פרוייקט מסלול - משימה שלישית! ../images/Emo124.gif
ועכשיו לסגנון אחר של משימה - משימת השראה. המשימה שלכם עכשיו היא לעצב בגד, כל בגד שאתם רוצים, שיבטא את הרגש הבא -
געגועים
קחו את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים, כמובן שאתם חייבים לפרט איזה געגוע (לתקופה, לאדם, וכו') ולספר על הבגד שלכם - לאיזה חלק בחיים הוא, לאיזה אישה הוא מיועד, וכן הלאה. ההסבר הוא חלק מאוד חשוב במשימה הזאת, אז אני מציעה שתחשבו על זה טוב טוב (ותכתבו את זה
), זה גם קריטריון עליו יהיה צריך לשים דגש בשפיטה/נתינת כוכבים.
השופטים הם:
Effoliation P i x i e s Ss H A D A S sS stavoonia the whole shebang דרדסונית1 ואני - shiratel
המתמודדים הם:
LLLSSS Love me two times אחות של mordillogirl oFka7 דנהד23 זוהר משה ניקולה 13
תאריכים:
- לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (3.11). - מראשון (4.11) עד שלישי (6.11) אני אשרשר את הסקיצות ותוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם. - ביום רביעי (7.11) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (9.11). - ביום שבת (10.11) אפרסם את התוצאות ובראשון (11.11) תגיע המשימה הרביעית. וכידוע, אם יש בעיות בזמנים, לפנות אליי במסרים ואשתדל ללכת לקראתכם. עוד דבר בקשר לביקורות, אין שום בעיה שהן יהיו בשרשור הראשון אבל בבקשה לקחת את העניין בפרופורציה ולתת ביקורת בונה בלבד! בהצלחה לכולם!
ועכשיו לסגנון אחר של משימה - משימת השראה. המשימה שלכם עכשיו היא לעצב בגד, כל בגד שאתם רוצים, שיבטא את הרגש הבא -