פרוייקט מסלול - משימת גלגל ההצלה!

shiratel

New member
פרוייקט מסלול - משימת גלגל ההצלה! ../images/Emo124.gif

המשימה הזאת היא למודחים בלבד! מתמודדים, אתם יכולים לנוח, אבל כדי שלא יהיה לכם משעמם המשימה - הטבה תגיע בהמשך
המתמודדים במשימה זו הם:
1tultul1 artemiSP Gali Girl hila941 Love me two times mordillogirl yaele2 השטן השחור ניקולה 13 קטקטXD קרטושקי המשימה שלכם היא לא קלה בכלל, היא משימת השראה אבל הפעם היא מבוססת על משהו מוחשי - מאכל. לכל מעצב יינתן מאכל (או אפילו מנה), שבהשראתו יצטרך לעצב בגד. וזה הולך ככה: 1tultul1 - מרק ירקות עם שקדי מרק; artemiSP - סלט ירקות (שעשוי לפחות מ-5 ירקות); Gali Girl - פיצה עם זיתים; hila941 - ספגטי ברוטב בולונז; Love me two times - ביצת עין; mordillogirl - ג'חנון עם רוטב עגבניה; yaele2 - המבורגר בלחמנייה; השטן השחור - שניצל וצ'יפס; ניקולה 13 - סושי; קטקטXD - פלאפל בפיתה; קרטושקי - שרימפס; (יש לציין המאכלים ניתנו למעצבים בצורה אקראית לחלוטין) הקריטריונים לשפיטת הבגד הם - יופיו של הבגד, המידה בה הוא משקף את אותו מאכל ופירוט והסבר נכון המקשר בין הבגד למאכל.
השופטים הם:
Effoliation loote P i x i e s Ss H A D A S sS the whole shebang דרדסונית1 ל י ה י ל י ואני - shiratel שיניתי מעט את רעיון המשימה, ושלושת המנצחים במשימה יוחזרו לתחרות, ולא שניים.
תאריכים:
- לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (1.12). - מראשון (2.12) עד שלישי (4.12) אני אשרשר את הסקיצות ותוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם. - ביום רביעי (5.12) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (7.12). - ביום שבת (8.12) אפרסם את התוצאות ובראשון (9.12) תגיע המשימה הרביעית. וכידוע, אם יש בעיות בזמנים, לפנות אליי במסרים ואשתדל ללכת לקראתכם. בהצלחה! __

shiratel

New member
../images/Emo6.gif אחלה

אז תני לזה להוציא ממך את הבגד הכי טוב שלך

shiratel

New member
האמת שזה בא לי בהשראת המשימה הראשונה

בעונה הראשונה
דיברתי עם יובל (מנהלת הפורום) כשחשבנו על רעיונות, והיא חשבה משימת השראה על משהו דומם (לודעת אם דומם, אבל לא משהו מופשט כמו רגש)... אז ישר חשבתי על המשימה הזאת וחשבתי שאוכל זה מתאים... הרי בגלל שאי אפשר לבקש מבנאדם לייצר בגד מאוכל (כי זה סקיצה), אז בהשראת מאכל - הכי טוב!

חחח מגניב

חבל שאי אפשר לעשות פה משימה כזאת של ליצור מחומר מוזר כלשהו. דווקא אלה המשימות האהובות עליי. למרות שבחיים אני לא אצליח להקריץ רעיון יפה כמו למתמודדים שם. זה פשוט מפחיד איזה דמיון יש לאנשים האלה. אוסטין עם התירס, לורה עם השימלה המקסימה עם הבדיחה על התחת, קיין (הגי'נג'י זה קיין?) עם השימלה הזאת עם הפפיון מאחור (זה היה כזה יפה!!! הוא היה צריך לזכות. אומנם הבגד של קית' היה ממש יפה אבל לא יצירתי בגרוש) ועוד ועוד ועוד (או יותר נכון זה כל מה שאני זוכרת כרגע
)

שלי

אוקיי אז המאכל שלי היה שניצל וצ'יפס הדבר הראשון שעלה לי לראש זה שאני רעב:p אחרי שאכלתי ניתחתי את המנה ולראות איך אני יכול לתרגם אותה לבגד קג'ואל שכל נערה תרצה ללבוש ושזה לא יצא תחפושתי אז החלטתי לעשות חולצה בגזרה מענינית שהיא תהיה אופנתית חדשנית ולבישה אז כמו שאתם שמים לב לב החולצה הסטרפלס הוא בצבע כתום ממש כמו שלב המנה הוא השניצל השניצל הוא הבסיס וכן גם הסטרפלס הצ'יפס זאת התוספת העיקרית שמשלימה את המנה וככה גם התוספת שהוספתי לסטרפלס וזה ממש משלים את החולצה ונותנת לזה את היחודיות והחלטתי לעשות גם שורטס קטנים וחמודים בצבע אדום כמו קטשופ מה שמשלים את המראה

Effoliation

New member
הרעיון נחמד אבל..../images/Emo210.gif

איפה פה העיצוב? קיבלת פה הזדמנות פז לחזור לתחרות, ועוד 3 אנשים חוזרים-כך שיש לך סיכויים גבוהים.. המשימה הזאת לא קלה אבל אני מצפה שכל אחד מהמעצבים פה ייתן את כל מה שיש לו.. אני קצת מאוכזבת..

אני רק אומר שאני רוצה משהו שהוא לביש

כי המשימה הזאת נותנת לגיטימציה לתחפושתיות וגם אם אני לא יחזור אני יהיה שלם ויהיה וגאה בעיצוב הזה אבל תודה על הערה

Effoliation

New member
זה בהחלט צריך להיות לביש...../images/Emo210.gif

אבל גם רלוונטי למשימה.. זה לא שאתה צריך להתבייש בסקיצה חס וחלילה, פשוט ציפיתי [ממך ומעוד כמה ספציפית] לקצת תחכום, מקוריות, חדשנות.. אני לא מחפשת לייצנות, אני מחפשת שתפתיע אותי [כמובן שלטובה..] אני מאוד מקווה שאני לא פוגעת, רק מנסה להעביר נקודה..

../images/Emo45.gif

מסכימה מאוד. זה לא עיצוב- זה בגד. והוא גם לא כל כך מוצלח בתור אחד כזה. מאוד בנאלי ולא נראה לי שנערה יכולה ללבוש את זה בלי להיראות זנותית לכן זה לא כזה לביש. אני חושבת שסטייל זון זה מכשול בתחרות הזאת. אין יותר מדי חופש לעצב שם וזה ניכר פה וגם בפעמים הקודמות. אבל אולי זה הסגנון שלך.

Effoliation

New member
מסכימה מאוד..../images/Emo210.gif

חשבת לנסות לצייר? בהתחלה זה נשמע נורא מאתגר אבל לדעתי אם תתחיל בדברים פשוטים ותתמיד תגיע רחוק.. תנסה, ואני בהחלט אשמח לראות
(גם מחוץ לתחרות..)

Gali Girl

New member
האמת שאני די מסכימה עם מי שהגיב...

אבל זה יכול להיות בגד ים מגניב לחלוטין P:

Gali Girl

New member
ההגשה שלי

האמת, אני חובבת גדולה של פיצה... אבל לא של זיתים
השמלה שעיצבתי היא שמלה קלילה וטרנדית. היא בצבע בז' , צבע הפיצה הנצחי, והיא מבד סאטן מבריק. היא "נמתחת" אל נקודה מסויימת מתחת לחזה, כמו הפיצה שחתוכה מנקודה מסויימת באמצע. הגימור של השמלה הוא תחרה שחורה - כמו הזיתים, וכמו הגימור של הפיצה. מהנקודה מפוזרים קריסטלים שחורים קטנים , המסמלים את הזיתים. לא קשור -- אני חושבת שמגיע לי לחזור בגלל שלא הועפתי בגלל עיצוב רע - הועפתי בגלל שלא יכולתי להגיש את המשימה!

Gali Girl

New member
עכשיו אני רואה שהסורק עיוות הכל ):

אארג, תדמיינו את הדוגמנית נורמלית !

Effoliation

New member
אפשר ביס? ../images/Emo8.gif../images/Emo210.gif

עיצוב מקסים
באיזה צבע הנעליים? הסרט? התיק? בקשר לצבע של השמלה. בז? בז עם שחור? לדעתי זה לא כל כך פרקטי, הייתי משנה את הצבע של השמלה, אולי לאדום נועז. השמלה שלך היא הצהרה מאוד יפה, אבל משהו מתפקשש שם עם הצבע.. זה עיצוב נורא יפה, כיווצים וזה.. אבל הבז' גורם לשמלה להראות.. מתה.

Gali Girl

New member
הלוואי ...

אין לי איך, אני איומה עם צבעי מים (אני יודעת שאפשר להשתפר, אני פשוט לא רוצה להקריב את הסקיצה הזאת)

Gali Girl

New member
תודה רבה על התגובה :)

חשבתי על מה שמשקף פיצה בצורה הכי טובה P: הנעליים - שחורות, הסרט שחור, והתיק בז' והכפתור שלו שחור. חשבתי על טוטאל לוק בבז' ושחור... וחוצמזה- אם הייתי מקבלת "פיצה עם עגבניות" האדום היה מושלם. והיי, אל תיקחי ביס! השמלה תיהרס ;]

למעלה