פרוייקט מסלול - משימה שלישית!

shiratel

New member
תראי, זה עדיין עיצוב שלו

אם ראית את זה קודם או זה סתם בסיסי לך מדי אז זה פאק בעיצוב. עכשיו בקשר להערות שלך, אין לך שום סיבה להרגיש רע, זה לא נראה כאילו את מנסה להעליב אותו. כצופה מהצד אני יכולה להבטיח לך שלי זו נראית כמו ביקורת בונה לחלוטין (גם ביקורת בונה לא חייבת להיות שיא העדינות כי בכל זאת צריך להעביר מסר, וגם היא יכולה לפעמים להעליב) וכל עוד הכוונה היא לא לפגוע, אני לא רואה שומדבר רע במה שאת אומרת. אם ל-LLLSSS (סליחה, אני לא יודעת ממש איך קוראים לך
) זה היה מפריע אני בטוחה שהוא היה אומר. אל תרגישי רע, תעמיד תעמדי מאחורי מה שאת אומרת - כל עוד זה לא נאמר במטרה לפגוע. אין לך שום סיבה להרגיש רע
את מותק

חחח תודה ../images/Emo24.gif

את מותק בעצמך
!!!
ובאמת אני מעבירה לlllsss מסר: שום דבר פה לא מתכוון לפגוע בך אלה רק ביקורת עינינית ובונה!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהעיצוב של אחותי

הגעגועים בשמלה הזאת הם געגועים לזה שאוהבים. בתור השראה בחרנו בסיפור על הבחורה שזה שאהבה נסע והיא חיכתה לו ליד הים כל-כך הרבה זמן עד שהתאבנה. בגלל זה השמלה היא בצבעי כחול-אפור שמסמלים את הים והאבן. השמלה היא שמלת סטרפלס ובאיזור החזה יש סרט שגם סוגר את השמלה בגב, הסרט חוזר להופיע קצת יותר למטה בשמלה ואז גולש מאחורה. החלק התחתון של השמלה מדמה צורה של אבן שנשברת כשרואים את הגלים של הבד. בתחתית השמלה יש פס אפור דק, שרומז על מה שנמצא מתחת לשמלה. הבחורה שלובשת את השמלה היא בחורה שזה שאהבה עזב אותה והיא מנסה להתגבר וממשיכה ללכת לאירועים רשמיים ומסיבות אבל עוד אפשר לראות שהיא מתגעגעת אליו.

oFka7

New member
געגועים לריקוד../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אמנם לא רקדתי הרבה זמן כיוון שלא יכולתי להמשיך מסיבה מסויימת אבל בזמן שרקדתי אהבתי את זה מאוד אני רקדתי בלט קלאסי, שחוץ מהריקוד אני גם מאוד אוהבת את הסגנון העדין והנקי הזה זאת שמלה שהיא בסגנון בלט, שהחלק העליון הוא קשיח כמו מחוך והחלק התחתון כביכול זאת חצאית מנופחת עם טול ובדים אחרים

oFka7

New member
אה ושחכתי להגיד../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שזאת שמלת ערב[שירה תוסיפי את זה אחרי זה בהסבר....]

yaele2

New member
מה קרה לרגליים שלה??? =]

לא אהבתי.. זה לא נראה כמו שמלת ריקודים לערב..

oFka7

New member
לא התכוונתי שזה יראה כמו שמלת ריקודים../images/Emo12.gif

+
ואני יודעת שהרגליים לא בפרופורציות אבל זה לא מה שחשוב נכון?

Nתוקההה

New member
לדעתי השמלמה פשוטה מידי

אבל זה הזמן לחזור לרקוד =) אם את מתגעגעת.

הסקיצה שלי

השמלה שציירתי היא שמלת כלה, ניסיתי לקחת קצ תמשנות ה-20-40 שאני לא בטוחה שהצלחתי, בשמלה יש כפתורים קטנים וחמודים <קליקלקים כאלה> שיש עליהם אבנים קטנות, יש חגורה, שלדעתי מוסיפה לשמלה ולמטה אפשר לראות שמתח תלשמלה יש בד יפה כזה שמתנופף כזה. <אני גרועה בלהסביר> הסיפור מאחוריי השמלה שלי הוא כזה.... " קטיוש שלי, אני כל כך מתגעגע אלייך, אני חושב עלייך כל רגע, כל שנייה, כל הזמן! רק עלייך, אך ורק עלייך. אני כל כך מחכה לרגע שבו אוכל שוב לגעת בך, להרגיש את חום גופך, להרגיש אותך קרובה. שלומי טוב, רק מאוד מתגעגע.... העניינים מתקדמים נורא טוב ומהר... בקצב כזה, בעוד כמה חודשים המלחמה תסתיים, ואני אחזור. אוהב, מתגעגע, יאן. " קיפלתי את המכתב והכנסתי אותו בחזרה לקופסא הקטנה שלי והמלאה במכתבים ממנו. כבר יותר מחצי שנה שלא קיבלתי מכתב ממנו, אני כל כך דואגת לו, אמא אומרת שכנראה יש בעיה עם השליחויות, אני מנסה להוציא את המחשבה שאולי קרה לו משהו אבל אני כל כך דואגת ומתגעגעת. ~כעבור חודשיים~ מאז אותו יום שקיבלתי את ההודעה כמעט נשברתי. יום-יום אני לובשת את השמלה הלבנה (שקנינו לתחונה העתידית שלא התקיימה בגלל המלחמה) והולכת לקבר שלו, יום-יום אנשים רואים בחורה צעירה עוברת ברחוב בשמלת כלה, בודדה ועצובה, בדרך לקבר של אהובה. מתאבלת, נשברת, בוכה, יום-יום כמעט כמו בפעם הראשונה. מקווה שאהבתם וסליחה על הקקי איכות והחפירה. ^^

yaele2

New member
ה"בד" מתחת לשמלה נראה כמו רגל של מפלצת...

והשמלה בסיסית מדי..ןאני לא חושבת שזה משדר געגוע..מצטערת..=]

די נו לא צריך להגזים

זה לא נראה כמו "רגל של מפלצת" אבל זה באמת לא ברור. אולי תנסי להסביר/ לצייר שוב כי זה קצתלא מובן.

oFka7

New member
אז אולי יכולת להגיד במילים נעימות יותר../images/Emo13.gif

shiratel

New member
הצבעים?

הצבע של החגורה, של הבד, ושל האבנים? לא ציינת. Kudos על ההשקעה בסיפור

הצבעים הם..

כביכול לבן. בכל זאת מדובר על שמלת כלה וזה אז החלטתי להישאר עם לבן.. והחגורה והאבנים הן בצבע תכלת, חשבתי שדיי רואים את זה בציור. O:

shiratel

New member
כשאמרתי בד התכוונתי לזה שלמטה

זה שיוצא מהשסע ברגל...? גם הוא בצבע תכלת?

למעלה