פרוייקט מסלול - משימת גלגל ההצלה!

D e l i l a h

New member
אדום = הרוטב!

אין פיצה טובה בלי רוטב טוב אז עדיין יש לך אפשרות לשנות את זה לאדום כמו שEffoliation אמר ושZה יהיה קשור לפיצה.. אני חושבת כמוהו שאדום יהיה רבה יותר מתאים ויפה

shiratel

New member
Effoliation (דניאל) זו בת! חח

ולדעתי זה לא בהכרח חייב להיות אדום, זה יכול להיות גם וגם... נתנו לה הזדמנות לצבוע אז אני מאוד מקווה שהיא תנצל אותה!

נראה ממש חמוד

סאטן בצבע בז' נשמע לי קצת כמו כותונת אבל עדיין הלוק הכולל של השימלה נשמע מאוד "שמלת ערב" כזה. מקסים!
חסר גם לי צביעה
אולי עכשיו אחרי שהעלת תצבעי? בשבילנו
אנחנו מבקשים יפה! רק כדי שנקבל אימאז' יותר אחיד של המראה בראש. הרי רק בתאורים כל אחד חושב על משהו אחר ואולי זה לא מה שעיצבת..
קיצר בירברתי. תקציר: עיצוב יפה ואני מציעה שתצבעי אותו

shiratel

New member
השמלה מאוד יפה../images/Emo13.gif

אבל רגע, איפה רוטב העגבניות? חוצמזה שאת יכולה לצבוע עם צבעי עפרון...

loote

New member
אהבתי..

השמלה באמת קלילה, שיקית, ולבישה.... אהבתי את הרעיון, היא גם מתאימה למאכל, וגם לבישה! יפה מאוד אהבתי!!

Gali Girl

New member
אוף!

עכשיו אני באמת לא אוכל לצבוע. אחותי שפכה בטעות על העיצוב שוקו חם ! ): מה אני אעשה עם זה עכשיו ):

shiratel

New member
בבקשה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואני שמחה שבחרת לנסות לחזור לתחרות ולא התייאשת!

Gali Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהגרסה הצבועה!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרי מחשבה עמוקה וכמה נסיונות צביעה כושלים, החלטתי לתת לבז' נגיעה אדומה בהירה ויצא סוג של וורוד עתיק שאני מאוד אוהבת. אני יודעת שהצביעה לא נראית מושקעת, אבל השקעתי הרבה כדי להגיע למראה הלא מושקע הזה P:

Gali Girl

New member
פירוט נוסף

ה"כתמים" של הלבן הם בעצם הרוטב - הוא אף פעם לא מפוזר באופן אחיד. חוצמזה זה גם יפה P:

Gali Girl

New member
ועוד משהו ששכחתי-

ה"כתמים"של הרוטב גם מזכירים מאוד בד טישו - אני מתה עליו!

loote

New member
הצבע הולך טוב!!

הצבע הולך די טוב עם השימלה.. בהתחלה חשבתי שבז' קצת יהיה עצובעם שמלה קלילה כזאת, אבל עכשיו אני רואה שהצבע מצוין!

למעלה