא מעתיק

אצלי במילון אין מונח העתקה ממעצב אחר אם הייתי מעתיק לא הייתי עובד במקצוע כיום. אני רוצה להביא את האופנה למקום אחר, מקום שלא היינו בו.

דנהד23

New member
אין ספק שהסקיצה יפה

אבל אני לא מבינה זה תחרות עיצוב או ציור??

shiratel

New member
הוא כתב לי בתגובה שהוא עיצב מהזכרון

הוא זכר פרטים מעורפלים ומזה הביא את העיצוב! אם הבנתי נכון

לא זאת היתה הכוונה ../images/Emo3.gif

הכוונה היתה שהסקיצה נראית מאוד יפה אבל הבגד לא מקורי. ולכן זה נראה יותר כמו מתחרות ציור מאשר מתחרות עיצוב.

shiratel

New member
רגע, נראלי שלא הייתי ברורה../images/Emo3.gif

מהזכרון שלו (הצבעים, הגזרה של הבחורה, המדינה - צרפת) הוא המציא את העיצוב... לא שיחזר אותו... הוא הרי אמר שהוא לא מעתיק ממעצב אחר!

ועדיין חלא הבנת את הכוונה

לא העברנו ביקורת על העובדה שהוא העתיק ממעצב אחר (ברור לנו שלא) אלא הכוונה היא שזה לא עיצוב מיוחד זה פשוט חולצה ומכנס די רגילים שראינו אותם כבר בעבר. זה לא אומר שזה לא יפה אבל זה פשוט לא מקורי. ודי לא נעים כבר לדבר יותר כי זה כבר נראה כאילו אני רוצה להעליב אותו או משהו.

למעלה